Pots apuntar-te a aquesta activitat enviant-nos un e-mail a info@rutespirineus.cat o trucant-nos al 691772966 (horari d´atenció de 9h-14h i de 16h-18h).

Si tens qualsevol dubte, contacta´ns igualment per e-mail o telèfon i t´ajudarem.

Realitzem un emocionant descens amb ràfting i, quan es fa de nit, vivim una experiència inoblidable de senderisme nocturn

Ràfting + Viu la Nit!
Ruta guiada.Ràfting + Viu la Nit!
Informació
Llagunes, Pallars Sobirà, Lleida
PER QUÈ FER AQUESTA RUTA?

Aquesta proposta ens permet descobrir i gaudir del Pallars Sobirà més emocionant! Us proposem passar un fantàstic cap de setmana a la muntanya on realitzarem un descens amb ràfting per les aigües del riu Noguera Pallaresa -acompanyats dels millors monitors dels Pallars- i, quan es faci de nit, farem una preciosa ruta de senderisme nocturn. Aquesta ruta nocturna començarà al pintoresc nucli de Llagunes, des d'on pujarem fins a la part alta de la serra de Freixa -un extraordinari mirador en totes direccions!- i gaudirem de la posta de sol. A continuació ens posarem els frontals i començarem un descens per l'interior d'un misteriós bosc de pi roig. Quan arribem al refugi, ja ens estaran esperant amb el sopar a taula!

Recorregut

L'experiència "Ràfting + Viu la nit!" inclou la realització d'un descens amb ràfting pel riu Noguera Pallaresa, la realització de la ruta guiada de senderisme nocturn i les pernoctacions a l'acollidor refugi Vall de Siarb, en règim de Mitja Pensió (sopar, dormir i esmorzar).

Divendres:

· Arribada a Llagunes (Pallars Sobirà). Sopar i pernoctació al refugi Vall de Siarb.

Dissabte:

· Esmorzar al refugi Vall de Siarb.

· 10h a 13:30h: Ràfting pel riu Noguera Pallaresa.

· Temps lliure.

· 19h a 23h: Senderisme nocturn a la Vall de Siarb.

· Sopar i pernoctació al refugi Vall de Siarb.

Diumenge:

· Esmorzar al refugi Vall de Siarb.

Comentaris:

- Si us interessa una experiència de només una nit, consulteu la proposta "Viu la nit!".

- També us podem preparar una proposta a mida diferent ajustada als vostres interessos.

- En comptes de l'activitat de ràfting, també es pot optar per al descens de barrancs (iniciació).

- El refugi Vall de Siarb ofereix un preu especial per aquelles persones que volen ampliar la seva estada al refugi més dies (29 euros/persona en règim de Mitja Pensió).

Nota: Sortint des del mateix refugi Vall de Siarb es poden realitzar diversos itineraris de senderisme de diferents dificultats i característiques.

Nota: l´itinerari previst podrà variar lleugerament en funció de les condicions meteorològiques i de l´estat del terreny.

Fitxa resum de l´activitat de senderisme nocturn
Durada de l´activitat:4:00h aprox. (ruta de senderisme nocturn).
Exigència física:Mitjana. Ruta adequada per a persones acostumades a realitzar rutes de mitja jornada.
Dificultat tècnica:Baixa.
Distància:7 km
Desnivell acumulat:500m
Època recomanable:Primavera-estiu-tardor.
Hora i punt de trobada:La ruta guiada de senderisme nocturn començarà a les 19h des del refugi Vall de Siarb (al centre del poble de Llagunes).
Material individual imprescindible:És imprescindible portar botes de muntanya de canya alta per protegir els turmells i roba de muntanya adequada a l´època de l´any i a les condicions meteorològiques previstes (roba d´abric, roba transpirable i còmoda, pantalons i mitjons de muntanya, guants, braga i gorro). Per la pluja: ponxo/capelina o jaqueta impermeable i funda impermeable per a la motxilla. Motxilla de muntanya adequada. Recomanable: bastons telescòpics per caminar.
Alimentació:Cal portar beguda o aigua.
Perfil del guia que realitzarà l´activitat:Guia de muntanya titulat i amplis coneixements en flora, fauna i geografia.

Nota: Rutes Pirineus no es fa responsable dels incidents ocasionats pel fet de no portar el material imprescindible indicat. Rutes Pirineus es reserva el dret d´excloure un participant si no porta el material imprescindible. Si alguna persona pren algun tipus de medicació, pateix alguna patologia o ha tingut alguna lesió recentment, si us plau comenteu-ho en el moment de fer la reserva.

Algunes coses que t´explicarem...
· Els sons de la nit. · L'antic camí de ferradura de Llagunes a Freixa. · Les trinxeres de la Guerra Civil. · La flora la fauna i les roques de la serra de la Freixa, la Vall de Siarb i el Port del Cantó. · L'antiga cabanera i la transhumància.
...i molts dels grans secrets dels Pirineus!
Preu

Preu total (ràfting + guiatge + sopar + pernoctacions mitja pensió): 189 euros/persona (IVA inclòs).

El preu inclou el descens amb ràfting, la planificació i preparació de la ruta, la realització de la ruta guiada (guia de muntanya titulat), l'assegurança d'accidents per a activitats realitzades en el medi natural, l'allotjament en modalitat de Mitja Pensió (allotjament, sopar i esmorzar) i el lloguer dels frontals.

Nota: el grup mínim necessari per realitzar-se l´activitat és de 4 persones. En cas de no poder-se formar el grup mínim necessari, es tornarà el 100% de l´import. Per a grups de 7 persones o més, si us plau sol·licitar pressupost a mida.

Reserva i pagament

La reserva es podrà realitzar per e-mail (info@rutespirineus.cat) o mitjançant el formulari web i es considerarà confirmada un cop efectuat el pagament. Mètodes de pagament: transferència bancària o pagament online amb targeta mitjançant la passarel·la de pagament segura de CaixaBank.

Consulta les condicions generals d´anul·lació i canvi per a les sortides organitzades de més d´un dia (viatge combinat) i les condicions específiques per covid-19.

Punt de trobada

Refugi Vall de Siarb (al centre del poble de Llagunes).

Per què amb Rutes Pirineus?
  • Perquè gràcies al nostre guiatge no t'hauràs de preocupar per la seguretat, pel recorregut, per la gestió dels temps ni per les dificultats que la ruta pugui presentar.
  • Perquè interpretarem el medi natural i parlarem de flora, fauna, geografia i geologia. I viuràs la muntanya com mai abans ho has fet!
  • Perquè ens encarreguem de la formació dels grups -sempre reduïts- i tenim un gran equip de guies.
  • Perquè volem que t'emocionis i visquis una experiència meravellosa!

També et podria interessar...

Viu la nit!
Viu la nit!
Llagunes, Pallars Sobirà, Lleida
Primavera-estiu-tardor.
No dubtis en contactar-nos per a qualsevol consulta enviant-nos un e-mail a info@rutespirineus.cat o trucant-nos al +34 691772966 (Gemma, horari de dilluns a divendres de 9h-14h i de 16h-18h).