Hostal Restaurant LA PLAÇA**

Plaça de l'Església, 1 - 25528 Erill la Vall

info@hostal-laplaza.com - 973 696 026

www.hostal-laplaza.com

Hostal Restaurant LA PLAÇA**

Descripció

A Erill la Vall, al cor de la vall de Boí, hi trobem l'Hostal La Plaça, absolutament encantador! Aquest hotel familiar ens ofereix habitacions renovades però alhora gratament acollidores, perfectes per descansar després de recórrer Aigüestortes o de visitar les esglésies romàniques de la vall. Per la seva banda, al Restaurant de l'Hostal hi prima el producte, local i de màxima qualitat, i a partir d'aquí l'oferta s'adapta a tot bon paladar: sopes, guisats, carns ecològiques a la brasa,... El tracte dels seus farà que, a més a més, us hi sentiu com a casa!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...