Càmping LA BORDA D´ARNALDET

Ctra. de Benasque, Sesué, La Ribagorça, Osca

Web

www.arnaldet.com-http://www.arnaldet.com-http://www.arnaldet.com-http://www.arnaldet.com
ComparteixWhatsappFacebookTwitter
  pos_ini
  pos_fi
  num_fotos

  foto_actual
  Contacta sense compromís
  Envia e-mail

  EL TEU CÀMPING A LA VALL DE BENASC, EL PARADÍS DE LA MUNTANYA

  El Càmping La Borda d'Arnaldet, al bell mig de la vall de Benasc, és el punt de partida ideal per a recórrer aquesta zona durant tot l'any.

  Però no només us oferirà la base si no també unes molt bones instal·lacions (130 parcel·les, 16 bungalows, cafeteria, restaurant, piscina, zona esportiva, animació infantil...), un gran tracte i tota l'ajuda i facilitats del món a l'hora de preparar les vostres rutes, ja siguin a peu o en bicicleta!

  EL CÀMPING LA BORDA D'ARNALDET APADRINA LA GUIA WEB I PDF DE LA RUTA POSETS (3.375m) PEL REFUGI ÁNGEL ORÚS. ¡NO TE LA PERDIS!
  Vine i descobreix tot el que t´ofereix el nostre entorn
  • Càmping La Borda d´Arnaldet
  • Rutes properes
  • Activitats guiades
  • Llocs d´interès
  Com arribar-hi
  Descobreix l´entorn fent ruta al teu aire amb les guies web i PDF properes:
  [ Total 5 Guies web i PDF gratuïtes. Clica aquí per veure-les totes! ]
  Excursions i activitats guiades properes, viu una experiència inoblidable!
  [ Total 10 Rutes guiades. Clica aquí per veure-les totes! ]
  Què més podem visitar? Consulta els llocs d´interès propers:
  • Balneari Banys de Benasc Balneari Banys de Benasc

   Balneari amb una gran tradició històrica situat en un lloc privilegiat a 1.720m d'altura. És el balneari situat a més altitud d'Espanya. Les vistes sobre la vall de Benasc i el riu Éssera són esplèndides. S'hi arriba des de Benasc per la A-139, al cap d'uns 10 km.

  • Embassament de Linsoles a Eriste Embassament de Linsoles a Eriste

   Al costat de la petita població d'Eriste, hi trobem aquest bonic embassament que reté les aigües del riu Éssera. Es poden llogar canoes per fer-hi una volta o es pot fer una caminada relaxada al voltant del llac.

  • Estació d'esquí de Cerler Estació d´esquí de Cerler

   Situada a la localitat de Cerler, és una de les estacions d'esquí amb major desnivell esquiable de tot el Pirineu: oscil·la entre els 1.500m de la base de l'estació fins els 2.700m del pic Gallinero.

  • Centre d'Interpretació d'Eriste (Xarxa Natural d'Aragó) Centre d´Interpretació d´Eriste (Xarxa Natural d´Aragó)

   El Centre d'Interpretació d'Eriste està centrat en la divulgació de les glaceres. El centre, a través d'una exposició interactiva i de la projecció d'audiovisuals, ajuda als visitants a entendre molt millor les principals característiques i els processos de formació d'aquests paisatges glacials d'alta muntanya que actualment estan desapareixent als Pirineus.

  • Estació d'esquí Llanos del Hospital Estació d´esquí Llanos del Hospital

   Enmig de la natura, a la part alta de la vall de Benasc, trobem aquesta estació d'esquí nòrdic. Aquí els esquiadors poden practicar les dues modalitats d'esquí de fons, el clàssic i el patinador, i també descansar a l'Hotel Hospital de Benasc.

  • Nucli d'Ancils Nucli d´Ancils

   El petit nucli d'Ancils -Ansils en aragonès- està situat a més de 1.100m d'altitud a la riba esquerra del riu Éssera, 1,5 km al sud de Benasc. Ancils és un conjunt urbà que destaca pels seus carres empedrats, la seva església romànica i, sobretot, per les seves esplèndides cases pairals dels segles XVI i XVII entre les que destaquen Casa Suprián, Casa Sebastián, Casa Sort, Casa Barrau i Casa Escuey.

  • Plan de Senarta Plan de Senarta

   Es tracta d'una zona plana envoltada de prats i boscos, situada per sobre de l'embassament de Paso Nuevo. D'aquí surt la pista que s'endinsa a la vall de Vallibierna i arriba fins al refugi de Pescadors. Hi ha una àrea habilitada per a l'acampada. És un lloc perfecte per descansar i per tenir com a base per a realitzar excursions per aquesta zona.

  • Palau dels Comtes de Ribagorça Palau dels Comtes de Ribagorça

   El Palau dels Comtes de Ribagorça està situat al número 6 del carrer Major de Benasc. Aquest edifici d'estil renaixentista data de mitjans del segle XVI i destaca especialment pels seus finestrals, la portalada amb arc de mig punt, els bustos dels comtes i el seu escut d'armes amb un lleó coronat.

  [ Total 8 Llocs d´interès. Clica aquí per veure´ls tots! ]
  Altres establiments recomanats

  Càmping LA BORDA D´ARNALDET

  Telèfon de contacte:   974 553 004

  Contacta´ns i digues que m´has vist a Rutes Pirineus, et tractarem rebé!