pdf-ruta135
Planell d'Aigüestortes i estany de la Llebreta

Un itinerari preciós que ens permet descobrir Aigüestortes i l'estany de la Llebreta des de la vall de Boí

 • Fitxa i mapes
 • Recorregut
 • Llocs d´interès
 • Fotos
 • Comentaris ()
 • Rutes guiades properes
 • Establiments propers
dificultad
Dificultat

Notable

Excursions més exigents o bé perquè són més llargues o amb major desnivell o amb alguna dificultat concreta.
desnivelDesnivell acumulat

500m

Distància totalDistància total

14,6 km

Temps total efectiuTemps total efectiu

4:10h

altitud_minimaAltitud mínima

1.380m

distanciaPunt de sortida / arribada

Palanca de la Molina

altitud_maximaAltitud màxima

1.830m

distanciaPoblació més propera

Boí

banner apadrina

Us presentem la ruta de senderisme més popular del sector d'Aigüestortes del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. L'itinerari comença a la Palanca de la Molina i ressegueix la vall de Sant Nicolau passant per l'ermita de Sant Nicolau i arribant fins a l'estany de la Llebreta. Aquest primer tram correspon a la coneguda “Ruta de la Llúdriga”. Després, des de l'estany de la Llebreta continuem vall amunt i visitem l'espectacular cascada de Sant Esperit i el bucòlic planell d'Aigüestortes, on realitzem un petit circuit passejant tranquil·lament per entre prats i boscos. L'aigua és la protagonista en tot moment i sempre la tenim o la "sentim" ben a prop. Fem la tornada fins a l'estany de la Llebreta desfent el camí que hem fet de pujada. A continuació, entre l'estany de la Llebreta i la Palanca de la borda de Pei, baixem pel camí de la pleta del Pago (per l'altre vessant de la vall); així la baixada és una mica més variada.

La ruta de la Llúdriga i la seva continuació fins al planell d'Aigüestortes és una de les excursions més boniques que es poden fer al Parc Nacional i, en general, a tot el Pirineu. La visita al planell d'Aigüestortes ens descobreix un dels paisatges més bucòlics de tota la serralada: a Aigüestortes l'aigua perd tota la seva força i avança dòcilment formant bonics meandres enmig d'un entorn preciós. Aquesta ruta accedeix al Parc Nacional pel vessant de la vall de Boí. Això també ens ofereix la possibilitat, si ho volem, de poder visitar les esglésies romàniques declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Track de la ruta

En alguns casos RUTES PIRINEUS ha manipulat els tracks per corregir problemes en la recepció de la senyal GPS i la seva posterior gravació. En aquests casos alguns trams de la ruta del track són aproximats i han estat projectats sobre el mapa.

gpxExchange Format (.gpx) kmzGoogle Earth (.kmz)

Més informació

: 4:10h en total: 0:30h des de la Palanca de la Molina fins a la Palanca de la borda de Pei, 0:35h des d'aquest punt fins a l'ermita de Sant Nicolau, 0:10h des de l'ermita fins a l'estany de la Llebreta, 0:50h des de l'estany fins a la caseta d'informació d'Aigüestortes, 0:25h per fer el circuit pel planell d'Aigüestortes i 1:40h per baixar des de la caseta d'informació d'Aigüestortes fins a la Palanca de la Molina.

: Notable. Es tracta d'una excursió de senderisme que no presenta cap dificultat tècnica, en tot moment s'avança per camins senyalitzats i en bon estat de conservació. Classifiquem aquesta ruta en el grau de dificultat "Notable" atenent-nos a la seva longitud (>14 km).

: Recomanable de juny a octubre. Fora d'aquests mesos podem trobar-hi neu i, per tant, caldrà portar l'equip adequat i tenir experiència en alta muntanya.

: Res en especial.

:

· Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. 1:25.000. Editorial Alpina.

: La ruta transcorre per l'interior del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany Sant Maurici, per la qual cosa hem de tenir en compte la seva normativa i ser respectuosos amb el medi natural per tal de preservar tots plegats aquests bells paratges. Per aquells que vulguin realitzar la ruta caminant només d'anada o de tornada, hi ha l'opció de contractar el servei de taxis 4x4 del Parc Nacional que fan el recorregut (tant d'anada com de tornada) des de Boí (o des de la Palanca de la Molina) fins a la caseta d'informació d'Aigüestortes. El sentit de la ruta que us proposem en aquesta guia és el més freqüentat. L'itinerari està ben senyalitzat i el Parc Nacional s'encarrega del manteniment i de la seva conservació. Si volguéssiu allargar l'excursió, algunes opcions serien: a) des del pont de Morrano fins a l'estany Llong (1:30h), b) des del planell d'Aigüestortes visitar els boscos de la vall dels Llacs i després baixar directament fins al planell del Sant Esperit, c) començar i acabar la ruta al pont de la Farga i fer el tram que hi ha fins a la Palanca de la Molina pel "Camí dels Enamorats" (0:15h). Els Apartaments La Peguera estan situats a la carretera d'accés al Parc Nacional, a només 850m (10 minuts caminant) del punt d'inici de la ruta.

Com arribar-hi en cotxe

A uns 2 km al N del Pont de Suert agafem la carretera L-500 que remunta tota la vall de Boí. Deixem enrere Barruera, un dels nuclis més important de la vall. Continuem pujant i després del desviament al poble de Boí (que NO agafem!) trobem un altre desviament a la dreta. Aquest trencall està situat just abans del pont de la Farga, abans d'arribar a Caldes de Boí, i està indicat com a accés al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Recorrem uns 700m per carretera asfaltada fins arribar a l'aparcament habilitat del Parc conegut com a Palanca de la Molina. En aquest punt podem estacionar el vehicle i hi trobem una caseta d'informació del Parc Nacional.

Informació pràctica per viure una experiència completa

Consulta els allotjaments, restaurants, museus, petits artesans,... recomanats propers a aquesta ruta: establiments propers.

Les rutes poden variar molt en funció de l´època de l´any, de la neu i de les condicions meteorològiques. La senyalització (marques, panells, balises) que podem trobar al llarg de la ruta també pot variar amb el temps. RUTES PIRINEUS no es responsabilitza de qualsevol mal ús de les seves guies i recomana que cadascú sigui responsable i prudent a la muntanya. Així mateix, us convidem a documentar-vos amb llibres i guies especialitzades per complementar la informació aquí descrita. Tots els temps són efectius i prenen un caràcter orientatiu, no s´han tingut en compte les parades per petites que siguin. Per qualsevol suggeriment, RUTES PIRINEUS us convida a enviar un correu a info@rutespirineus.cat.

La nostra selecció d´establiments propers recomanats

 • partner_image_208
  Carretera del Parc Nacional d´Aigüestortes, s/n, 25528 Boí
  Els apartaments La Peguera estan situats en dues ubicacions privilegiades de la vall de Boí: al poble de Barruera i a la carretera d'entrada del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici per Sant Nicolau. La Peguera ens ofereix apartaments totalment equipats i de mides i característiques diferents. Destaquem especialment el bon tracte que ens ofereix la Isabel i us recomanem que us deixeu aconsellar per ella sobre les moltíssimes excursions que es poden realitzar des d'aquí!
 • partner_image_247
  Plaça Treio 4, 25528 Boí
  L'Hostal i Hotel Pey de Boí està situat just al centre de Boí, al cor de la Vall de Boí. Ofereix diversos tipus d'habitacions, totes elles molt acollidores i còmodes i el seu restaurant ofereix bona cuina tradicional de muntanya amb els millors productes locals. El Pey és la base ideal per descobrir la vall i el Parc Nacional!
 • partner_image_262
  Carrer Major s/n Barruera
  L'hotel Farré d'Avall està situat en una antiga casa pairal de pedra al bonic poble de Barruera, a la Vall de Boí. També disposa de restaurant i és una base ideal per descobrir els tresors naturals i històrics de l'entorn, com el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i les esglésies romàniques de la vall.
 • partner_image_159
  Plaça de l´Església, 1, 25528 Erill la Vall
  A Erill la Vall, al cor de la vall de Boí, hi trobem l'Hostal La Plaça, absolutament encantador! Aquest hotel de caràcter familiar ens ofereix habitacions renovades però alhora gratament acollidores, perfectes per descansar després de recórrer Aigüestortes o de fer la ruta pel conjunt d'esglésies romàniques de la vall. El tracte dels seus farà que, a més a més, us hi sentiu com a casa!

Què més podem visitar?

 • Centre del Romànic de la Vall de Boí
  Centre del Romànic de la Vall de Boí

  A la Vall de Boí hi trobem un conjunt de nou esglésies romàniques declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Al bell mig d'una de les valls més boniques del Pirineu hi trobem joies com Sant Climent, Santa Maria de Taüll, Sant Joan de Boí o Santa Eulàlia d'Erill la Vall amb el seu magnífic campanar. Més informació i horaris aquí.

  Coordenades GPS: 42.5244231º 0.8258553º

 • Estació d´esquí de Boí-Taüll
  Estació d'esquí de Boí-Taüll

  Pels amants de l'esquí, la Vall de Boí disposa de Boí-Taüll. Es tracta de l'estació d'esquí amb la cota esquiable més alta de Catalunya, a més de 2.750m. S'hi accedeix pujant per la carretera que va del poble de Boí al poble de Taüll i seguint-la fins al final.

  Coordenades GPS: 42.4778358º 0.8693729º

 • Balneari de Caldes de Boí
  Balneari de Caldes de Boí

  El complex termal de Caldes de Boí es troba a la capçalera de la Vall de Boí, enmig d'un marc natural incomparable. És un lloc ideal per passar uns dies de descans i de relax. Les seves aigües termals, provinents de fonts naturals, tenen propietats curatives. S'hi accedeix per la carretera LV-5000 des de Barruera.

  Coordenades GPS: 42.5615373º 0.8410066º

Informació pràctica per viure una experiència completa

Consulta els allotjaments, restaurants, museus, petits artesans,... recomanats propers a aquesta ruta: establiments propers.

Recorregut

Amagar fotosdetalle
Comencem el nostre recorregut a la Palanca de la Molina (0:00h - 1.380m). Agafem el camí que surt des del costat d'un panell informatiu que hi ha just al davant de la Caseta d'informació del Parc. Durant el primer tram de la ruta hem de seguir sempre les indicacions de "Ruta de la Llúdriga" i "Aigüestortes". Planell d

Caseta d'informació del Parc Nacional a la Palanca de la Molina.

Planell d

Agafem el camí que comença al davant de la caseta d'informació del Parc.

Comencem a remuntar la vall de Sant Nicolau, primer superem uns trams força costeruts i després pugem més suaument pel vessant obac de la vall entre pins rojos, fajos, avellaners, ginebrons i boixos. De tant en tant el bosc dóna pas a alguns prats, que ens permeten gaudir d'una bona panoràmica de la vall i de l'entorn. Observem el contrast que hi ha entre els densos boscos del vessant obac de la vall (orientació N) i el terreny més esclarissat i pedregós del vessant solà (orientació S). Tenim en tot moment el riu de Sant Nicolau a la nostra esquerra, al fons de la vall. Planell d

El camí és evident i està ben condicionat.

Planell d

Alternem zones boscoses i zones obertes.

Planell d

Mirada enrere cap a la part baixa de la vall de Sant Nicolau.

Planell d

Riu de Sant Nicolau, hàbitat natural de la llúdriga (encara que és molt difícil poder-ne veure).

Arribem a la Palanca de la borda de Pei (0:30h - 1.480m). En aquest punt creuem el riu de Sant Nicolau a través d'un pont i passem a la banda solana de la vall. Planell d

Un cartell indicador de la Ruta de la Llúdriga.

Planell d

Pont de la Palanca de la borda de Pei.

Planell d

Zones de pastura.

Planell d

Diversos panells explicatius ens parlen de la flora i la fauna de la zona. Aquest ens parla de l'escurçó.

Seguim pujant i travessem la pista asfaltada per on transiten els taxis 4x4 del Parc Nacional que pugen fins al Planell d'Aigüestortes. Nosaltres continuem endavant caminant en tot moment per un corriol força fressat. Planell d

Creuem la pista que puja fins a Aigüestortes i seguim caminant pel corriol (a mà esquerra).

Passem pel costat de les runes de la borda de Gaspar. Les bordes eren fonamentals per a la vida dels pastors: a l'hivern s'utilitzaven per emmagatzemar herba pel bestiar i a l'estiu s'utilitzaven com a habitatge. També observem antics murs de pedra seca en diversos trams del camí. Planell d

Parets de pedra de la borda de Gaspar.

Planell d

Deixant enrere la borda de Gaspar.

El camí torna a topar amb la pista asfaltada. Caminem uns metres pel costat de la pista i la tornem a deixar enrere. Després de fer unes quantes ziga-zagues entrem estrictament al Parc Nacional (un senyal així ens ho indica); abans ens trobàvem a la zona perifèrica del Parc. Planell d

El corriol avança uns metres pel costat de la pista.

Planell d

Entrem estrictament a l'interior del Parc Nacional (senyal).

Travessem una zona de prats entre matollars de boix i altres espècies fins que veiem, a la nostra esquerra, la borda de Ramon. Seguim avançant i arribem a l'ermita de Sant Nicolau (1:05h - 1.668m), una capella d'origen romànic d'una sola nau. Ens trobem en el punt més alt d'aquest primer tram de la ruta. Estem en un bon indret per recuperar forces tot gaudint de l'entorn i de les excel·lents vistes que tenim de la vall. Planell d

Ermita romànica de Sant Nicolau.

Continuem la ruta per un camí més ample que baixa directe cap a l'estany de la Llebreta. Planell d

Vistes immillorables de l'estany de la Llebreta.

En uns 10 minuts arribem a la capçalera de l'estany de la Llebreta (1:15h - 1.622m). Tornem a coincidir amb la pista asfaltada dels taxis 4x4 del Parc Nacional. Planell d

Enllacem amb la pista asfaltada.

L'estany de la Llebreta és un llac poc profund que es va formar com a conseqüència d'una esllavissada en un dels vessants de la muntanya. Aquesta esllavissada va ocasionar una barrera a la vall en un punt on ja existia una petita cubeta d'origen glacial. L'estany es troba en el que s'anomena "estat de rebliment", degut als materials transportats pels corrents fluvials, i en un futur s'acabarà convertint en un indret semblant al Planell d'Aigüestortes. L'estany destaca per la seva bellesa i pel seu gran interès mediambiental (gràcies a la riquíssima flora i fauna aquàtiques que hi trobem). Planell d

Estany de la Llebreta.

Planell d

Estany de la Llebreta, una de les joies del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

Caminem uns metres amunt per la pista asfaltada. Molt aviat ens desviem cap a la dreta seguint un caminet senyalitzat que travessa el planell de la Llebreta. Deixem l'estany darrere nostre. Progressem ara paral·lelament al riu de Sant Nicolau tot remuntant la vall. Planell d

Una passarel·la de fusta ens permet superar un tram on hi ha moltes roques.

Planell d

Bonic prat d'alta muntanya.

Arribem a un punt, senyalitzat, on ens desviem uns metres cap a la dreta del camí principal i visitem el mirador de la cascada de Sant Esperit (1:25h - 1.650m). Planell d

Mirador de la cascada de Sant Esperit.

Des d'aquest mirador podem observar i fotografiar la cascada. El poder erosiu de les aigües del riu ha donat lloc a un conjunt de salts d'aigua que formen diversos gorgs escalonats. Aquests gorgs reben el nom de marmites de gegant i poden assolir una profunditat de més de 6m. (Recordem que no està permès banyar-se ni practicar cap activitat aquàtica ni en aquest punt ni a la resta de rius i estanys del Parc Nacional.) Planell d

Cascada de Sant Esperit.

Retrocedim fins al camí principal i continuem la nostra ruta. De nou caminem uns metres per la pista asfaltada. Ràpidament, però, tornem a agafar el corriol a la nostra dreta. A mesura que anem guanyant altura, les vistes de la vall de Sant Nicolau (O) i de l'estany de la Llebreta són cada cop millors. Planell d

Mirada enrere: la vall de Sant Nicolau i l'estany de la Llebreta, una de les estampes més fotografiades del Parc Nacional.

El sender creua un altre cop la carretera en un revolt i prossegueix muntanya amunt. Arribem a un prat al final del qual hi trobem la font de la Cova del Sardo (1:40h - 1.729m). Planell d

Prat que precedeix la font de la Cova del Sardo.

Planell d

Font de la Cova del Sardo.

Continuem corriol amunt fins al planell de Sant Esperit (1:50h - 1.755m), una zona de pastura on és fàcil trobar-hi ramats de vaques i de cavalls. Planell d

Planell de Sant Esperit.

Planell d

Ramat de vaques pasturant al planell de Sant Esperit.

Seguim pujant pel sender que creua dues vegades més la pista i passa pel costat de la font de Sant Esperit. Planell d

Font de Sant Esperit.

Fem uns darrers metres per la pista asfaltada i arribem finalment a la caseta d'informació d'Aigüestortes (2:05h - 1.828m), punt on arriben els taxis 4x4 del Parc. Planell d

Darrers metres per la pista asfaltada.

Planell d

Caseta d'informació del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

Des del costat mateix de la caseta d'informació surt la passarel·la adaptada per a persones amb mobilitat reduïda que ens porta fins al mirador de Sant Esperit (2:07h - 1.827m). Aquest mirador està situat al capdamunt d'un petit turonet i ens ofereix unes vistes excel·lents de la ribera de Sant Nicolau. Planell d

Inici de la passarel·la de fusta per a persones amb mobilitat reduïda.

Planell d

Arribant al mirador de Sant Esperit.

Planell d

Mirador de Sant Esperit.

A prop d'aquest punt, en un racó apartat, hi trobem el petit embassament de Sant Esperit, un dels diversos embassaments construïts a Aigüestortes a mitjans del segle passat per a l'aprofitament elèctric.

Tornem al camí principal i seguim la pista amunt. A partir d'aquest moment entrem a la zona pròpiament coneguda com el planell d'Aigüestortes. Ens trobem en un dels indrets més coneguts i visitats dels Pirineus. Els sediments aportats pels rius durant milers d'anys van anar omplint progressivament un antic estany fins que la zona va esdevenir una plana d'aiguamolls on l'aigua discorre lentament formant diversos meandres.
 Planell d

El camí es torna ample i planer.

Planell d

Aigua cristal·lina a Aigüestortes.

Planell d

Aigüestortes.

Planell d

L'aigua inunda el Parc.

Planell d

Planell d'Aigüestortes.

Continuem avançant. El camí és ample i molt còmode. Arribem al pont de Morrano (2:15h - 1.824m), un pont de fusta que ens permet creuar el riu de Sant Nicolau. Des d'aquest punt i seguint vall amunt, els més caminadors poden arribar fins al refugi de l'estany Llong (en 1:30h) i, els més agosarats, fins al Portarró d'Espot (en 2:30h), un dels colls més transitats pels excursionistes als Pirineus, que connecta les valls d'Aigüestortes i Sant Maurici. Planell d

Pont de Morrano.

Nosaltres finalitzem aquí el nostre ascens i, des del pont de Morrano, comencem un petit circuit circular per la zona humida del planell d'Aigüestortes. Seguim ara la passarel·la adaptada per a persones amb mobilitat reduïda que comença en aquest punt i que en uns 450m de longitud ens descobreix bonics racons amagats entre pins i avets i a tocar de l'aigua. Planell d

Aigüestortes: el riu de Sant Nicolau avança pausadament entre prats i boscos.

Planell d

Circuit pel Planell d'Aigüestortes.

Arribem al final de la passarel·la adaptada i continuem avançant uns metres fins a un pont de fusta (2:25h - 1.827m). Aquest pont ens permet tornar a creuar el riu i, desfent un tram del camí que hem fet anteriorment, arribar de nou a la caseta d'informació d'Aigüestortes. Planell d

Final de la passarel·la adaptada.

Planell d

Pont de fusta que creua el riu.

Descendim fins a l'estany de la Llebreta pel mateix camí per on hem pujat abans. Un cop a l'estany de la Llebreta, us proposem baixar fins a la Palanca de la borda de Pei pel camí de la Pleta del Pago. Aquest camí passa pel vessant de la vall oposat al que hem recorregut de pujada i, per tant, fa la baixada una mica més variada. En comptes d'agafar el camí de l'ermita de Sant Nicolau, ara seguim baixant per la pista asfaltada que voreja l'estany. Just al final de l'estany agafem una passarel·la (3:10h - 1.621m) que creua el riu i que ens situa al vessant obac de la vall (S). Planell d

Estany de la Llebreta.

Planell d

Estany de la Llebreta.

Planell d

Passarel·la per on creuem a l'altra banda del riu de Sant Nicolau.

Fem uns primers metres de pujada i aviat comencem el nostre descens per la zona coneguda com la Pleta del Pago. Planell d

Deixem l'estany de la Llebreta enrere.

Planell d

Baixant per la vall de Sant Nicolau cap a la Palanca de la borda de Pei.

Al cap d'uns 30 minuts arribem a la Palanca de la borda de Pei. En aquest punt recuperem el camí per on hem pujat abans i baixem fins a la Palanca de la Molina (4:10h - 1.380m), punt d'inici i final d'aquesta ruta preciosa que ens ha permès descobrir la part baixa del sector d'Aigüestortes del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Planell d

Informació pràctica per viure una experiència completa

Consulta els allotjaments, restaurants, museus, petits artesans,... recomanats propers a aquesta ruta: establiments propers.

Escriure comentari
Participa! Envia´ns el teu comentari

Si has realitzat aquesta ruta, dóna´ns la teva opinió!! Si tens dubtes de la ruta, escriu-nos un comentari!
Coneixes alternatives per aquest itinerari? Has fet aquesta ruta d´alguna altra manera? Opina!

Ruben
06-09-2021 16:07:11h

Ruta preciosa entre rierols i boscos. Un entorn idíl·lic. Altament recomanable. Dificultat baixa, es pot fer amb nens.
(Comentari introduït originàriament en castellà)

Cristina
18-08-2020 19:28:35h

Ruta agradable per fer i molt bonica. És llarga i de dificultat, crec que nivell mig. Molt recomanable! Molt bones indicacions a Rutes Pirineus.

RUTES PIRINEUS
21-05-2019 11:35:31h

Hola Miquel,Aquest dies no estem sobre el terreny. Ho sentim.Per tenir informació més fiable, et recomanem que contactis amb l'oficina de turisme de la Vall de Boí: www.valldeboi.cat

Miquel
18-05-2019 17:43:20h

Bona tarda, la setmana que ve, 25 i 26 de maig m'agradaria fer una excursio pel Parc Nacional d'aigues tortes i l'estany de la llebreta. Sabeu si encara hi ha neu i si per aquestes dates es de fàcil acces?

Alba
19-03-2018 10:26:26h

Hola! voliem fer la ruta el 31 de Març, no se com esta de neu ara mateix. Ens podrieu informar? Moltes gràcies,

RUTES PIRINEUS
17-01-2017 07:31:44h

Hola Lid, normalment a l'abril només trobem neu a la zona alta de la vall de Sant Nicolau, a partir d'Aigüestortes cap a l'estany Llong. La primera meitat de la vall per on transcorre la ruta que descrivim en aquesta guia, normalment la neu ja ha marxat. No obstant això, dependrà de la temporada de neu d'aquest any. De vegades poden haver nevades tardanes en cotes baixes.

Lid
04-01-2017 12:44:21h

Es pot fer aquesta ruta a principis d'abril? Hi ha neu?
(Comentari introduït originàriament en castellà)

el kike
01-10-2015 16:20:17h

un dels llocs més bonics de muntanya que he visitat
(Comentari introduït originàriament en castellà)

Andrés y MªCarmen
15-03-2015 09:24:56h

Fàcil i accessible, cap problema per anar-hi en família amb els nens. S'ho van passar genial.
Impossible deixar de fer una migdiada enmig de la calma i tranquil·litat dels meandres d'Aigüestortes.
Era tal i com ho recordava... Espectacular!
(Comentari introduït originàriament en castellà)

32 vots
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t´animem a que deixis els teus comentaris sobre les nostres rutes. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d´educació. Tampoc s´acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s´eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

MÉTEO
Enllaços per conèixer la méteo de la zona per on passa la ruta