Xec Regal especialment pensat per regalar l'experiència d'ascendir a l'Aneto (3.404m), el sostre de la gran serralada pirinenca.

Característiques del Xec Regal

Inclou la inscripció per a la realització de la ruta guiada estival a l'Aneto (guia d'alta muntanya titulat de Rutes Pirineus) en grup, el lloguer del material individual de seguretat, la nit al refugi de la Renclusa (sopar, dormir i esmorzar) i l'assegurança d'accidents per a activitats realitzades en el medi natural.

Consulta el detall de la ruta a l'Aneto i les dates disponibles (juliol, agost i setembre).

El preu del Xec Regal es de 299 € (IVA inclòs).

Descarregar Exempledetalle
COMPRAR XEC REGALdetalle

Com funciona?

Personalització: durant el procés de compra podràs indicar el nom i/o la dedicatòria que vols incloure en el propi Xec Regal Aneto (per exemple: "Carles, esperem que ho passis molt bé assolint el sostre dels Pirineus!").

Validesa: 2 anys des de la data de compra.

Forma de pagament: targeta de crèdit o dèbit a través de la passarel·la de pagament segura de CaixaBank.

Com comprar el Xec Regal Aneto:

1. Completar el procés de compra del Xec Regal Aneto omplint els diversos camps del formulari de compra i realitzant el pagament electrònic a través de la pàgina segura de CaixaBank (targeta de crèdit o dèbit).

2. En un període màxim de 72h des de la finalització del procés de compra, t'enviarem a la teva adreça d'e-mail el Xec Regal Aneto personalitzat en format PDF.

Com bescanviar el Xec Regal Aneto:

1. Un cop hagis fet el regal, els destinataris podran contactar directament amb Rutes Pirineus telefònicament o per e-mail per tal de realitzar la reserva. Cada Xec Regal Aneto inclou una referència que caldrà que el beneficiari ens faciliti.

2. Els destinataris podran escollir entre qualsevol de les dates que Rutes Pirineus tingui publicades al calendari per a fer aquesta activitat en grup. (Donades les característiques de l'activitat, aquest calendari no és fix, Rutes Pirineus va incorporant noves dates al calendari durant la temporada.)

Pots consultar la informació legal i les condicions de Rutes Pirineus per a les sortides guiades en el següent apartat: Condicions Generals.

Aneto 1Aneto 2Aneto 3Aneto 4Aneto 5Aneto 6

També et podrien interessar els següents Xecs Regal...

Veure tots els Xecs Regaldetalle
Si tens qualsevol pregunta o consulta, envia´ns un e-mail a info@rutespirineus.cat o truca´ns al +34 691772966 (Gemma, horari d´atenció de 9h-14h i de 16h-18h).