Xec Regal especialment pensat per regalar l'experiència d'un curs d'iniciació a l'esquí de muntanya a la Cerdanya a realitzar-se durant la temporada hivernal.

Característiques del Xec Regal

Inclou la inscripció per a la realització del curs d'iniciació a l'esquí de muntanya (guia d'alta muntanya titulat de Rutes Pirineus) en grup de 2 dies de durada, la planificació i preparació del curs, el seguiment de les condicions meteorològiques i del terreny abans i durant la seva realització i l'assegurança d'accidents per a activitats realitzades en el medi natural.

Consulta el detall del curs d'iniciació a l'esquí de muntanya i les dates disponibles.

El preu del Xec Regal es de 190 € (IVA inclòs).

Descarregar Exempledetalle
COMPRAR XEC REGALdetalle

Com funciona?

Personalització: durant el procés de compra podràs indicar el nom i/o la dedicatòria que vols incloure en el propi Xec Regal Curs d'Esquí de Muntanya (per exemple: "Espero que t'agradi i que n'aprenguis molt! Jo t'espero a la vora del foc ;) Bon Nadal!").

Validesa: 2 anys des de la data de compra.

Forma de pagament: targeta de crèdit o dèbit a través de la passarel·la de pagament segura de CaixaBank.

Com comprar el Xec Regal Curs d'Esquí de Muntanya:

1. Completar el procés de compra del Xec Regal Xec Regal Curs d'Esquí de Muntanya omplint els diversos camps del formulari de compra i realitzant el pagament electrònic a través de la pàgina segura de CaixaBank (targeta de crèdit o dèbit).

2. En un període màxim de 72h des de la finalització del procés de compra, t'enviarem a la teva adreça d'e-mail el Xec Regal Curs d'Esquí de Muntanya personalitzat en format PDF.

Com bescanviar el Xec Regal Curs d'Esquí de Muntanya:

1. Un cop hagis fet el regal, el destinatari podrà contactar directament amb Rutes Pirineus telefònicament o per e-mail per tal de realitzar la reserva. Cada Xec Regal Curs d'Esquí de Muntanya inclou una referència que caldrà que el beneficiari ens faciliti.

2. El destinatari podrà escollir entre qualsevol de les dates que Rutes Pirineus tingui publicades al calendari per a fer aquesta activitat en grup. (Donades les característiques de l'activitat, aquest calendari no és fix, Rutes Pirineus va incorporant noves dates al calendari durant la temporada.)

Pots consultar la informació legal i les condicions de Rutes Pirineus per a les sortides guiades en el següent apartat: Condicions Generals.

Curs Esquí de muntanya 1Curs Esquí de muntanya 1Curs Esquí de muntanya 1Curs Esquí de muntanya 1Curs Esquí de muntanya 1Curs Esquí de muntanya 1

També et podrien interessar els següents Xecs Regal...

Veure tots els Xecs Regaldetalle
Si tens qualsevol pregunta o consulta, envia´ns un e-mail a info@rutespirineus.cat o truca´ns al +34 691772966 (Gemma, horari d´atenció de 9h-14h i de 16h-18h).