Pots apuntar-te a aquesta activitat enviant-nos un e-mail a info@rutespirineus.cat o trucant-nos al 691772966 (horari d´atenció de 9h-14h i de 16h-18h).

Si tens qualsevol dubte, contacta´ns igualment per e-mail o telèfon i t´ajudarem.

Observem de ben a prop els voltors a la Muntanya d'Alinyà i descobrim un entorn d'una riquesa ecològica i paisatgística excepcional

"Menjant amb voltors" a la Muntanya d´Alinyà
Ruta guiada."Menjant amb voltors" a la Muntanya d'Alinyà
Informació
Alinyà, Alt Urgell, Lleida
Disposem d'un protocol de seguretat que seguim en totes les rutes guiades per adaptar-nos a les circumstàncies excepcionals que estem vivint aquests mesos i gaudir-les, doncs, amb la mateixa confiança de sempre. Si tens qualsevol consulta o suggeriment no dubtis a enviar-nos un e-mail a info@rutespirineus.cat o trucar-nos al +34 691 772 966 (feiners de 9h-14h). Seguim fent Pirineus!
PER QUÈ FER AQUESTA ACTIVITAT?

Aquesta proposta és ideal per a totes aquelles persones que vulguin gaudir d'una experiència única i diferent combinant senderisme, paisatge, natura i -molt especialment- ornitologia. Descobrirem de ben a prop aus rapinyaires com el trencalòs, el voltor negre, l'aufrany i el voltor comú enmig dels impressionants paisatges de la Muntanya d'Alinyà. I és que aquest sensacional espai natural és un dels pocs indrets d'Europa on es poden veure amb facilitat les quatre espècies de voltors del continent!

Activitat

Sortim des del poble d'Alinyà amb un guia-tècnic de fauna i fem una petita excursió per un camí ple d'història fins que arribem al mirador dels Voltors, a 1.200m d'altitud. Des d'aquest indret observarem -amb telescopis especials- com els voltors s'alimenten, com interactuen les diferents espècies entre elles i com ens sobrevolen. I gràcies a les explicacions i acompanyament dels tècnics de la Muntanya d'Alinyà, aprendrem un munt de coses. Sens dubte, una experiència que recordarem tota la vida!

Nota: l´itinerari previst podrà variar lleugerament en funció de les condicions meteorològiques i de l´estat del terreny.

Fitxa resum
Durada de l´activitat:4:00h aprox.
Època recomanable:Tots els dissabtes fins al 8 de desembre.
Hora i punt de trobada:10:00h del matí a la Rectoria d´Alinyà (Plaça del Ball Pla, s/n, Alinyà).
Hora i punt de finalització:14:00h de la tarda a la Rectoria d'Alinyà.
Material:Porteu roba de temporada i calçat adequat per a la caminada. Protecció solar i barret. No porteu roba de colors estridents. Si teniu prismàtics porteu-los. Se´n poden llogar per 3 euros a la Rectoria. Al mirador hi haurà telescopis.
Alimentació:Porteu aigua o beguda i esmorzar.
Perfil del guia que realitzarà l´activitat:Guia-tècnic de fauna amb llarga experiència a la Muntanya d'Alinyà. Amplis coneixements de fauna, flora i geografia de l'entorn.
Preu

Majors de 12 anys: 15 euros/persona (IVA inclòs)
Nens (de 6 a 12 anys): 8 euros/nen (IVA inclòs) Descompte del 10% per a famílies i/o grups de més de 4 persones. Consulteu preus especials per a escoles. Consulteu disponibilitat d'altres dies fora de dissabte.

Reserva

La inscripció es pot realitzar mitjançant el formulari web.
Un cop efectuada la inscripció ens posarem en contacte amb tu per confirmar la reserva.

Punt de trobada

10:00h del matí a la Rectoria d´Alinyà (Plaça del Ball Pla, s/n, Alinyà).

També et podria interessar...

No dubtis en contactar-nos per a qualsevol consulta enviant-nos un e-mail a info@rutespirineus.cat o trucant-nos al +34 691772966 (Gemma, horari de dilluns a divendres de 9h-14h i de 16h-18h).