REFUGIS DEL TORB - Ruta per Etapes

info@refugisdeltorb.com - 609 817 034

www.refugisdeltorb.com

REFUGIS DEL TORB - Ruta per Etapes

Descripció

Refugis del Torb és una ruta circular per la vall de Núria, Ulldeter i el massís del Canigó que es pot fer en diversos formats i dies de duració. El punt fort de la travessa és la possibilitat de conèixer en una mateixa ruta dues de les muntanyes més emblemàtiques dels Pirineus: el Puigmal i el Canigó. A més a més, la Refugis del Torb ens descobreix magnífics camins plens d'història!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...