Les nostres propostes de Xec Regal

1. Xec Regal - Fem Iglús!

Xec Regal especialment pensat per a regalar una experiència lúdica i divertida on aprendrem a fer iglús. Ideal per regalar a nens, familia, parella o amics!

Més informació de Fem Iglús! i de les dates programades a la fitxa detallada de l'activitat.

El preu del Xec Regal és de 40 euros/persona (IVA inclòs).

El preu inclou la realització de l'activitat guiada (amb un dels nostres guies de muntanya titulats), l'assegurança per a activitats realitzades en el medi natural, el material individual (guants de goma) i el material col·lectiu (pales i serres)..

Número de persones: durant el procés de compra, et preguntarem el número de persones que vols que inclogui el Xec Regal.

Descarregar exemple: Xec Regal Fem Iglús! - Exemple.

2. Xec Regal - Raquetes de Neu

Xec Regal especialment pensat per a regalar una ruta guiada amb raquetes de neu als Pirineus.

El preu del Xec Regal és de 49 euros/persona (IVA inclòs).

El preu inclou la realització de la ruta guiada (amb un dels nostres guies de muntanya titulats), el lloguer de les raquetes de neu i l'assegurança per a activitats realitzades en el medi natural.

Número de persones: durant el procés de compra, et preguntarem el número de persones que vols que inclogui el Xec Regal.

Descarregar exemple: Xec Regal Raquetes de Neu - Exemple.

3. Xec Regal - Raquetes de Neu i Nit d'Hotel

Aquest Xec Regal inclou una excursió guiada amb raquetes de neu per a dues persones i una nit en un acollidor hotel de muntanya dels Pirineus.

El preu del Xec Regal és de 195 euros (IVA inclòs). Inclou la realització de la ruta guiada (amb un dels nostres guies de muntanya titulats), el lloguer de les raquetes de neu, l'assegurança per a activitats realitzades en el medi natural, l'allotjament en habitació doble, el sopar i l'esmorzar per a dues persones.

On dormir: el Xec Regal inclou tres opcions d'hotel molt acollidors i plens d'encant que es troben en les tres zones principals on programem excursions amb raquetes de neu durant la temporada hivernal: l'Hostal Pey (Vall de Boí, Alta Ribagorça), l'Hotel Lo Paller (Pallars Sobirà- Vall d'Aran) i l'Hotel Els Torrents (Cerdanya).

Descarregar exemple: Xec Regal Raquetes de Neu + Nit d'Hotel - Exemple.

4. Xec Regal - Senderisme

Xec Regal especialment pensat per regalar una ruta guiada a realitzar-se durant la temporada de primavera, estiu o tardor.

El xec es podra bescanviar en qualsevol de les tres rutes guiades següents (i en qualsevol de les dates programades):
- Ascensió al Pedraforca (Berguedá): veure fitxa detallada de l'activitat.
- Ascensió al Puigmal (Ripollés): veure fitxa detallada de l'activitat.
- Senderisme a la Vall de Sant Aniol (Garrotxa): veure fitxa detallada de l'activitat.

El preu del Xec Regal és de 49 euros/persona (IVA inclòs).

El preu inclou la realització de la ruta guiada (amb un dels nostres guies de muntanya titulats) i l'assegurança per a activitats realitzades en el medi natural.

Número de persones: durant el procés de compra, et preguntarem el número de persones que vols que inclogui el Xec Regal.

Descarregar exemple: Xec Regal Senderisme - Exemple.

5. Xec Regal - Altres activitats

Si vols regalar algun altre tipus d'experiència o ruta guiada, no dubtis en contactar-nos! Podem dissenyar-te una proposta a mida perquè també la puguis regalar!

Com funciona (Xecs Regal 1, 2, 3 i 4)

Personalització: durant el procés de compra podràs indicar el nom i/o la dedicatòria que vols incloure en el propi Xec Regal (per exemple: "Anna i Albert, gaudiu de la muntanya i dels magnífics paisatges del Pirineu!").

Validesa: 2 anys.

Forma de pagament: targeta de crèdit o dèbit a través de la passarel·la de pagament segura de La Caixa.

Com comprar el Xec Regal:

1. Completar el procés de compra del Xec Regal omplint els diversos camps del formulari de compra i realitzant el pagament electrònic a través de la pàgina segura de La Caixa (targeta de crèdit o dèbit).

2. En un període màxim de 72h des de la finalització del procés de compra, t'enviarem a la teva adreça d'e-mail el Xec Regal personalitzat en format PDF.

3. Un cop hagis fet el regal, els destinataris podran contactar directament amb Rutes Pirineus telefónicament o per e-mail per tal de realitzar la reserva. Cada Xec Regal inclou una referència que caldrà que el beneficiari ens faciliti.

4. Pel xec regal de Fem Iglús (xec 1) els destinataris podran escollir entre qualsevol de les dates que Rutes Pirineus tingui publicades al calendari per a fer aquesta activitat en grup.(Donades les característiques de l'activitat, aquest calendari no és fix, Rutes Pirineus va incorporant noves dates al calendari durant la temporada.)

5. Pels xecs regal de Raquetes de neu (xecs 2 i 3), els destinataris podran escollir entre qualsevol de les rutes guiades de raquetes de neu d'1 dia de durada que Rutes Pirineus tingui publicades al seu calendari per a realitzar en grup. (Donades les característiques de l'activitat, aquest calendari no és fix: Rutes Pirineus va incorporant noves dates i activitats al calendari durant la temporada hivernal en funció de la meteorologia i de les condicions d'innivació de cada zona.)

6. Pel xec regal de Senderisme (xec 4) els destinataris podran escollir entre qualsevol de les rutes guiades següents: ascensió al Pedraforca, ascensió al Puigmal, senderisme a la Vall de Sant Aniol en les dates que Rutes Pirineus tingui publicades al seu calendari per realitzar-se en grup. (Donades les característiques de l'activitat, aquest calendari no és fix, Rutes Pirineus va incorporant noves dates al calendari durant la temporada.)

Pots consultar la informació legal i les condicions de Rutes Pirineus per a les sortides guiades en el següent apartat: Condicions Generals.

Si tens qualsevol pregunta o consulta, envia'ns un email a info@rutespirineus.cat o truca'ns al +34 691772966 (Gemma, horari d'atenció de 9h-14h i de 16h-18h).