Pots apuntar-te a aquesta activitat enviant-nos un e-mail a info@rutespirineus.cat o trucant-nos al 691772966 (horari d´atenció de 9h-14h i de 16h-18h).

Si tens qualsevol dubte, contacta´ns igualment per e-mail o telèfon i t´ajudarem.

Una experiència inoblidable de senderisme nocturn al Parc Natural de l'Alt Pirineu

Viu la nit!
Ruta guiada.Viu la nit!
Informació
Llagunes, Pallars Sobirà, Lleida
PER QUÈ FER AQUESTA RUTA?

La serra de Freixa constitueix un mirador privilegiat de tota la Vall de Siarb i de les muntanyes imponents del Pallars i de més enllà: la propera Torreta de l'Orri (2.439m), el Tuc de la Cometa (2.446m), l'emblemàtic Montsent de Pallars (2.883m) o el llegendari Turbó (2.492m), cim de bruixes. Pujar-hi durant el capvespre, gaudint d'aquestes vistes en el moment de la posta de sol, li afegeix una bellesa i una màgia insospitades. Si a això li sumem un descens nocturn per l'interior d'un fabulós bosc de pi roig, guiats per la llum que desprenen els nostres frontals i seduïts pel misteriós concert nocturn de la muntanya -amb la possibilitat de sentir l'amenaçat mussol pirinenc o el fonedís cabirol-, l'experiència esdevé inoblidable!

L'itinerari de senderisme nocturn que us proposem té com a punt d'inici i final el refugi Vall de Siarb, que està situat a l'encantador poblet de Llagunes, i on ens esperaran amb el sopar a taula!

Recorregut

L'experiència "Viu la nit!" inclou la realització de la ruta guiada de senderisme nocturn i la pernoctació a l'acollidor refugi Vall de Siarb, en règim de Mitja Pensió (sopar, dormir i esmorzar).

1. Consulteu la proposta "Ràfting + Viu la nit!" de 2 dies de duració.

2. El refugi Vall de Siarb ofereix un preu especial per aquelles persones que volen ampliar la seva estada al refugi (29 euros/persona en règim de Mitja Pensió).

3. Us podem preparar una proposta a mida diferent ajustada als vostres interessos.

Nota: Sortint des del mateix refugi Vall de Siarb es poden realitzar diversos itineraris de senderisme de diferents dificultats i característiques.

Nota: l´itinerari previst podrà variar lleugerament en funció de les condicions meteorològiques i de l´estat del terreny.

Fitxa resum
Durada de l´activitat:4:00h aprox. (ruta de senderisme nocturn).
Exigència física:Mitjana. Ruta adequada per a persones acostumades a realitzar rutes de mitja jornada.
Dificultat tècnica:Baixa.
Distància:7 km
Desnivell acumulat:500m
Època recomanable:Primavera-estiu-tardor.
Hora i punt de trobada:A partir de les 16h al refugi Vall de Siarb (al centre del poble de Llagunes). La ruta guiada començarà a les 19:00h.
Material individual imprescindible:És imprescindible portar botes de muntanya de canya alta per protegir els turmells i roba de muntanya adequada a l’època de l’any i a les condicions meteorològiques previstes (roba d´abric, roba transpirable i còmoda, pantalons i mitjons de muntanya, guants, braga i gorro). Per la pluja: ponxo/capelina o jaqueta impermeable i funda impermeable per a la motxilla. Motxilla de muntanya adequada. Recomanable: bastons telescòpics per caminar.
Alimentació:Cal portar beguda o aigua.
Perfil del guia que realitzarà l´activitat:Guia de muntanya titulat i amplis coneixements en flora, fauna i geografia.

Nota: Rutes Pirineus no es fa responsable dels incidents ocasionats pel fet de no portar el material imprescindible indicat. Rutes Pirineus es reserva el dret d´excloure un participant si no porta el material imprescindible. Si alguna persona pren algun tipus de medicació, pateix alguna patologia o ha tingut alguna lesió recentment, si us plau comenteu-ho en el moment de fer la reserva.

Algunes coses que t´explicarem...
· Els sons de la nit. · L'antic camí de ferradura de Llagunes a Freixa. · Les trinxeres de la Guerra Civil. · La flora la fauna i les roques de la serra de la Freixa, la Vall de Siarb i el Port del Cantó. · L'antiga cabanera i la transhumància.
...i molts dels grans secrets dels Pirineus!
Preu

Preu total (guiatge + sopar + pernoctació): 94 euros/persona (IVA inclòs).

El preu inclou la planificació i preparació de la ruta, la realització de la ruta guiada (guia de muntanya titulat), l'assegurança d'accidents per a activitats realitzades en el medi natural, l'allotjament en modalitat de Mitja Pensió (allotjament, sopar i esmorzar) i el lloguer dels frontals.

Nota: el grup mínim necessari per realitzar-se l´activitat és de 4 persones. En cas de no poder-se formar el grup mínim necessari, es tornarà el 100% de l´import. Per a grups de 7 persones o més, si us plau sol·licitar pressupost a mida.

Reserva i pagament

La reserva es podrà realitzar per e-mail (info@rutespirineus.cat) o mitjançant el formulari web i es considerarà confirmada un cop efectuat el pagament. Mètodes de pagament: transferència bancària o pagament online amb targeta mitjançant la passarel·la de pagament segura de CaixaBank.

Consulta les condicions generals d´anul·lació i canvi per a les sortides organitzades de més d´un dia (viatge combinat) i les condicions específiques per covid-19.

Punt de trobada

A partir de les 16h al refugi Vall de Siarb (al centre del poble de Llagunes). La ruta guiada començarà a les 19:00h.

Per què amb Rutes Pirineus?
  • Perquè gràcies al nostre guiatge no t'hauràs de preocupar per la seguretat, pel recorregut, per la gestió dels temps ni per les dificultats que la ruta pugui presentar.
  • Perquè interpretarem el medi natural i parlarem de flora, fauna, geografia i geologia. I viuràs la muntanya com mai abans ho has fet!
  • Perquè ens encarreguem de la formació dels grups -sempre reduïts- i tenim un gran equip de guies.
  • Perquè volem que t'emocionis i visquis una experiència meravellosa!

També et podria interessar...

No dubtis en contactar-nos per a qualsevol consulta enviant-nos un e-mail a info@rutespirineus.cat o trucant-nos al +34 691772966 (Gemma, horari de dilluns a divendres de 9h-14h i de 16h-18h).