Xec Regal ideal per regalar l'experiència d'ascendir al Pedraforca i gaudir d'una nit en un bonic hostal de muntanya al pintoresc poble de Gósol, als peus del Pedraforca.

Característiques del Xec Regal

Inclou la realització de l'ascensió guiada al Pedraforca (amb un dels nostres guies de muntanya titulats), l'assegurança per a activitats realitzades en el medi natural i l'allotjament, el sopar i l'esmorzar a l'Hostal Cal Franciscó de Gósol, un allotjament molt acollidor, amb habitacions amb tots els serveis i bona cuina de proximitat.

La ruta es por realitzar en qualsevol data a escollir d’entre totes les indicades en format de grup obert al calendari de Rutes Pirineus i a la fitxa detallada de l'ascensió guiada al Pedraforca.

El preu del Xec Regal és de 105 €/persona (IVA inclòs).

Número de persones: durant el procés de compra et preguntarem el número de persones que vols que inclogui el Xec Regal.

Descarregar Exempledetalle
COMPRAR XEC REGALdetalle

Com funciona?

Personalització: durant el procés de compra podràs indicar el nom i/o la dedicatòria que vols incloure en el propi Xec Regal (per exemple: "Anna i Manel, esperem que gaudiu molt de la muntanya màgica!").

Validesa: 2 anys.

Forma de pagament: targeta de crèdit o dèbit a través de la passarel·la de pagament segura de CaixaBank.

Com comprar el Xec Regal:

1. Completar el procés de compra del Xec Regal omplint els diversos camps del formulari de compra i realitzant el pagament electrònic a través de la pàgina segura de CaixaBank (targeta de crèdit o dèbit).

2. En un període màxim de 72h des de la finalització del procés de compra, t'enviarem a la teva adreça d'e-mail el Xec Regal personalitzat en format PDF.

Tipus d'habitació: en cas de ser un xec per més d'una persona, quan es bescanviï el xec es podrà escollir el tipus d'habitació que es prefereixi (individual, doble, triple o una combinació d'aquestes).

Com bescanviar el Xec Regal:

1. Un cop hagis fet el regal, el/s destinatari/s podran contactar directament amb Rutes Pirineus telefònicament o per e-mail per tal de realitzar la reserva. Cada Xec Regal inclou una referència que caldrà que el beneficiari ens faciliti.

2. El/s destinatari/s podran escollir entre qualsevol de les dates que tenim programades per a realitzar l'ascensió guiada al Pedraforca en format grup obert. (El calendari per a l'ascensió al Pedraforca el publiquem a principis d'any amb 7-8 dates repartides de maig a octubre en caps de setmana.)

3. Per a l'estada a l'Hostal Cal Franciscó, es pot optar per fer la nit anterior o la posterior a la ruta, la que es prefereixi.

4. La reserva de l'experiència està subjecta a la disponibilitat de la ruta i de l'allotjament.

Pots consultar la informació legal i les condicions de Rutes Pirineus per a les sortides guiades en el següent apartat: Condicions Generals.

Pedraforca i nit a Gósol 1Pedraforca i nit a Gósol 1Pedraforca i nit a Gósol 1Pedraforca i nit a Gósol 1Pedraforca i nit a Gósol 1Pedraforca i nit a Gósol 1

També et podrien interessar els següents Xecs Regal...

Veure tots els Xecs Regaldetalle
Si tens qualsevol pregunta o consulta, envia´ns un e-mail a info@rutespirineus.cat o truca´ns al +34 691772966 (Gemma, horari d´atenció de 9h-14h i de 16h-18h).