CAL CALSOT - Casa Rural

c/Tossal 2 - 25725 Montellà de Cadí

casarural@calcalsot.com - 973 515 369

www.calcalsot.com

Descobreix el Parc Natural Cadí-Moixeró i la Cerdanya caminant! Cal Calsot som un petit allotjament eco-sostenible, ubicat a Montellà de Cadí, en una antiga casa pairal de principis del segle XIX, de disseny racional. Ideal tant si vens en parella com amb amics.

Et facilitarem informació pràctica de la zona, plànols i guies. T'aconsellarem i et proposarem diferents rutes segons els teus interessos. Tindràs un espai on guardar, assecar i netejar el material tècnic. Si et cal, podràs esmorzar ben d'hora, tenim horaris flexibles. Encarrega'ns un eco-pícnic i queda't a sopar, gaudiràs de bona companyia i d'una cuina saludable, amb aliments ecològics i de proximitat, amb opcions vegetarianes i veganes.

Podràs descansar en una de les nostres habitacions espaioses i lluminoses, amb terra radiant, bany propi i amplia dutxa. Desconnecta i gaudeix de la tranquil·litat i el silenci a Cal Calsot!

Situació i rutes properes ()
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...