Creació i elaboració de continguts de rutes de senderisme i de cicloturisme

diptic clients rutes
  • Els vostres clients o visitants volen fer senderisme o cicloturisme?
  • Us agradaria poder oferir una informació de qualitat, fiable i atractiva?
  • Elaborem fitxes de rutes personalitzades i exclusives per a vosaltres
  • Posem a la vostra disposició tota la nostra experiència, capacitats i metodologia

Què oferim?

Elaboració de continguts de contrastada fiabilitat tècnica i d´alta qualitat estètica i formal. Fitxes de ruta completes i atractives: descripcions de l´itinerari, anècdotes i curiositats, característiques tècniques (duració, dificultat tècnica, desnivell, longitud, altituds,...), mapa, imatges,...

Anàlisis i recomanació d´itineraris a ressenyar.

Idiomes: català, castellà, anglès i francès.

Disseny d´una fitxa de ruta exclusiva d´acord amb les vostres necessitats, les característiques dels vostres clients/visitants i la vostra imatge comercial: díptics, tríptics, web,...

Llista d´entregables (per a cada ruta): fitxa completa de la ruta en formats editables i en PDF; tracks GPS (.gpx i .kmz) de la ruta; material gràfic de la ruta; textos editables.

Creació d´una APP per a dispositius mòbils exclusiva de l´organisme o empresa amb la informació dels itineraris i eines de geolocalització per a que els usuaris segueixin la ruta sobre el terreny.

Gestió de les impressions del format físic (preimpressió, impressió, revisió) i suport en la càrrega de continguts a les vostres pàgines web.

Creació d´un mapa de gran format amb tots els itineraris marcats.

Integració de continguts a la web de l´organisme o empresa o creació d´una nova web amb les rutes.

A EL RUSC ens adaptem a les necessitats de cada client i podem realitzar totes o només alguna d´aquestes activitats.

Com ho fem?

Treballem sobre el terreny i a l´oficina i -gràcies a disposar d´un equip de persones multidisciplinari- aconseguim que les rutes tinguin un alt nivell de qualitat tècnica i formal.

Tasques PRE-RUTA (oficina): recopilació de documentació i informació de la ruta i el seu entorn, preparació de la ruta sobre mapa cartogràfic i GoogleEarth, disseny gràfic de la fitxa de ruta exclusiva.

Tasques RUTA (sobre el terreny): realització de la ruta (validació de l´itinerari i de possibles variants, mesura dels temps, anotacions, fotografies, punts de pas, gravació de tracks GPS).

Tasques POST-RUTA (oficina): edició i tractament de tracks GPS, edició i tractament d´imatges (redimensionament, marques d´aigua,...), redacció de la ruta, correcció tècnica, correcció formal, traducció, maquetació de fitxes, introducció de continguts a les fitxes.

Per què El Rusc?

Som experts en l´elaboració de guies de muntanya. Posem a la teva disposició un equip de persones multidisciplinari i altament qualificat: formació tècnica en muntanya, edició de continguts, disseny gràfic, comunicació i màrqueting, disseny i programació web.

Creiem en un excursionisme responsable, ens apassiona la muntanya i ens estimem els Pirineus, els seus secrets i les seves petites i grans històries.

Som uns perfeccionistes i ens agrada fer les coses ben fetes. T´oferim serietat i professionalitat.

Som propers, flexibles i ens adaptem a les vostres necessitats i als vostres objectius.

Contacte

Telèfon: Lluís Puiggarí - 686 064 736 / Xavi Armengol - 629 687 867

E-mail: info@rutespirineus.cat