Realitzem un emocionant descens amb ràfting i, quan es fa de nit, vivim una experiència inoblidable de senderisme nocturn

Ràfting + Viu la Nit!
Ruta guiada.Ràfting + Viu la Nit!
Informació
Llagunes, Pallars Sobirà, Lleida
Disposem d'un protocol de seguretat que seguim en totes les rutes guiades per adaptar-nos a les circumstàncies excepcionals que estem vivint aquests mesos i gaudir-les, doncs, amb la mateixa confiança de sempre. Si tens qualsevol consulta o suggeriment no dubtis a enviar-nos un e-mail a info@rutespirineus.cat o trucar-nos al +34 691 772 966 (feiners de 9h-14h). Seguim fent Pirineus!
PER QUÈ FER AQUESTA RUTA?

Aquesta proposta ens permet descobrir i gaudir del Pallars Sobirà més emocionant! Us proposem passar un fantàstic cap de setmana a la muntanya on realitzarem un descens amb ràfting per les aigües del riu Noguera Pallaresa -acompanyats dels millors monitors dels Pallars- i, quan es faci de nit, farem una preciosa ruta de senderisme nocturn. Aquesta ruta nocturna començarà al pintoresc nucli de Llagunes, des d'on pujarem fins a la part alta de la serra de Freixa -un extraordinari mirador en totes direccions!- i gaudirem de la posta de sol. A continuació ens posarem els frontals i començarem un descens per l'interior d'un misteriós bosc de pi roig. Quan arribem al refugi, ja ens estaran esperant amb el sopar a taula!

Recorregut

L'experiència "Ràfting + Viu la nit!" inclou la realització d'un descens amb ràfting pel riu Noguera Pallaresa, la realització de la ruta guiada de senderisme nocturn i les pernoctacions a l'acollidor refugi Vall de Siarb, en règim de Mitja Pensió (sopar, dormir i esmorzar).

Divendres:

· Arribada a Llagunes (Pallars Sobirà). Sopar i pernoctació al refugi Vall de Siarb.

Dissabte:

· Esmorzar al refugi Vall de Siarb.

· 10h a 13:30h: Ràfting pel riu Noguera Pallaresa.

· Temps lliure.

· 19h a 23h: Senderisme nocturn a la Vall de Siarb.

· Sopar i pernoctació al refugi Vall de Siarb.

Diumenge:

· Esmorzar al refugi Vall de Siarb.

Comentaris:

- Si us interessa una experiència de només una nit, consulteu la proposta "Viu la nit!".

- També us podem preparar una proposta a mida diferent ajustada als vostres interessos.

- En comptes de l'activitat de ràfting, també es pot optar per al descens de barrancs (iniciació).

- El refugi Vall de Siarb ofereix un preu especial per aquelles persones que volen ampliar la seva estada al refugi més dies (29 euros/persona en règim de Mitja Pensió).

Nota: Sortint des del mateix refugi Vall de Siarb es poden realitzar diversos itineraris de senderisme de diferents dificultats i característiques.

Nota: l'itinerari previst podrà variar lleugerament en funció de les condicions meteorològiques i de l'estat del terreny.

Fitxa resum de l'activitat de senderisme nocturn
Durada de l'activitat:4:00h aprox. (ruta de senderisme nocturn).
Exigència física:Mitjana. Ruta adequada per a persones acostumades a realitzar rutes de mitja jornada.
Dificultat tècnica:Baixa.
Distància:7 km
Desnivell acumulat:500m
Època recomanable:Primavera-estiu-tardor.
Hora i punt de trobada:La ruta guiada de senderisme nocturn començarà a les 19:00h des del refugi Vall de Siarb (al centre del poble de Llagunes).
Material individual imprescindible:És imprescindible portar botes de muntanya de canya alta per protegir els turmells i roba de muntanya adequada a l´època de l´any i a les condicions meteorològiques previstes (roba d´abric, roba transpirable i còmoda, pantalons i mitjons de muntanya, guants, braga i gorro). Per la pluja: ponxo/capelina o jaqueta impermeable i funda impermeable per a la motxilla. Motxilla de muntanya adequada. Recomanable: bastons telescòpics per caminar.
Alimentació:Cal portar beguda o aigua.
Perfil del guia que realitzarà l'activitat:Guia de muntanya titulat i amplis coneixements en flora, fauna i geografia.

Nota: Rutes Pirineus no es fa responsable dels incidents ocasionats pel fet de no portar el material imprescindible indicat. Rutes Pirineus es reserva el dret d'excloure un participant si no porta el material imprescindible. Si alguna persona pren algun tipus de medicació, pateix alguna patologia o ha tingut alguna lesió recentment, si us plau comenteu-ho en el moment de fer la reserva.

Algunes coses que t'explicarem...
· Els sons de la nit. · L'antic camí de ferradura de Llagunes a Freixa. · Les trinxeres de la Guerra Civil. · La flora la fauna i les roques de la serra de la Freixa, la Vall de Siarb i el Port del Cantó. · L'antiga cabanera i la transhumància.
...i molts dels grans secrets dels Pirineus!
Preu

Preu total (ràfting + guiatge + sopar + pernoctacions mitja pensió): 189 euros/persona (IVA inclòs).

El preu inclou el descens amb ràfting, la planificació i preparació de la ruta, la realització de la ruta guiada (guia de muntanya titulat), l'assegurança d'accidents per a activitats realitzades en el medi natural, l'allotjament en modalitat de Mitja Pensió (allotjament, sopar i esmorzar) i el lloguer dels frontals.

Nota: el grup mínim necessari per realitzar-se l'activitat és de 4 persones. En cas de no poder-se formar el grup mínim necessari, es tornarà el 100% de l'import. Per a grups de 7 persones o més, si us plau sol·licitar pressupost a mida.

Reserva i pagament

La reserva es podrà realitzar per e-mail (info@rutespirineus.cat) o mitjançant el formulari web i es considerarà confirmada un cop efectuat el pagament. Mètodes de pagament: transferència bancària o pagament online amb targeta mitjançant la passarel·la de pagament segura de CaixaBank.

Consulta les condicions generals d'anul·lació i canvi per a les sortides organitzades de més d'un dia (viatge combinat) i les condicions específiques per covid-19.

Punt de trobada

Refugi Vall de Siarb (al centre del poble de Llagunes).

Per què amb Rutes Pirineus?
  • Perquè gràcies al nostre guiatge no t'hauràs de preocupar per la seguretat, pel recorregut, per la gestió dels temps ni per les dificultats que la ruta pugui presentar.
  • Perquè interpretarem el medi natural i parlarem de flora, fauna, geografia i geologia. I viuràs la muntanya com mai abans ho has fet!
  • Perquè ens encarreguem de la formació dels grups -sempre reduïts- i tenim un gran equip de guies.
  • Perquè volem que t'emocionis i visquis una experiència meravellosa!

També et podria interessar...

Viu la nit!
Viu la nit!
Llagunes, Pallars Sobirà, Lleida
Primavera-estiu-tardor.
No dubtis en contactar-nos per a qualsevol consulta enviant-nos un e-mail a info@rutespirineus.cat o trucant-nos al +34 691772966 (Gemma, horari de dilluns a divendres de 9h-14h i de 16h-18h).