Pots apuntar-te a aquesta activitat enviant-nos un e-mail a info@rutespirineus.cat o trucant-nos al 691772966 (horari d´atenció de 9h-14h i de 16h-18h).

Si tens qualsevol dubte, contacta´ns igualment per e-mail o telèfon i t´ajudarem.

Ens iniciem a l'esquí de muntanya en un entorn natural privilegiat per a la pràctica d'aquesta disciplina hivernal

Curs d`esquí­ de muntanya
Ruta guiada.Curs d`esquí­ de muntanya
Informació
Taüll, Alta Ribagorça, Lleida
Disposem d'un protocol de seguretat que seguim en totes les rutes guiades per adaptar-nos a les circumstàncies excepcionals que estem vivint aquests mesos i gaudir-les, doncs, amb la mateixa confiança de sempre. Si tens qualsevol consulta o suggeriment no dubtis a enviar-nos un e-mail a info@rutespirineus.cat o trucar-nos al +34 691 772 966 (feiners de 9h-14h). Seguim fent Pirineus!
PER QUÈ FER AQUEST CURS?

Aquest curs d'esquí de muntanya de dos dies ens permetrà conèixer les tècniques necessàries i dotar-nos dels coneixements per moure'ns amb esquís per terrenys d'alta muntanya a l'hivern.

El curs és una proposta ideal per a persones amb un bon nivell d'esquí i que vulguin experimentar noves sensacions a la muntanya, anant més enllà de les estacions habilitades per a la pràctica de l'esquí alpí o l'esquí nòrdic. Desenvoluparem el curs a la Vall de Boí -zones de Collbirrós, Ginebrell, Moró...- una de les millors àrees del Pirineu per a la practica d'aquesta disciplina.

Contingut del curs

- Material: us, eficiència i manteniment.
- Tècniques d'ascens: foqueig i viratges.
- Tècniques de descens, adaptades als diferents tipus de neu.
- Autodetencions amb esquís de muntanya.
- Rescat bàsic en allaus: (protocol de seguretat, i us de DVA-pala-sonda).
- Planificació d'una activitat d'esquí de muntanya: elecció d'itineraris, gestió de la seguretat,...

Nota: Els continguts del curs i la zona concreta de realització de les sortides podran variar lleugerament en funció de les condicions meteorològiques i de les condicions de neu.

Fitxa resum
Durada del curs:2 dies.
Exigència física:Mitjana. Curs adequat per a persones que practiquen esport amb freqüència.
Dificultat tècnica:Curs d'iniciació a l'esquí de muntanya. Es requereix un bon nivell en esquí alpí.
Època recomanable:Hivern i principis de primavera.
Grup:màxim 5 persones
Hora i punt de trobada:8:45h al costat de l´església de Sant Climent de Taüll. Des d´aquest punt ens dirigirem amb vehicles particulars a la zona d´esquí més adequada, que podrà variar en funció de les condicions meteorològiques i de les condicions de neu.
Horari:De 9h a 16h (els dos dies)
Material individual imprescindible:És imprescindible portar roba de muntanya/esquí per realitzar el curs: jaqueta impermeable, roba d´abric, roba transpirable i còmoda, 2 parells de guants, braga i gorro. Pel sol: ulleres de sol, crema solar, protecció per als llavis i gorra. Motxilla de muntanya adequada i funda impermeable per la motxilla. Material d´esquí: botes, esquís de muntanya, pals, ganivetes i pells de foca. Material de seguretat individual: detector víctima d´allaus (DVA), pala, sonda i casc.
Alimentació:Beguda o aigua i el menjar que cadascú consideri oportú per a les sortides.
Perfil del professor que realitzarà l´activitat:Guia d'alta muntanya titulat UIAGM amb gran experiència al Parc Nacional. Amplis coneixements en nivologia i esquí de muntanya.

Nota: Rutes Pirineus no es fa responsable dels incidents ocasionats pel fet de no portar el material imprescindible indicat. Rutes Pirineus es reserva el dret d´excloure un participant si no porta el material imprescindible. Si alguna persona pren algun tipus de medicació, pateix alguna patologia o ha tingut alguna lesió recentment, si us plau comenteu-ho en el moment de fer la reserva.

Preu

FORMAT DE GRUP OBERT

Conformació del grup per part de RUTES PIRINEUS en les dates que s´indiquen a la secció "Dates programades".

· Preu del curs: 150,00 euros/persona (IVA inclòs).

El preu inclou la planificació i preparació del curs, la gestió de la inscripció, la realització del curs (guia de muntanya titulat) i l'assegurança d'accidents per a activitats realitzades en el medi natural.
El preu no inclou els desplaçaments, el material d'esquí, el material de seguretat individual, l'allotjament, els menjars, les despeses ocasionades per l'abandonament de la ruta per qualsevol motiu.

Nota: el grup mínim necessari per realitzar-se l´activitat és de 4 persones. En cas de no poder-se formar el grup mínim necessari, es tornarà el 100% de l´import. Per a grups tancats que vulguin una activitat privada, si us plau consulteu-nos.

FORMAT DE GRUP PRIVAT

En cas de voler realitzar l´activitat en format de grup privat (un guia per a vosaltres sols), contacteu-nos per e-mail (info@rutespirineus.cat) o telèfon (+34 691 772 966) i us prepararem un pressupost a mida.

Reserva i pagament

La reserva es podrà realitzar per e-mail (info@rutespirineus.cat) o mitjançant el formulari web i es considerarà confirmada un cop efectuat el pagament. Mètodes de pagament: transferència bancària o pagament online amb targeta mitjançant la passarel·la de pagament segura de CaixaBank.

Consulta les condicions generals d´anul·lació i canvi per a les sortides organitzades de més d´un dia (viatge combinat) i les condicions específiques per covid-19.

Allotjaments propers recomanats

Si t´allotges en algun d´aquests establiments, avisa que faràs ruta guiada amb Rutes Pirineus, et tractaran rebé!

  • Hotel i Hostal PEY, Boí. (a 1,28 km)
  • Apartaments LA PEGUERA, Boí. (a 2,80 km)
  • Hotel FARRÉ D'AVALL, Barruera. (a 4,15 km)

Nota: distàncies calculades en línia recta. La distància real de viatge pot variar, a vegades de manera considerable.

ALGUNES BOTIGUES DE LLOGUER DE MATERIAL

El material d'esquí i de seguretat individual necessari per a la realització del curs és el següent:
· Material d'esquí de muntanya: botes, esquís de muntanya, pals, ganivetes i pells de foca.
· Material de seguretat individual: detector víctima d'allaus (DVA), pala, sonda i casc.

En cas de no disposar-se d'aquest material, a continuació s'indiquen alguns establiments on es pot llogar:
· BESIBERRI ESPORTS, Passeig Sant Feliu 51, Barruera (Vall de Boí) - 973 694 015 - www.besiberri.es
· RASPA ROIA, Avinguda Feixes, Taüll (Vall de Boí) - 973 696 115
· SPORTS YETI, Avinguda deth Pas d'Arró 46, Vielha - 973 641 886 - www.sports-yeti.es
· CAMP BASE, Av. Cerdanyola 79-81, Sant Cugat del Vallès - 936 222 413 - http://lloguer.campbase.es

Punt de trobada

8:45h al costat de l´església de Sant Climent de Taüll. Des d´aquest punt ens dirigirem amb vehicles particulars a la zona d´esquí més adequada, que podrà variar en funció de les condicions meteorològiques i de les condicions de neu.

5 Opinions de persones que han realitzat aquesta sortida guiada amb nosaltres

També et podria interessar...

No dubtis en contactar-nos per a qualsevol consulta enviant-nos un e-mail a info@rutespirineus.cat o trucant-nos al +34 691772966 (Gemma, horari de dilluns a divendres de 9h-14h i de 16h-18h).