Hotel CIRIA***

Avda. Los Tilos s/n, Benasque, La Ribagorça, Osca

Web

www.hotelciria.com-https://www.hotelciria.com-https://www.hotelciria.com-https://www.hotelciria.com/fr
ComparteixWhatsappFacebookTwitter
  pos_ini
  pos_fi
  num_fotos

  foto_actual
  Contacta sense compromís
  Envia e-mail
  • Tipus d´allotjament

   Hotel

  • Habitacions

   38 habitacions

  • Preu aprox. (persona/dia)

   70-120

  El teu hotel amb encant a la vall de Benasc

  Una referència al mateix poble de Benasc. L'Hotel de la família Ciria es defineix per la comoditat i el tracte acollidor dels seus, però també pel seu alt grau de coneixement del món de l'excursionisme i l'entorn que els envolta. Deixeu-vos aconsellar!

  A més a més, la cuina del seu restaurant El Fogaril, basada en el producte de la terra, és una delícia! No us la perdeu!

  Vine i descobreix tot el que t´ofereix el nostre entorn
  • Hotel CIRIA***
  • Rutes properes
  • Activitats guiades
  • Llocs d´interès
  Com arribar-hi
  Descobreix l´entorn fent ruta al teu aire amb les guies web i PDF properes:
  [ Total 5 Guies web i PDF gratuïtes. Clica aquí per veure-les totes! ]
  Excursions i activitats guiades properes, viu una experiència inoblidable!
  [ Total 10 Rutes guiades. Clica aquí per veure-les totes! ]
  Què més podem visitar? Consulta els llocs d´interès propers:
  • Balneari Banys de Benasc Balneari Banys de Benasc

   Balneari amb una gran tradició històrica situat en un lloc privilegiat a 1.720m d'altura. És el balneari situat a més altitud d'Espanya. Les vistes sobre la vall de Benasc i el riu Éssera són esplèndides. S'hi arriba des de Benasc per la A-139, al cap d'uns 10 km.

  • Embassament de Linsoles a Eriste Embassament de Linsoles a Eriste

   Al costat de la petita població d'Eriste, hi trobem aquest bonic embassament que reté les aigües del riu Éssera. Es poden llogar canoes per fer-hi una volta o es pot fer una caminada relaxada al voltant del llac.

  • Estació d'esquí de Cerler Estació d´esquí de Cerler

   Situada a la localitat de Cerler, és una de les estacions d'esquí amb major desnivell esquiable de tot el Pirineu: oscil·la entre els 1.500m de la base de l'estació fins els 2.700m del pic Gallinero.

  • Centre d'Interpretació d'Eriste (Xarxa Natural d'Aragó) Centre d´Interpretació d´Eriste (Xarxa Natural d´Aragó)

   El Centre d'Interpretació d'Eriste està centrat en la divulgació de les glaceres. El centre, a través d'una exposició interactiva i de la projecció d'audiovisuals, ajuda als visitants a entendre molt millor les principals característiques i els processos de formació d'aquests paisatges glacials d'alta muntanya que actualment estan desapareixent als Pirineus.

  • Estació d'esquí Llanos del Hospital Estació d´esquí Llanos del Hospital

   Enmig de la natura, a la part alta de la vall de Benasc, trobem aquesta estació d'esquí nòrdic. Aquí els esquiadors poden practicar les dues modalitats d'esquí de fons, el clàssic i el patinador, i també descansar a l'Hotel Hospital de Benasc.

  • Nucli d'Ancils Nucli d´Ancils

   El petit nucli d'Ancils -Ansils en aragonès- està situat a més de 1.100m d'altitud a la riba esquerra del riu Éssera, 1,5 km al sud de Benasc. Ancils és un conjunt urbà que destaca pels seus carres empedrats, la seva església romànica i, sobretot, per les seves esplèndides cases pairals dels segles XVI i XVII entre les que destaquen Casa Suprián, Casa Sebastián, Casa Sort, Casa Barrau i Casa Escuey.

  • Plan de Senarta Plan de Senarta

   Es tracta d'una zona plana envoltada de prats i boscos, situada per sobre de l'embassament de Paso Nuevo. D'aquí surt la pista que s'endinsa a la vall de Vallibierna i arriba fins al refugi de Pescadors. Hi ha una àrea habilitada per a l'acampada. És un lloc perfecte per descansar i per tenir com a base per a realitzar excursions per aquesta zona.

  • Palau dels Comtes de Ribagorça Palau dels Comtes de Ribagorça

   El Palau dels Comtes de Ribagorça està situat al número 6 del carrer Major de Benasc. Aquest edifici d'estil renaixentista data de mitjans del segle XVI i destaca especialment pels seus finestrals, la portalada amb arc de mig punt, els bustos dels comtes i el seu escut d'armes amb un lleó coronat.

  [ Total 8 Llocs d´interès. Clica aquí per veure´ls tots! ]
  Altres establiments recomanats

  Hotel CIRIA***

  Telèfon de contacte:   974 551 612 - 974 551 080

  Contacta´ns i digues que m´has vist a Rutes Pirineus, et tractarem rebé!