Avís Legal

L'usuari és coneixedor de l'importància de llegir atentament aquestes advertències. L'ús d'aquesta web implica l'acceptació completa dels termes i condicions presents en aquest avís legal.

Responsabilitat

- RUTES PIRINEUS no pot assumir cap responsabilitat derivada de l'ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de l'informació mostrada a les pàgines d'Internet de www.rutespirineus.cat.

- RUTES PIRINEUS rebutja qualsevol responsabilitat que derivi de la mala utilització dels continguts de les seves pàgines i es reserva el dret d'actualitzar, eliminar-los, i de limitar o impedir l'accés quan ho consideri convenient.

- RUTES PIRINEUS no es responsabilitza dels possibles errors de seguretat que es poguessin ocasionar per utilitzar ordinadors infectats amb Virus informàtics. Tampoc es responsabilitza dels errors ocasionats per la utilització de navegadors amb versions no actualitzades.

Enllaços

- RUTES PIRINEUS no es fa responsable de l'informació que es mostra en pàgines web alienes connectades directament o indirectament per enllaços amb les pàgines de RUTES PIRINEUS. La presència d'enllaços a les pàgines web de RUTES PIRINEUS té la finalitat merament informativa i no suposa en cap cas invitació o recomanació d'aquests enllaços.

Propietat

- Aquesta pàgina web i tots els seus continguts, incloent els textos, imatges, dissenys, sons, bases de dades, codis i qualsevol altre material, són propietat de RUTES PIRINEUS o de tercers que li hagin autoritzat l'ús d'aquests continguts.

- Queda totalment prohibit distribuir, copiar, modificar o transmetre tant el contingut com el codi de les pàgines, llevat que es compti amb l'autorització expressa i per escrit de RUTES PIRINEUS. La informació que es facilita en aquesta pàgina no pot ser objecte per part dels usuaris de venda o cessió, sota cap concepte, inclusivament la gratuïta.

- L'usuari es compromet a utilitzar aquest servei sense realitzar activitats que puguin ser considerades il·lícites o il·legals.

- RUTES PIRINEUS no garanteix la disponibilitat i continuïtat del funcionament del web i dels seus serveis. Quan sigui raonablement possible, s'advertirà prèviament de les interrupcions en el funcionament del web i dels serveis.

- RUTES PIRINEUS es reserva el dret de modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web, així com també l'oferta de serveis i les condicions que es requereixen per utilitzar-lo.

CREATIVE COMMONS

- RUTES PIRINEUS ha utilitzat en la creació de la seva web, la llicència de Creative Commons Reconeixement - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa) per la qual no es permet fer un ús comercial de l'obra original ni de les possibles obres derivades, la distribució de les quals s'ha de fer sota una llicència igual a la que regula l'obra original.