Xec Regal especialment pensat per a regalar una ruta guiada amb raquetes de neu als Pirineus a realitzar-se durant la temporada d'hivern i primavera.

Característiques del Xec Regal

Inclou la realització de una ruta guiada amb raquetes de neu d'1 dia (amb un dels nostres guies de muntanya titulats), el lloguer de les raquetes de neu i dels pals i l'assegurança per a activitats realitzades en el medi natural.

Consulta les rutes amb raquetes de neu i les dates programades en grup.

Número de persones: durant el procés de compra, et preguntarem el número de persones que vols que inclogui el Xec Regal.

El preu del Xec Regal és de 54 €/persona (IVA inclòs).

Descarregar Exempledetalle
COMPRAR XEC REGALdetalle

Com funciona?

Personalització: durant el procés de compra podràs indicar el nom i/o la dedicatòria que vols incloure en el propi Xec Regal (per exemple: "Anna i Albert, gaudiu de la muntanya i dels magnífics paisatges del Pirineu!").

Validesa: 2 anys.

Forma de pagament: targeta de crèdit o dèbit a través de la passarel·la de pagament segura de CaixaBank.

Com comprar el Xec Regal:

1. Completar el procés de compra del Xec Regal omplint els diversos camps del formulari de compra i realitzant el pagament electrònic a través de la pàgina segura de CaixaBank (targeta de crèdit o dèbit).

2. En un període màxim de 72h des de la finalització del procés de compra, t'enviarem a la teva adreça d'e-mail el Xec Regal personalitzat en format PDF.

Com bescanviar el Xec Regal:

1. Un cop hagis fet el regal, els destinataris podran contactar directament amb Rutes Pirineus telefònicament o per e-mail per tal de realitzar la reserva. Cada Xec Regal inclou una referència que caldrà que el beneficiari ens faciliti.

2. Els destinataris podran escollir entre qualsevol de les rutes guiades de raquetes de neu d'1 dia de durada que Rutes Pirineus tingui publicades al seu calendari per a realitzar en grup. (Donades les característiques de l'activitat, aquest calendari no és fix: Rutes Pirineus va incorporant noves dates i activitats al calendari durant la temporada hivernal en funció de la meteorologia i de les condicions d'innivació de cada zona.)

Pots consultar la informació legal i les condicions de Rutes Pirineus per a les sortides guiades en el següent apartat: Condicions Generals.

Algunes imatges de les rutes amb raquetes

Raquetes de neu 1Raquetes de neu 2Raquetes de neu 3Raquetes de neu 4Raquetes de neu 5Raquetes de neu 6

També et podrien interessar els següents Xecs Regal...

Veure tots els Xecs Regaldetalle
Si tens qualsevol pregunta o consulta, envia´ns un e-mail a info@rutespirineus.cat o truca´ns al +34 691772966 (Gemma, horari d´atenció de 9h-14h i de 16h-18h).