Xec Regal especialment pensat per a regalar una ruta guiada amb raquetes de neu fent nit en un acollidor hotel de muntanya als Pirineus.

Característiques del Xec Regal

Inclou la realització d'una ruta guiada amb raquetes de neu d'1 dia (amb un dels nostres guies de muntanya titulats), el lloguer de les raquetes de neu i dels pals, l'assegurança per a activitats realitzades en el medi natural i l'allotjament en habitació doble i l'esmorzar per a dues persones (2 nits).

Consulta les rutes amb raquetes de neu i les dates programades en grup.

On dormir: el Xec Regal inclou vàries opcions d'hotel molt acollidors i plens d'encant que es troben en les tres zones principals on programem excursions amb raquetes de neu durant la temporada hivernal:

- La Vall de Boí: Hostal Pey, Hotel El Rantiner, Hotel Farré d’Avall.
- Pallars Sobirà - Val d’Aran: Hotel Lo Paller.
- La Cerdanya: Hotel Els Torrents, Hotel Jaume.

Número de nits: es poden regalar el número de nits que es vulgui (mínim 2 nits) (a indicar en el formulari de compra).

El preu del Xec Regal (inclou dues persones) amb 2 nits és de 280 € (IVA inclòs). Cada nit addicional (allotjament + esmorzar) que es vulgui afegir té un preu addicional de 92 € (IVA inclòs). Així, per exemple, el Xec Regal Raquetes de neu + 3 nits d'hotel té un preu de 372 € (IVA inclòs).

Descarregar Exempledetalle
COMPRAR XEC REGALdetalle

Com funciona?

Personalització: durant el procés de compra podràs indicar el nom i/o la dedicatòria que vols incloure en el propi Xec Regal (per exemple: "Anna i Albert, gaudiu de la muntanya i dels magnífics paisatges del Pirineu!").

Validesa: 2 anys.

Forma de pagament: targeta de crèdit o dèbit a través de la passarel·la de pagament segura de CaixaBank.

Com comprar el Xec Regal:

1. Completar el procés de compra del Xec Regal omplint els diversos camps del formulari de compra i realitzant el pagament electrònic a través de la pàgina segura de CaixaBank (targeta de crèdit o dèbit).

2. En un període màxim de 72h des de la finalització del procés de compra, t'enviarem a la teva adreça d'e-mail el Xec Regal personalitzat en format PDF.

Com bescanviar el Xec Regal:

1. Un cop hagis fet el regal, els destinataris podran contactar directament amb Rutes Pirineus telefònicament o per e-mail per tal de realitzar la reserva. Cada Xec Regal inclou una referència que caldrà que el beneficiari ens faciliti.

2. Els destinataris podran escollir entre qualsevol de les rutes guiades de raquetes de neu d'1 dia de durada que Rutes Pirineus tingui publicades al seu calendari per a realitzar en grup. (Donades les característiques de l'activitat, aquest calendari no és fix: Rutes Pirineus va incorporant noves dates i activitats al calendari durant la temporada hivernal en funció de la meteorologia i de les condicions d'innivació de cada zona.)

3. La reserva i realització de l'experiència està subjecta a la disponibilitat dels hotels i de les condicions meteorològiques i de neu sobre el terreny.

4. Per requeriments especials dels allotjaments, queden exclosos del xec regal els períodes de Setmana Santa i Nadal.

Pots consultar la informació legal i les condicions de Rutes Pirineus per a les sortides guiades en el següent apartat: Condicions Generals.

Algunes imatges de les rutes amb raquetes

Raquetes i Nit d´Hotel 1Raquetes i Nit d´Hotel 2Raquetes i Nit d´Hotel 3Raquetes i Nit d´Hotel 4Raquetes i Nit d´Hotel 5Raquetes i Nit d´Hotel 6

Hotels inclosos al Xec Regal

Vall de Boí. Hostal Pey (Boí)

Hostal Pey 1Hostal Pey 2Hostal Pey 3

La Cerdanya. Hotel Els Torrents (Bellver de Cerdanya)

Hotel Els Torrents 1Hotel Els Torrents 2Hotel Els Torrents 3

Pallars Sobirà - Vall d´Arán. Hotel Lo Paller (València d´Àneu)

Hotel Lo Paller 1Hotel Lo Paller 2Hotel Lo Paller 3

També et podrien interessar els següents Xecs Regal...

Veure tots els Xecs Regaldetalle
Si tens qualsevol pregunta o consulta, envia´ns un e-mail a info@rutespirineus.cat o truca´ns al +34 691772966 (Gemma, horari d´atenció de 9h-14h i de 16h-18h).