Xec Regal especialment pensat per a regalar una ruta guiada amb raquetes de neu fent nit en un acollidor hotel de muntanya als Pirineus.

CaracterĂ­stiques del Xec Regal

Inclou la realització d'una ruta guiada amb raquetes de neu d'1 dia (amb un dels nostres guies de muntanya titulats), el lloguer de les raquetes de neu i dels pals, l'assegurança per a activitats realitzades en el medi natural i l'allotjament en habitació doble, el sopar i l'esmorzar per a dues persones.

Consulta les rutes amb raquetes de neu i les dates programades en grup.

On dormir: el Xec Regal inclou tres opcions d'hotel molt acollidors i plens d'encant que es troben en les tres zones principals on programem excursions amb raquetes de neu durant la temporada hivernal: l'Hostal Pey (Vall de Boí, Alta Ribagorça), l'Hotel Lo Paller (Pallars Sobirà - Vall d'Arán) i l'Hotel Els Torrents (La Cerdanya).

El preu del Xec Regal (inclou dues persones) és de 195 euros (IVA inclòs).

Descarregar Exempledetalle
COMPRAR XEC REGALdetalle

Com funciona?

Personalització: durant el procés de compra podràs indicar el nom i/o la dedicatòria que vols incloure en el propi Xec Regal (per exemple: "Anna i Albert, gaudiu de la muntanya i dels magnífics paisatges del Pirineu!").

Validesa: 2 anys.

Forma de pagament: targeta de crèdit o dèbit a través de la passarel·la de pagament segura de La Caixa.

Com comprar el Xec Regal:

1. Completar el procés de compra del Xec Regal omplint els diversos camps del formulari de compra i realitzant el pagament electrònic a través de la pàgina segura de La Caixa (targeta de crèdit o dèbit).

2. En un període màxim de 72h des de la finalització del procés de compra, t'enviarem a la teva adreça d'e-mail el Xec Regal personalitzat en format PDF.

Com bescanviar el Xec Regal:

1. Un cop hagis fet el regal, els destinataris podran contactar directament amb Rutes Pirineus telefónicament o per e-mail per tal de realitzar la reserva. Cada Xec Regal inclou una referència que caldrà que el beneficiari ens faciliti.

2. Els destinataris podran escollir entre qualsevol de les rutes guiades de raquetes de neu d'1 dia de durada que Rutes Pirineus tingui publicades al seu calendari per a realitzar en grup. (Donades les caracterĂ­stiques de l'activitat, aquest calendari no Ă©s fix: Rutes Pirineus va incorporant noves dates i activitats al calendari durant la temporada hivernal en funciĂł de la meteorologia i de les condicions d'innivaciĂł de cada zona.)

3. La reserva i realització de l'experiència està subjecta a la disponibilitat dels hotels i de les condicions meteorològiques i de neu sobre el terreny.

4. Per requeriments especials dels allotjaments, queden exclosos del xec regal els perĂ­odes de Setmana Santa i Nadal.

Pots consultar la informaciĂł legal i les condicions de Rutes Pirineus per a les sortides guiades en el segĂĽent apartat: Condicions Generals.

Algunes imatges de les rutes amb raquetes

Raquetes i Nit d´Hotel 1Raquetes i Nit d´Hotel 2Raquetes i Nit d´Hotel 3Raquetes i Nit d´Hotel 4Raquetes i Nit d´Hotel 5Raquetes i Nit d´Hotel 6

Hotels inclosos al Xec Regal

Vall de BoĂ­. Hostal Pey (BoĂ­)

Hostal Pey 1Hostal Pey 2Hostal Pey 3

La Cerdanya. Hotel Els Torrents (Bellver de Cerdanya)

Hotel Els Torrents 1Hotel Els Torrents 2Hotel Els Torrents 3

Pallars Sobirà - Vall d'Arán. Hotel Lo Paller (València d'Àneu)

Hotel Lo Paller 1Hotel Lo Paller 2Hotel Lo Paller 3

També et podrien interessar els següents Xecs Regal...

Veure tots els Xecs Regaldetalle
Si tens qualsevol pregunta o consulta, envia'ns un e-mail a info@rutespirineus.cat o truca'ns al +34 691772966 (Gemma, horari d'atenciĂł de 9h-14h i de 16h-18h).