Hotel PLAYA SOL**** de Cadaqués

Riba es Pianc, 3 - 17488 Cadaqués

playasol@playasol.com - 972 258 100

www.playasol.com

Hotel PLAYA SOL**** de Cadaqués

Descripció

L'Hotel Playa Sol està situat a la badia de Cadaqués, en un indret privilegiat des d'on podem gaudir d'una de les millors panoràmiques del poble. Les seves instal·lacions han estat renovades fa poc i són fantàstiques: habitacions equipades amb tots els serveis, piscina exterior, un jardí preciós, aparcament,... però, sobretot, el Playa Sol ens ofereix un tracte més que professional i, alhora, esdevé absolutament acollidor. Tampoc us podeu perdre els croissants dels seus esmorzars!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

AINA C.
04-01-2016 11:06:30h

Dono fe que els recos de Cadaqués de la web valen molt la pena! Ai, els croissants del Playa Sol, són mítics.

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...