Hostal CAL FRANCISCÓ

Carretera de Berga s/n., Gósol, Berguedà, Barcelona

Web

www.cal-francisco.com-https://www.cal-francisco.com/-https://www.cal-francisco.com/-https://www.cal-francisco.com/
ComparteixWhatsappFacebookTwitter
  pos_ini
  pos_fi
  num_fotos

  foto_actual
  Contacta sense compromís
  Envia e-mail
  • Tipus d´allotjament

   Hostal

  • Habitacions

   24 habitacions

  • Preu aprox. (persona/dia)

   25-40

  Sota la màgia del Pedraforca!

  L'hostal i restaurant Cal Franciscó està situat en una emblemàtica cruïlla de camins històrics just a l'entrada del preciós poble de Gósol. Cal Franciscó és el punt de trobada de molts excursionistes que des d'aquí aborden tot tipus de rutes a l'espectacular massís del Pedraforca (l'ascensió al cim, la volta Pedraforca 360...) o a la bonica serra del Verd, que tenim just darrera de Cal Franciscó.

  L'hostal Cal Franciscó disposa de 24 habitacions amb bany privat, acollidores i amb totes les comoditats, i diversos espais comuns on trobarem un ambient tranquil i familiar.

  Al bar -obert a tothom- podrem gaudir i d'un bon cafè o fer un entrepà abans o després de les nostres excursions i al restaurant de Cal Franciscó -també obert a tothom i reformat recentment- gaudirem d'una bona cuina casolana amb excel·lents productes propis i de proximitat.

  L'HOSTAL CAL FRANCISCÓ APADRINA LA GUIA WEB I PDF DE LA RUTA Pedraforca (2.506m) des de Gósol, QUE SURT DES DEL MATEIX ESTABLIMENT. NO TE LA PERDIS!
  Vine i descobreix tot el que t´ofereix el nostre entorn
  • Hostal Cal Franciscó
  • Rutes properes
  • Activitats guiades
  • Llocs d´interès
  Com arribar-hi
  Descobreix l´entorn fent ruta al teu aire amb les guies web i PDF properes:
  Excursions i activitats guiades properes, viu una experiència inoblidable!
  Què més podem visitar? Consulta els llocs d´interès propers:
  • Àrea d'esbarjo de la Serra Àrea d´esbarjo de la Serra

   Aquest espai està situat a prop de l'aparcament del mirador del Gresolet, uns 2 km abans d'arribar-hi per la carretera de Saldes. És un bon lloc per a fer una parada i gaudir d'un pícnic. Hi ha taules, bancs i barbacoes.

  • El castell de Gósol El castell de Gósol

   El castell de Gósol està ubicat dalt d'un petit turó que domina la vila de Gósol. Del recinte, que ja existia al segle XI dominant una de les rutes de pas de la Catalunya central vers la Cerdanya i el Llenguadoc, només es conserven algunes restes de la muralla que tancava el costat de tramuntana.

  • Centre Picasso de Gósol Centre Picasso de Gósol

   El Museu Municipal de Gósol acull el Centre Picasso, on es mostren reproduccions de les obres més significatives que Pablo Picasso va pintar l'any 1906, amb 24 anys, durant la seva estada a Gósol amb la seva companya Fernande Olivier, i que actualment s'exposen als museus més importants del món. Més informació: Ajuntament de Gósol (973 370 055 / ajuntament@gosol.ddl.net).

  • Àrea recreativa Font Seca Àrea recreativa Font Seca

   Font d'aigua situada a 1,2 km de l'aparcament del mirador del Gresolet. La trobem al marge esquerre de la carretera de Saldes abans d'arribar al mirador. És una bona opció per omplir la cantimplora d'aigua sobretot durant els mesos d'estiu.

  • Museu de les Trementinaires Museu de les Trementinaires

   Aquest museu de Tuixent ens permet descobrir qui eren les trementinaires, quines herbes i remeis elaboraven i com organitzaven les seves rutes a peu per comercialitzar els seus productes arreu de Catalunya. Al poble, també hi trobarem un jardí botànic i un jardí urbà.

  • El ball de les Cosses de Gósol El ball de les Cosses de Gósol

   El ball de les Cosses de Gósol és una dansa tradicional que es balla Gósol per la Festa Major, el 15 d'agost, i és l'element folklòric més conegut i popular del poble. Durant el ball, els dansaires fan diversos moviments i passos per parelles, en rotllana i de quatre en quatre.

  • Mirador del Gresolet Mirador del Gresolet

   Accedim al mirador del Gresolet des de l'aparcament del Gresolet baixant unes escales o a través d'una passarel·la adaptada per a persones amb mobilitat reduïda. Hi trobem un panell informatiu i una escultura. És un mirador excel·lent de la vall de Saldes i del massís del Pedraforca.

  [ Total 7 Llocs d´interès. Clica aquí per veure´ls tots! ]
  Altres establiments recomanats

  Hostal CAL FRANCISCÓ

  Telèfon de contacte:   973 37 00 75

  Contacta´ns i digues que m´has vist a Rutes Pirineus, et tractarem rebé!