Hotel Restaurant VALLFERRERA

Carrer de Martí, 1, Àreu, Pallars Sobirà, Lleida

Web

www.hotelvallferrera.com-http://www.hotelvallferrera.com-http://www.hotelvallferrera.com-http://www.hotelvallferrera.com
ComparteixWhatsappFacebookTwitter
  pos_ini
  pos_fi
  num_fotos

  foto_actual
  Contacta sense compromís
  Envia e-mail
  • Tipus d´allotjament

   Hotel

  • Habitacions

   17 habitacions

  • Preu aprox. (persona/dia)

   25-75

  VALLFERRERA, "DES DEL MÉS PROFUND DE LA NOSTRA TERRA"

  Al nucli d'Àreu, al cor de la pintoresca i solitària vall Ferrera, hi trobem l'acollidor hotel Vallferrera. L'hotel es troba en un edifici de muntanya típic de l'arquitectura tradicional pallaresa i ens ofereix 17 habitacions molt agradables i amb tots els serveis.

  Al seu torn, al restaurant gaudim d'una cuina tradicional amb productes autòctons i de proximitat. Deixeu-vos aconsellar per la Montse, la propietària, que més enllà d'oferir-nos un tracte acollidor i familiar, també és una gran coneixedora de la vall Ferrera, les seves muntanyes i els seus preciosos camins!

  Nota: L'establiment ofereix preus especials d'allotjament i de restaurant per a excursionistes federats (FEEC).

  L' HOTEL VALLFERRERA APADRINA LA GUIA WEB I PDF DE LA RUTA DE L'ASCENSIÓ A LA PICA D'ESTATS. NO TE LA PERDIS!
  Vine i descobreix tot el que t´ofereix el nostre entorn
  • Hotel Vallferrera
  • Rutes properes
  • Activitats guiades
  • Llocs d´interès
  Com arribar-hi
  Descobreix l´entorn fent ruta al teu aire amb les guies web i PDF properes:
  Excursions i activitats guiades properes, viu una experiència inoblidable!
  [ Total 5 Rutes guiades. Clica aquí per veure-les totes! ]
  Què més podem visitar? Consulta els llocs d´interès propers:
  • El Molí Fariner i la Serradora d'Àreu El Molí Fariner i la Serradora d´Àreu

   El Molí Fariner i la Serradora estan ubicats en dos edificis a la part alta del poble d'Àreu. La serradora, construïda al segle XIX, és una màquina que aprofita la força de l'aigua per serrar els troncs de la mateixa manera que el molí ho fa per moldre el gra. El conjunt forma part de la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya i disposa d'un espai habilitat com a museu que es pot visitar d'abril a novembre.

  • Santa Maria de Ribera de Cardós Santa Maria de Ribera de Cardós

   L'església romànica de Santa Maria de Cardós, amb una preciosa portalada del segle XII, està situada entre el riu Noguera de Cardós i la vila de Ribera de Cardós. També destaca el campanar de tres pisos, planta quadrada i decoració llombarda.

  • Museu de les Papallones de Catalunya Museu de les Papallones de Catalunya

   El Museu de les Papallones de Catalunya, situat al poble de Ribera de Cardós, és un centre d'interpretació, investigació i divulgació dedicat a les papallones i a les seves relacions amb el medi i els processos en què intervenen. (Més informació i horaris de visita: www.papallones.net)

  • La Milla Vertical d'Àreu La Milla Vertical d´Àreu

   La Milla Vertical, que en les seves primeres edicions es va anomenar "Cuita el Sol", és una cursa realment singular que es realitza cada mes de juny al poble d'Àreu des de 2004. La cursa es basa en córrer contra el Sol. La sortida es produeix a la Plaça Major d'Àreu just quan el Sol es pon i consisteix en córrer cap al cim del Monteixo per poder-hi arribar abans que l'ombra el cobreixi. Es tracta d'un esdeveniment molt recomanable que va més enllà de la pròpia cursa, en paral·lel s'organitzen diverses activitats culturals i festives.

  • Pont de Cassibrós a la Noguera de Cardós Pont de Cassibrós a la Noguera de Cardós

   Petit pont romànic d'uns 2 metres d'amplada i amb arcada de mig punt sobre el riu Noguera de Cardós. El pont, inclòs a l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya, està construït amb lloses primes de pissarra disposades com a dovelles.

  • Central Hidroelèctrica de Tavascan Central Hidroelèctrica de Tavascan

   El complex hidroelèctric de la Vall de Cardós és una obra colossal que fou construïda entre l'any 1959 i el 1974 i que compta amb més de 75 km de túnels que uneixen diversos estanys entre ells i dues grans cavernes excavades a la roca que allotgen les turbines. Les visites comencen a l'Oficina de Turisme de Tavascan i s'han de concertar prèviament (973 623 079 / 656 535 492).

  [ Total 6 Llocs d´interès. Clica aquí per veure´ls tots! ]

  Hotel Restaurant VALLFERRERA

  Telèfon de contacte:   973 624 343

  Contacta´ns i digues que m´has vist a Rutes Pirineus, et tractarem rebé!