Fonda CAN FASERSIA

C/Major, 4 - 25500 La Pobla de Segur

info@canfasersia.com - 973 680 245 - 695 169 181

www.canfasersia.com

Fonda CAN FASERSIA

Descripció

La fonda de tota la vida, al casc antic de La Pobla de Segur. Disposa d'allotjament i de restaurant, que ens ofereix cuina tradicional del Pallars on els productes de proximitat en són els protagonistes. Si La Pobla ja és una opció més que assenyada per gaudir dels Pirineus, Can Fasersia ho acaba de justificar: un tracte més que amable, un ambient acollidor i uns preus immillorables!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...