Xec Regal especialment pensat per a regalar una experiència lúdica i divertida on aprendrem a fer iglús. Ideal per regalar a nens, família, parella o amics!

Característiques del Xec Regal

Inclou la realització de l'activitat guiada Fem Iglús! (amb un dels nostres guies de muntanya titulats), l'assegurança per a activitats realitzades en el medi natural, el material individual (guants de goma) i el material col·lectiu (pales i serres).

Consulta més informació de l'activitat Fem Iglús! i les dates programades en grup.

Número de persones: durant el procés de compra, et preguntarem el número de persones que vols que inclogui el Xec Regal.

El preu del Xec Regal és de 43 €/persona (IVA inclòs).

Descarregar Exempledetalle
COMPRAR XEC REGALdetalle

Com funciona?

Personalització: durant el procés de compra podràs indicar el nom i/o la dedicatòria que vols incloure en el propi Xec Regal (per exemple: "Família, desitgem que gaudiu de la neu i feu un bon treball en equip petits i grans!").

Validesa: 2 anys.

Forma de pagament: targeta de crèdit o dèbit a través de la passarel·la de pagament segura de CaixaBank.

Com comprar el Xec Regal:

1. Completar el procés de compra del Xec Regal omplint els diversos camps del formulari de compra i realitzant el pagament electrònic a través de la pàgina segura de CaixaBank (targeta de crèdit o dèbit).

2. En un període màxim de 72h des de la finalització del procés de compra, t'enviarem a la teva adreça d'e-mail el Xec Regal personalitzat en format PDF.

Com bescanviar el Xec Regal:

1. Un cop hagis fet el regal, els destinataris podran contactar directament amb Rutes Pirineus telefònicament o per e-mail per tal de realitzar la reserva. Cada Xec Regal inclou una referència que caldrà que el beneficiari ens faciliti.

2. Els destinataris podran escollir entre qualsevol de les dates que Rutes Pirineus tingui publicades al calendari per a fer aquesta activitat en grup. (Donades les característiques de l'activitat, aquest calendari no és fix, Rutes Pirineus va incorporant noves dates al calendari durant la temporada.)

Pots consultar la informació legal i les condicions de Rutes Pirineus per a les sortides guiades en el següent apartat: Condicions Generals.

Algunes imatges de Fem iglús!

Fem Iglús! 1Fem Iglús! 2Fem Iglús! 3Fem Iglús! 4Fem Iglús! 5Fem Iglús! 6

També et podrien interessar els següents Xecs Regal...

Veure tots els Xecs Regaldetalle
Si tens qualsevol pregunta o consulta, envia´ns un e-mail a info@rutespirineus.cat o truca´ns al +34 691772966 (Gemma, horari d´atenció de 9h-14h i de 16h-18h).