ComApareixeraRP

Com puc aparèixer a Rutes Pirineus? -Informació per a professionals-

Què pot fer RUTES PIRINEUS per promocionar el teu negoci?

Podem donar-te a conèixer i promocionar-te entre els milers d´usuaris que cada dia consulten el portal de rutes i continguts gratuïts de senderisme i muntanya de RUTES PIRINEUS.

Establiment recomanat: t´aportem visibilitat incorporant el teu negoci al nostre espai d´establiments recomanats i mostrant-lo en totes les rutes i zones properes que cerquen els usuaris.

Apadrina una ruta: t´aportem visibilitat a partir de la publicació al portal d´una ruta específicament "apadrinada" pel teu negoci.

Qui són els usuaris del portal de RUTES PIRINEUS?

Generalment són persones residents en zones metropolitanes, que busquen rutes i activitats a la natura per fer amb la família, parella o amics en format d´escapada curta i/o durant les vacances.

Truca´ns o envia´ns un e-mail i et facilitarem les dades detallades (visites, subscriptors, descàrregues, edats i perfils, procedència...) del portal i el seu funcionament.

Quina és la tarifa per promocionar el teu negoci?

Cobrem una quota anual (molt ajustada) en funció del producte contractat (establiment recomanat / apadrina una ruta). Contacta´ns i t´enviarem la informació completa sense cap compromís.

Alguns negocis que es promocionen a RUTES PIRINEUS...

Hotel Terradets (Pallars Jussà): veure

Casa Leonardo (Pallars Jussà): veure

Cal Calsot (Cerdanya): veure

Càmping El Solsonès (Solsonès): veure

Masia la Casassa de Ribes (Ripollès): veure

Contacte

+34 691 772 966 (oficina)
info@rutespirineus.cat

Si vols aparèixer a Rutes Pirineus, tens dubtes o preguntes o vols més informació, si us plau truca´ns al +34 691 772 966 o envia´ns un e-mail a info@rutespirineus.cat i t´enviarem informació detallada. Sense cap compromís!