Pots apuntar-te al Repte Pica d´Estats enviant-nos un e-mail a info@rutespirineus.cat o trucant-nos al 691772966 (horari d´atenció de 9h-14h i de 16h-18h).

Si tens qualsevol dubte, contacta´ns igualment per e-mail o telèfon i t´ajudarem.

Repte Pica d'Estats (3.143m)
M´apunto al reptedetalle
La Pica d'Estats és una de les muntanyes més emblemàtiques dels Pirineus i amb els seus 3.143m és la cota més elevada de Catalunya. Has somiat mai en pujar-hi però no t'hi veus en cor o creus que no estàs prou preparat o preparada? Amb el Repte Pica d'Estats prepararem l'ascensió amb tu durant diversos mesos, t'ajudarem a millorar físicament i tècnicament, realitzarem dues ascensions prèvies de preparació de dia complet i t'acompanyarem en tota la teva evolució. Proposa't el repte i gaudeix del camí!

QUÈ INCLOU EL REPTE PICA D'ESTATS?

La inscripció per a dues ascensions guiades de dia complet (planificació de la ruta, realització de la ruta guiada en grup, assegurança d'accidents per a activitats realitzades en el medi natural) a escollir d'entre les següents: Puigmal, Carlit, Gallina Pelada, Pedraforca o Monteixo. La selecció de les ascensions la farem conjuntament amb tu buscant les propostes més adequades en funció del teu perfil i experiència per aconseguir una bona preparació per a la Pica d'Estats.

La inscripció per a l'ascensió guiada a la Pica d´Estats (planificació de la ruta, realització de la ruta guiada en grup, nit al refugi de Vallferrera en Pensió Completa (sopar, dormir, esmorzar i pícnic), assegurança d'accidents per a activitats realitzades en el medi natural).

Sessió inicial d'assessorament i planificació del repte. Aquesta sessió es realitzarà telefònicament o per videoconferència.

El seguiment periòdic amb recomanacions sobre entrenaments i rutes a fer pel teu compte per anar millorant i treballant diversos aspectes i el feedback personalitzat després de cadascuna de les dues ascensions de preparació realitzades.

La planificació és personalitzada per a cadascú, però a nivell orientatiu plantegem desenvolupar el repte durant diversos mesos d'un mateix any natural. Marcant-nos la fita de l'ascensió a la Pica d'Estats a l'agost o al setembre i realitzant les dues ascensions de preparació a finals de primavera i principis d'estiu. Però en qualsevol cas, el programa és flexible, no té caducitat i s'adaptarà a les necessitats temporals de cadascú.

Dates concretes de les ascensions: per a totes les ascensions disposem de diverses dates programades al nostre al calendari de rutes guiades. Aquestes dates es poden consultar al calendari general o directament a les fitxes concretes de cada ascensió: Puigmal, Carlit, Gallina Pelada, Pedraforca, Monteixo i Pica d´Estats. Les dates les publiquem a principis d'any (febrer) i sempre hi ha diverses opcions per a cada ruta. Es podrà escollir qualsevol d'aquestes dates.

Alguns conceptes que desenvoluparem durant el Repte Pica d'Estats: preparació física, progressió per terrenys irregulars, alimentació a la muntanya, material, optimització de la motxilla...

Un detall obsequi sorpresa del Repte Pica d'Estats.

PREU

295 euros/persona

 1 2 3 4 5 6

Com funciona?

Pots resoldre qualsevol dubte i/o contractar el Repte Pica d'Estats enviant-nos un e-mail a info@rutespirineus.cat o trucant-nos al 691772966.

La formalització de la reserva es realitza per e-mail (t'enviarem diverses preguntes demanant-te informació sobre el teu perfil, experiència en muntanya i condició física actual) i el pagament es realitza per transferència bancària.

Durant la setmana següent (màxim 7 dies), un guia de muntanya del nostre equip et contactarà per conèixer-nos millor i començar a planificar i preparar el teu Repte Pica d'Estats.

Nota: l'ascensió guiada a la Pica d'Estats és una ruta que transcorre per terrenys d'alta muntanya. Fer cim no està garantit, el guia pot optar per avortar l'ascensió o modificar l'itinerari en qualsevol moment en funció de les condicions meteorològiques i del terreny. Farem la ruta amb seguretat i gaudint-la en tot moment.

Pots consultar la informació legal i les condicions generals de Rutes Pirineus, les condicions específiques per covid-19 i les condicions específiques del Repte Pica.

Si tens qualsevol pregunta o consulta, envia´ns un e-mail a info@rutespirineus.cat o truca´ns al +34 691772966 (Gemma, horari d´atenció de 9h-14h i de 16h-18h).