Xec Regal especialment pensat per regalar una experiència de la brama del cérvol de manera fàcil i accessible per a tothom.

Característiques del Xec Regal

Inclou la inscripció per a la realització de l'activitat guiada de la brama del cérvol (guia de muntanya titulat de Rutes Pirineus especialitzat en fauna) en grup i l'assegurança d'accidents per a activitats realitzades al medi natural.

Consulta el detall d'Escoltem la brama del cérvol! (mig dia) i les dates disponibles (setembre i octubre).

El preu del Xec Regal és de 37 € (IVA inclòs).

Descarregar Exempledetalle
COMPRAR XEC REGALdetalle

Com funciona?

Personalització: durant el procés de compra podràs indicar el nom i/o la dedicatòria que vols incloure en el propi Xec Regal Brama del cérvol (per exemple: "Espero que t'agradi i que gaudeixis d'un dia enmig de natura salvatge!").

Validesa: 2 anys des de la data de compra.

Forma de pagament: targeta de crèdit o dèbit a través de la passarel·la de pagament segura de CaixaBank.

Com comprar el Xec Regal Brama del cérvol:

1. Completar el procés de compra del Xec Regal Brama del cérvol omplint els diversos camps del formulari de compra i realitzant el pagament electrònic a través de la pàgina segura de CaixaBank (targeta de crèdit o dèbit).

2. En un període màxim de 72h des de la finalització del procés de compra, t'enviarem a la teva adreça d'e-mail el Xec Regal Brama del cérvol personalitzat en format PDF.

Com bescanviar el Xec Brama del cérvol:

1. Un cop hagis fet el regal, els destinataris podran contactar directament amb Rutes Pirineus telefònicament o per e-mail per tal de realitzar la reserva. Cada Xec Regal Brama del cérvol inclou una referència que caldrà que el beneficiari ens faciliti.

2. Els destinataris podran escollir entre qualsevol de les dates que Rutes Pirineus tingui publicades al calendari per a fer aquesta activitat en grup. (Donades les característiques de l'activitat, aquest calendari no és fix, Rutes Pirineus va incorporant noves dates al calendari durant la temporada.)

Pots consultar la informació legal i les condicions de Rutes Pirineus per a les sortides guiades en el següent apartat: Condicions Generals.

Brama del cérvol 1Brama del cérvol 1Brama del cérvol 1Brama del cérvol 1Brama del cérvol 1Brama del cérvol 1

També et podrien interessar els següents Xecs Regal...

Veure tots els Xecs Regaldetalle
Si tens qualsevol pregunta o consulta, envia´ns un e-mail a info@rutespirineus.cat o truca´ns al +34 691772966 (Gemma, horari d´atenció de 9h-14h i de 16h-18h).