Càmping VERNEDA

Ctra. N-230 Km. 171 - 25537 Pont d'Arròs

info@campingverneda.com - 973 64 10 24 | 606 756 393

www.campingverneda.com

Càmping VERNEDA

Descripció

El Càmping Verneda, ja tot un clàssic de la Vall d'Aran, és un dels grans referents del turisme familiar del nostre país. Aquí tot està preparat perquè ni els petits ni els grans puguin avorrir-se. Les seves instal·lacions són noves i completíssimes, i ofereix diverses possibilitats d'allotjament: acampada, bungalows, cabanes, bordes i apartaments! I de l'entorn no cal ni parlar-ne: les possibilitats de muntanya aquí són infinites!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...