Xec Regal especialment pensat perquè aquest Sant Jordi puguis regalar un trosset de muntanya i natura a qui més t'estimes al teu costat quan respires aire pur.

Característiques del Xec Regal

El xec es podrà bescanviar en qualsevol ruta o activitat guiada de Rutes Pirineus durant 2 anys des de la data de compra.

Més informació de les rutes al nostre catàleg de rutes guiades.

El valor del Xec Regal de Sant Jordi és de 23 euros (IVA inclòs).

Descarregar Exempledetalle
COMPRAR XEC REGALdetalle

Com funciona?

Personalització: durant el procés de compra podràs indicar el nom i/o la dedicatòria que vols incloure en el propi Xec Regal de Sant Jordi (per exemple: "Vida, aviat hi tornarem. T'estimo!").

Validesa: 2 anys des de la data de compra.

Forma de pagament: targeta de crèdit o dèbit a través de la passarel·la de pagament segura de CaixaBank.

Com comprar el Xec Regal de Sant Jordi:

1. Completar el procés de compra del Xec Regal de Sant Jordi omplint els diversos camps del formulari de compra i realitzant el pagament electrònic a través de la pàgina segura de CaixaBank (targeta de crèdit o dèbit).

2. En un període màxim de 72h des de la finalització del procés de compra, t'enviarem a la teva adreça d'e-mail el Xec Regal de Sant Jordi personalitzat en format PDF.

Com bescanviar el Xec Regal de Sant Jordi:

1. Un cop hagis fet el regal, els destinataris podran contactar directament amb Rutes Pirineus telefònicament o per e-mail per tal de realitzar la reserva. Cada Xec Regal de Sant Jordi inclou una referència que caldrà que el beneficiari ens faciliti.

2. Els destinataris podran escollir bescanviar l'import en qualsevol de les rutes i propostes guiades de Rutes Pirineus.

Pots consultar la informació legal i les condicions de Rutes Pirineus per a les sortides guiades en el següent apartat: Condicions Generals.

Sant Jordi 1Sant Jordi 2Sant Jordi 3Sant Jordi 4Sant Jordi 5Sant Jordi 6

També et podrien interessar els següents Xecs Regal...

Veure tots els Xecs Regaldetalle
Si tens qualsevol pregunta o consulta, envia´ns un e-mail a info@rutespirineus.cat o truca´ns al +34 691772966 (Gemma, horari d´atenció de 9h-14h i de 16h-18h).