Xec Regal especialment pensat per regalar un import econòmic concret que la persona que rebi el regal podrà bescanviar en qualsevol activitat o producte, la que més li agradi: rutes guiades hivernals o estivals, rutes autoguiades, productes de la botiga online...

Característiques del Xec Regal

El valor del Xec Regal es podrà bescanviar de manera indefinida en la compra de qualsevol ruta o activitat guiada, en qualsevol ruta autoguiada o en qualsevol dels productes que es s'ofereixen a la botiga online de Rutes Pirineus.

Més informació de les rutes i activitats guiades al nostre catàleg de rutes guiades.

Més informació de les rutes autoguiades al nostre catàleg de rutes autoguiades.

Més informació dels productes de la botiga online a la nostra botiga online.

L'import del Xec Regal s'introdueix a la pàgina de compra i pot ser qualsevol valor múltiple de 25 euros (IVA inclòs).

Descarregar Exempledetalle
COMPRAR XEC REGALdetalle

Com funciona?

Personalització: durant el procés de compra podràs indicar el nom i/o la dedicatòria que vols incloure en el propi Xec Regal Valor Muntanya(per exemple: "Anna i Pere, esperem que gaudiu molt de la muntanya fent allò que més us agradi!").

Validesa: Indefinida.

Forma de pagament: targeta de crèdit o dèbit a través de la passarel·la de pagament segura de CaixaBank.

Com comprar el Xec Regal Valor Muntanya:

1. Completar el procés de compra del Xec Regal Valor Muntanya omplint els diversos camps del formulari de compra i realitzant el pagament electrònic a través de la pàgina segura de CaixaBank (targeta de crèdit o dèbit).

2. En un període màxim de 72h des de la finalització del procés de compra, t'enviarem a la teva adreça d'e-mail el Xec Regal Valor Muntanya personalitzat en format PDF.

Com bescanviar el Xec Regal Valor Muntanya:

1. Un cop hagis fet el regal, la persona que rebi el xec haurà de contactar directament amb Rutes Pirineus telefònicament o per e-mail per tal de bescanviar-lo.

2. Els destinataris podran escollir bescanviar l'import del Xec Regal en qualsevol producte o activitat: bescanvi de l'import regalat per a la inscripció en qualsevol ruta guiada, ruta autoguiada o en la compra de qualsevol producte de la botiga online de Rutes Pirineus. Cada Xec Regal Valor Muntanya inclou una referència que caldrà que el beneficiari ens faciliti.

Pots consultar la informació legal i les condicions de Rutes Pirineus per a les sortides guiades en el següent apartat: Condicions Generals.

Valor Muntanya 1Valor Muntanya 2Valor Muntanya 3Valor Muntanya 4Valor Muntanya 5Valor Muntanya 6

També et podrien interessar els següents Xecs Regal...

Veure tots els Xecs Regaldetalle
Si tens qualsevol pregunta o consulta, envia´ns un e-mail a info@rutespirineus.cat o truca´ns al +34 691772966 (Gemma, horari d´atenció de 9h-14h i de 16h-18h).