Pots apuntar-te a aquesta activitat enviant-nos un e-mail a info@rutespirineus.cat o trucant-nos al 691772966 (horari d´atenció de 9h-14h i de 16h-18h).

Si tens qualsevol dubte, contacta´ns igualment per e-mail o telèfon i t´ajudarem.

Observa i sent els rapinyaires d'aprop i ajuda els guardes a donar-los menjar. Tenir dotzenes de voltors sobrevolant-te és una experiència inoblidable!

"Fes de guarda per un dia" a la Muntanya d´Alinyà!
Ruta guiada."Fes de guarda per un dia" a la Muntanya d'Alinyà!
Informació
Alinyà, Alt Urgell, Lleida
Disposem d'un protocol de seguretat que seguim en totes les rutes guiades per adaptar-nos a les circumstàncies excepcionals que estem vivint aquests mesos i gaudir-les, doncs, amb la mateixa confiança de sempre. Si tens qualsevol consulta o suggeriment no dubtis a enviar-nos un e-mail a info@rutespirineus.cat o trucar-nos al +34 691 772 966 (feiners de 9h-14h). Seguim fent Pirineus!
PER QUÈ FER AQUESTA ACTIVITAT?

Quan els voltors troben les restes d'un animal mort, volten i volten sobre la troballa. La columna d'ocells que es forma volant en cercles és admirable.... fins que arriba un moment que baixen a terra i comença l'àpat...

Activitat

En aquesta activitat entrem amb el tècnic de la Muntanya d'Alinyà al canyet -punt d'alimentació suplementària dels voltors- i l'ajudem a fer l'aportació de menjar. Veure volar els voltors a pocs metres sobre nostre, preparant-se per aterrar, és absolutament emocionant, i enlloc ens podrem sentir tan protagonistes de la conservació d'aquests magnífics ocells rapinyaires. I quan acabem la feina, ens incorporarem al grup que està fent l'activitat 'Menjant amb voltors' per continuar gaudint una estona de l'observació de les aus des del mirador. No t'oblidis la càmera de fotos!

Nota: l´itinerari previst podrà variar lleugerament en funció de les condicions meteorològiques i de l´estat del terreny.

Fitxa resum
Durada de l´activitat:4:00h aprox.
Època recomanable:Tots els dissabtes fins al 8 de desembre.
Hora i punt de trobada:10:00h del matí a la Rectoria d´Alinyà (Plaça del Ball Pla, s/n, Alinyà).
Hora i punt de finalització:14:00h de la tarda a la Rectoria d'Alinyà.
Material:Porteu roba de temporada i calçat adequat per a la caminada. Protecció solar i barret. No porteu roba de colors estridents. Si teniu prismàtics porteu-los. Se´n poden llogar per 3 euros a la Rectoria. Al mirador hi haurà telescopis.
Alimentació:Porteu aigua o beguda i esmorzar.
Perfil del guia que realitzarà l´activitat:Guia-tècnic de fauna amb llarga experiència a la Muntanya d'Alinyà. Amplis coneixements de fauna, flora i geografia de l'entorn.
Preu

Preu de l'activitat (per a majors de 12 anys): 25 euros/persona (IVA inclòs)
Consulteu preus especials per a escoles. Consulteu disponibilitat d'altres dies fora de dissabte.

Reserva

La inscripció es pot realitzar mitjançant el formulari web.
Un cop efectuada la inscripció ens posarem en contacte amb tu per confirmar la reserva.

Punt de trobada

10:00h del matí a la Rectoria d´Alinyà (Plaça del Ball Pla, s/n, Alinyà).

També et podria interessar...

No dubtis en contactar-nos per a qualsevol consulta enviant-nos un e-mail a info@rutespirineus.cat o trucant-nos al +34 691772966 (Gemma, horari de dilluns a divendres de 9h-14h i de 16h-18h).