Xec Regal especialment pensat per regalar una escapada de dues nits al Pirineu en un hotel de muntanya bonic i encantador. L'estada també inclou una guia amb recomanacions de la zona per gaudir d'una experiència ben completa.

Característiques del Xec Regal

Inclou 2 nits en un hotel amb encant del Pirineu (allotjament i esmorzar) per a dues persones i una guia de recomanacions de la zona (excursions, llocs d'interès, restaurants...).

Opcions d'hotel: el Xec Regal inclou tres opcions d'hotel ubicats en pobles d'alta muntanya preciosos, molt acollidors i amb totes les comoditats i serveis: l'Hostal Pey (Vall de Boí, Alta Ribagorça), l'Hotel Lo Paller (Valls d'Àneu, Pallars Sobirà) i l'Hotel Terradets (Montsec, Pallars Jussà)

El preu del Xec Regal (inclou dues persones i dues nits) és de 190 euros (IVA inclòs).

Descarregar Exempledetalle
COMPRAR XEC REGALdetalle

Com funciona?

Personalització: durant el procés de compra podràs indicar el nom i/o la dedicatòria que vols incloure en el propi Xec Regal (per exemple: "Amics, que gaudiu d'una fantàstica estada al Pirineu!").

Validesa: 2 anys des de la data de compra.

Forma de pagament: targeta de crèdit o dèbit a través de la passarel·la de pagament segura de CaixaBank.

Si tens interès en regalar el Xec Regal Estada però t'interessa un altre número de persones i/o un altre número de nits, contacta'ns per e-mail o telèfon i et prepararem un xec a mida.

Com comprar el Xec Regal:

1. Completar el procés de compra del Xec Regal omplint els diversos camps del formulari de compra i realitzant el pagament electrònic a través de la pàgina segura de CaixaBank (targeta de crèdit o dèbit).

2. En un període màxim de 72h des de la finalització del procés de compra, t'enviarem a la teva adreça d'e-mail el Xec Regal personalitzat en format PDF.

Com bescanviar el Xec Regal:

1. Un cop hagis fet el regal, els destinataris podran contactar directament amb Rutes Pirineus telefónicament o per e-mail per tal de realitzar la reserva. Cada Xec Regal inclou una referència que caldrà que el beneficiari ens faciliti.

2. Els destinataris podran escollir entre qualsevol dels hotels proposats i qualsevol data (no hi ha limitacions) sempre que hi hagi disponibilitat a l'allotjament en el tipus d'habitació inclòs en el xec. Si no hi hagués disponibilitat, des de Rutes Pirineus proposarem dates alternatives i/o establiments alternatius de la mateixa categoria i zona.

3. Un cop confirmada la reserva, des de Rutes Pirineus enviarem una petita guia de recomanacions de la zona (excursions, llocs d'interès, restaurants...) als beneficiaris del xec.

Pots consultar la informació legal i les condicions de Rutes Pirineus en el següent apartat: Condicions Generals.

Estada Pirineus 1Estada Pirineus 1Estada Pirineus 1Estada Pirineus 1Estada Pirineus 1Estada Pirineus 1

També et podrien interessar els següents Xecs Regal...

Veure tots els Xecs Regaldetalle
Si tens qualsevol pregunta o consulta, envia´ns un e-mail a info@rutespirineus.cat o truca´ns al +34 691772966 (Gemma, horari d´atenció de 9h-14h i de 16h-18h).