Càmping REPÒS DEL PEDRAFORCA

Ctra. B-400 Km 13,5, Saldes, Berguedà, Barcelona

Web

www.campingpedraforca.com-https://www.campingpedraforca.com/?utm_source=rutespirineus&utm_medium=Banner-https://www.campingpedraforca.com/?utm_source=rutespirineus&utm_medium=Banner-
ComparteixWhatsappFacebookTwitter
  pos_ini
  pos_fi
  num_fotos

  foto_actual
  Contacta sense compromís
  Envia e-mail

  En plena natura, confort i plaer per a tota la família durant tot l'any

  El Càmping Repòs del Pedraforca, als peus del mateix Pedraforca i presidit per la seva ja mítica silueta, és la base ideal per a practicar senderisme i aprofitar aquest seu entorn natural privilegiat. Ells mateixos disposen d'una guia amb 40 itineraris i us podran aconsellar molt bé. Una gran descoberta per a gaudir tota la família!

  Número d´inscripció al Registre de Turisme de Catalunya: KCC-000125 KCC-000181 HUTCC-039814

  EL CÀMPING REPÒS DEL PEDRAFORCA APADRINA LES GUIES WEB I PDF DE Pedraforca (2.506m) pel coll del Verdet i l'Enforcadura I CIRCULAR Pedraforca 360, NO TE LES PERDIS!
  Vine i descobreix tot el que t´ofereix el nostre entorn
  • Càmping Respòs del Pedraforca
  • Rutes properes
  • Activitats guiades
  • Llocs d´interès
  Com arribar-hi
  Descobreix l´entorn fent ruta al teu aire amb les guies web i PDF properes:
  Excursions i activitats guiades properes, viu una experiència inoblidable!
  Què més podem visitar? Consulta els llocs d´interès propers:
  • Àrea de lleure de Sant Joan de l'Avellanet Àrea de lleure de Sant Joan de l´Avellanet

   L'àrea de lleure de Sant Joan de l'Avellanet està situada a la carretera que va de Bagà a Gisclareny pel coll de Bena, a 2 km de Bagà. L'àrea té dos espais habilitats a la riba del riu Bastareny on es pot descansar, fer un pícnic o jugar. També disposa d'infraestructura per a realitzar-hi barbacoes.

  • Àrea d'esbarjo de la Serra Àrea d´esbarjo de la Serra

   Aquest espai està situat a prop de l'aparcament del mirador del Gresolet, uns 2 km abans d'arribar-hi per la carretera de Saldes. És un bon lloc per a fer una parada i gaudir d'un pícnic. Hi ha taules, bancs i barbacoes.

  • El castell de Gósol El castell de Gósol

   El castell de Gósol està ubicat dalt d'un petit turó que domina la vila de Gósol. Del recinte, que ja existia al segle XI dominant una de les rutes de pas de la Catalunya central vers la Cerdanya i el Llenguadoc, només es conserven algunes restes de la muralla que tancava el costat de tramuntana.

  • Centre Picasso de Gósol Centre Picasso de Gósol

   El Museu Municipal de Gósol acull el Centre Picasso, on es mostren reproduccions de les obres més significatives que Pablo Picasso va pintar l'any 1906, amb 24 anys, durant la seva estada a Gósol amb la seva companya Fernande Olivier, i que actualment s'exposen als museus més importants del món. Més informació: Ajuntament de Gósol (973 370 055 / ajuntament@gosol.ddl.net).

  • Jardins Artigas Jardins Artigas

   Els Jardins Artigas, a la Pobla de Lillet, van ser projectats per Antoni Gaudí l'any 1905. Foren concebuts com a regal per a la família Artigas que allotjà l'arquitecte a casa seva. L'obra fon fonts, bancs, baranes i ponts amb la frondosa vegetació de l'entorn. Un bon racó per a passejar!

  • La Salle Natura - Cal Cerdanyola La Salle Natura - Cal Cerdanyola

   Aquest espai de la institució La Salle ofereix activitats relacionades amb el medi natural a famílies i grups: itineraris a peu, en bicicleta o a cavall, tallers de geologia, estudi de la flora i la fauna, allotjament,... S'hi arriba fent 2 km per una pista de terra que s'agafa des de la carretera de Bagà a coll de Bena (Gisclareny), a 2 km de Bagà. (Més informació: 932 902 478 / 938 244 798)

  • Àrea recreativa Font Seca Àrea recreativa Font Seca

   Font d'aigua situada a 1,2 km de l'aparcament del mirador del Gresolet. La trobem al marge esquerre de la carretera de Saldes abans d'arribar al mirador. És una bona opció per omplir la cantimplora d'aigua sobretot durant els mesos d'estiu.

  • Museu de les Trementinaires Museu de les Trementinaires

   Aquest museu de Tuixent ens permet descobrir qui eren les trementinaires, quines herbes i remeis elaboraven i com organitzaven les seves rutes a peu per comercialitzar els seus productes arreu de Catalunya. Al poble, també hi trobarem un jardí botànic i un jardí urbà.

  • El ball de les Cosses de Gósol El ball de les Cosses de Gósol

   El ball de les Cosses de Gósol és una dansa tradicional que es balla Gósol per la Festa Major, el 15 d'agost, i és l'element folklòric més conegut i popular del poble. Durant el ball, els dansaires fan diversos moviments i passos per parelles, en rotllana i de quatre en quatre.

  • Centre històric de Bagà i mercat medieval Centre històric de Bagà i mercat medieval

   Bagà és una poble de 2.300 habitants ubicat a la zona de l'Alt Berguedà, al vessant S de la serra del Cadí. Bagà és un poble preciós. En destaquem especialment el seu casc antic, amb l'encantadora plaça porxada Galceran de Pinós, i la seva intensa activitat cultural. No us perdeu el mercat medieval que s'hi celebra cada mes de juliol (més informació al web: www.baga.cat).

  • Mirador del Gresolet Mirador del Gresolet

   Accedim al mirador del Gresolet des de l'aparcament del Gresolet baixant unes escales o a través d'una passarel·la adaptada per a persones amb mobilitat reduïda. Hi trobem un panell informatiu i una escultura. És un mirador excel·lent de la vall de Saldes i del massís del Pedraforca.

  • Museu del Ciment ASLAND Museu del Ciment ASLAND

   A Castellar de n'Hug (al Berguedà) hi trobem la fàbrica de ciment Asland, tancada l'any 1975; avui un museu. El Museu del Ciment posa de relleu l'espectacularitat d'un dels conjunts fabrils més importants de la industrialització catalana, ubicat en un edifici modernista impressionant i al bell mig d'un entorn natural. Podreu visitar les ruïnes de la fàbrica i fer un recorregut pel seu centre d'interpretació.

  • Àrea de lleure de Riugréixer Àrea de lleure de Riugréixer

   L'àrea de lleure de Riugréixer està ubicada a 2km de Bagà, pujant per la carretera BV-4024 en direcció al coll de Pal. Aquesta zona de descans a la riba del riu Gréixer disposa de taules de pedra i barbacoes. També hi trobem una petita font. A l'estiu és un lloc força concorregut.

  • Monestir de Sant Llorenç Monestir de Sant Llorenç

   El monestir de Sant Llorenç, situat a Guardiola de Berguedà, és una de les construccions romàniques més rellevants del Berguedà. L'estructura de l'església és complexa i té la particularitat de comptar amb una tribuna a la nau central. L'església, que fou consagrada l'any 983, ha sofert moltes modificacions al llarg del temps i va quedar greument afectada per un terratrèmol l'any 1428. El monestir ha estat restaurat i es pot visitar. (Informació sobre els dies i horaris d'obertura: tel. 938 226 005).

  • Mina de petroli de Riutort Mina de petroli de Riutort

   La mina de petroli de Riutort està situada al km 4 de la carretera B-402 que va de Guardiola de Berguedà a La Pobla de Lillet. Va estar en explotació des de l'any 1906 fins a l'any 1916. La mina té una longitud total de 340m de galeries i, si la visitem, encara podem observar com hi regalima el petroli per la roca. (Informació sobre els dies i horaris d'obertura: tel. 938 226 005).

  [ Total 15 Llocs d´interès. Clica aquí per veure´ls tots! ]
  Altres establiments recomanats

  Càmping REPÒS DEL PEDRAFORCA

  Telèfon de contacte:   938 258 044 | 938 258 055

  Contacta´ns i digues que m´has vist a Rutes Pirineus, et tractarem rebé!