Accessibilitat

RUTES PIRINEUS en la creació del seu nou web, ha intentat en tot moment aplicar les últimes tecnologies web, per garantir el compromís amb les recomanacions donades pel World Wide Web (W3C) i altres organitzacions internacionals.

Tot això amb l'objectiu de fer una web més funcional per facilitar l'accés a l'informació. Volem que la nova web sigui fàcil d'utilitzar pel màxim nombre de persones, independentment de la seva experiència, context i capacitat, amb un disseny fàcil i una estructura eficient i clara.

Volem donar les gràcies a totes les persones que han fet possible que aquesta nova web sigui una realitat i que han col·laborat en les diferents etapes de creació d'aquesta: disseny, maquetació, programació i continguts.

Aquesta web funciona amb un gestor de continguts propi, per poder modificar tots els continguts que es mostren a la web i amb una base de dades on s'emmagatzemen totes les informacions de la web.

Estàndards web, navegació i maquetació

- Les pàgines del web han estat dissenyades i revisades segons els Estàndards Web i les Pautes d'Accessibilitat al Contingut elaborades pel grup de treball WAI que pertany al W3C.

- El llenguatge utilitzat pels continguts i l'estructura, ha estat XHTML 1.0 i la maquetació completa dels diferents elements gràfics s'ha fet mitjançant les fulles d'estil en cascada (CSS) i no utilitzant taules. D'aquesta manera hem separat l'estructura de l'estil visual, millorant l'accés als continguts i la velocitat de càrrega de les pàgines.

- La web ha estat optimitzada per ser correctament visible amb els navegadors més utilitzats (Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome, Safari i Opera) i que compleix l'estàndard XHTML.

- La resolució mínima per veure correctament la nostra pàgina web és de: 1024x768px

Imatges i enllaços

- Hem intentat donar gairebé la mateixa importància, tan als textos descriptius de les rutes com als continguts visuals (imatges).

- Intentem que cada ruta tingui una descripció resum de l'itinerari conjuntament amb imatges de la sortida, que ajudaran a comprendre millor la ruta.

- Totes les imatges contenen una breu descripció mitjançant l'atribut alt.

- Els enllaços són prou descriptius per si mateixos, d'aquesta manera es facilita la navegació enllaç a enllaç. En uns quants casos, és completa l'informació mitjançant l'atribut title. La gran majoria d'enllaços són de tonalitats verdes o negres.

Contínuament estem actualitzant la web per millorar-la. Us convidem a que si heu tingut cap problema durant la navegació o teniu algun suggeriment, si us plau envia'ns un email a la nostra adreça de correu electrònic: info@rutespirineus.cat.