FONDA XESC - Restaurant i Hotel

Plaça Roser 1, Gombrèn, El Ripollès, Girona

Web

www.fondaxesc.com-http://www.fondaxesc.com-http://www.fondaxesc.com-http://www.fondaxesc.com
ComparteixWhatsappFacebookTwitter
  pos_ini
  pos_fi
  num_fotos

  foto_actual
  Contacta sense compromís
  Envia e-mail
  • Tipus d´allotjament

   Hostal Rural

  • Habitacions

   14 habitacions

  • Preu aprox. (persona/dia)

   50-100 euros

  "PLATS D'AHIR AMB EL TOC D'AVUI"

  A Gombrèn, un preciós poblet del Ripollès, punt de partida de múltiples rutes per la serra de Montgrony, hi trobem la Fonda Xesc.

  L'allotjament és senzill i acollidor, i el restaurant exhibeix una oferta culinària excel·lent, basada en els productes de la terra i, alhora, innovadora, i amb estrella Michelin!

  La Fonda Xesc és un exemple de tracte i de saber fer en majúscules!

  Vine i descobreix tot el que t´ofereix el nostre entorn
  • Fonda Xesc
  • Rutes properes
  • Activitats guiades
  • Llocs d´interès
  Com arribar-hi
  Descobreix l´entorn fent ruta al teu aire amb les guies web i PDF properes:
  Excursions i activitats guiades properes, viu una experiència inoblidable!
  Què més podem visitar? Consulta els llocs d´interès propers:
  • Gorg dels Banyuts Gorg dels Banyuts

   El Gorg dels Banyuts és un bonic estanyol que està situat a la riera de Garfull. És un paratge natural molt vinculat a les llegendes del comte Arnau. Segons una d'elles, en aquest gorg el diable va ofegar el comte i se l'endugué a l'infern. Podem arribar-hi per la carretera d'accés al santuari de Montgrony (a 3,7 km de Gombrén, a mà dreta).

  • Monestir de Ripoll Monestir de Ripoll

   El monestir de Santa Maria de Ripoll és un monestir benedictí declarat bé cultural d'interès nacional l'any 1931. El monestir, fundat cap a l'any 880 pel comte Guifré el Pilós, va esdevenir lloc d'enterrament dels comtes de Barcelona i Besalú i un centre cultural de scriptorium molt important de la Catalunya medieval.

  • Castell de Mataplana Castell de Mataplana

   El castell de Mataplana era un palau fortificat d'estil romànic centre de la baronia de Mataplana, una de les més riques i influents durant l'Edat Mitjana. El castell també fou residència del llegendari comte Arnau. Arribem al castell per la carretera de Castellar de n'Hug des de Gombrèn (6 km). Informació visites: Ajuntament de Gombrèn (972 730 300, ajuntament@gombren.cat).

  • Museu etnogràfic de Ripoll Museu etnogràfic de Ripoll

   L'any 1929 es fundava l'Arxiu Museu Folklòric de Ripoll, que fou el primer de Catalunya dedicat a l'etnografia. Al llarg de setanta anys va recollir, conservar, estudiar i difondre el patrimoni de la zona. El resultat és el Museu Etnogràfic de Ripoll que, després de 10 anys de readaptació, obre altra vegada les portes, convidant a fer un recorregut que permet descobrir el passat recent i la identitat d'un territori. Més info a www.museuderipoll.org

  • Museu del comte Arnau a Gombrèn Museu del comte Arnau a Gombrèn

   El Museu del Comte Arnau està ubicat al mateix poble de Gombrèn i ens descriu la nissaga dels Mataplana i la figura del comte Arnau des de diferents punts de vista: històric, literari, mitològic, arqueològic,... Informació visites: Ajuntament de Gombrèn (972 730 300, ajuntament@gombren.cat).

  • Castell de Montesquiu Castell de Montesquiu

   El Castell de Montesquiu és una construcció fortificada situada a Osona. La primera documentació és del 1285, on figura com a casa fortificada i després passaria a denominar-se castell. Amb el de Besora i el de Saderra, formaven un triangle defensiu.Des del 1976 és propietat de la Diputació de Barcelona, que hi celebra diversos esdeveniments i presentacions. És la seu principal del Parc del Castell de Montesquiu, creat l'any 1986.

  • Jardí Botànic de Gombrèn Jardí Botànic de Gombrèn

   El jardí botànic de plantes medicinals de Gombrèn és un espai on s'hi mostren unes 300 plantes d'especial interès botànic i medicinal. El jardí està situat a la sortida del poble per la carretera de la Pobla de Lillet. Està obert de maig a setembre i l'entrada és lliure i gratuïta. Més informació: www.jardibotanic-gombren.cat, 649 191 188, info@jardibotanic-gombren.cat.

  • Santa Maria de les Llosses Santa Maria de les Llosses

   Santa Maria de les Llosses és una església romànica al mig de la vall de les Llosses, al Ripollès, dalt d'un petit serrat. L'Edifici és d'una sola nau coberta amb volta de canó apuntada. L'accés per una senzilla portalada d'arc de mig punt es troba al mur de migjorn, on també s'alça el campanar de torre amb finestres geminades i coberta a quatre vessants.

  [ Total 8 Llocs d´interès. Clica aquí per veure´ls tots! ]

  FONDA XESC - Restaurant i Hotel

  Telèfon de contacte:   +34 972 730 404

  Contacta´ns i digues que m´has vist a Rutes Pirineus, et tractarem rebé!