Càmping i Restaurant EL SOLSONÈS

Ctra. de Sant Llorenç, km 2 - 25280 Solsona

info@campingsolsones.com - 973 482 861

www.campingsolsones.com

Càmping i Restaurant EL SOLSONÈS

Descripció

El Càmping El Solsonès està situat a les rodalies de la bonica vila de Solsona, en un indret privilegiat per gaudir de la natura i realitzar tot tipus de rutes de senderisme i muntanya durant tot l'any. Les seves instal·lacions són fantàstiques i és ideal per anar-hi amb família i nens: mini-zoo, piscina, parc infantil, zona esportiva,... El restaurant El Solsonès ofereix una cuina basada en els productes ecològics i de qualitat i està obert a tothom, val molt la pena!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...