Pots apuntar-te a aquesta activitat enviant-nos un e-mail a info@rutespirineus.cat o trucant-nos al 691772966 (horari d´atenció de 9h-14h i de 16h-18h).

Si tens qualsevol dubte, contacta´ns igualment per e-mail o telèfon i t´ajudarem.

Aprofundim en els aspectes de l’esquí alpí que ens aporten la confiança, control i seguretat necessaris per poder fer el salt a l’esquí de muntanya

Curs de perfeccionament d´esquí alpí
Ruta guiada.Curs de perfeccionament d'esquí alpí
Informació
Alp, La Cerdanya
PER QUÈ FER AQUEST CURS?

Aquest curs d'esquí de dos dies ens permetrà adquirir i desenvolupar una sèrie de recursos tècnics per poder gestionar l'esquí en neus no tractades. El curs és una proposta ideal per a persones amb un bon nivell d'esquí alpí i que volen a curt o mig termini fer el salt a l'esquí de muntanya (però que encara no s'atreveixen a fer-ho per falta de confiança o seguretat en el seu nivell d’esquí).

Durant el curs treballarem i millorarem les habilitats clau per aconseguir la tècnica necessària que ens aporti confiança, control i seguretat. Farem èmfasi, sobretot, en aspectes imprescindibles per a la disciplina de l’esquí de muntanya i, en canvi, deixarem en segon pla conceptes com la velocitat i l’estil, més propis de l'esquiador alpí.

Un cop finalitzat el curs, els participants tindran els coneixements i els recursos tècnics per a poder-se iniciar en la disciplina de l'esquí de muntanya. El curs s'ajustarà al nivell del grup i al ritme d’adquisició dels coneixements que s’aniran desenvolupant.

Farem el curs a la Masella, una estació d'esquí alpí que normalment gaudeix d'unes molt bones condicions de neu a la Cerdanya i és molt adequada per als objectius que ens plantegem en aquest curs gràcies a la varietat de pistes que ens ofereix.

Contingut del curs

- Repàs escola base i elemental.
- Diagonals i derrapatges.
- Viratge fonamental.
- Canvis per extensió i flexió.
- Viratge paral·lel elemental de radi curt.
- Viratge per salt.

Nota: l´itinerari previst podrà variar lleugerament en funció de les condicions meteorològiques i de l´estat del terreny.

Fitxa resum
Durada de l´activitat:2 dies.
Exigència física:Mitjana. Curs adequat per a persones que practiquen esport amb freqüència.
Dificultat tècnica:Curs de perfeccionament d’esquí. Es requereix un bon nivell en esquí alpí (baixar amb seguretat i control per pistes vermelles).
Grup:màxim 6 persones.
Època recomanable:Hivern i principis de primavera.
Hora i punt de trobada:9h del matí a la parada d’autobús de Coma Oriola, a peu de pistes de la Masella.
Hora i punt de finalització:De 9h a 17h (els dos dies).
Material individual imprescindible:És imprescindible portar roba de muntanya/esquí per realitzar el curs: jaqueta impermeable, roba d'abric, roba transpirable i còmoda, 2 parells de guants, braga i gorro. Pel sol: ulleres de sol, crema solar, protecció per als llavis i gorra. Material d'esquí alpí o preferiblement material d’esquí de muntanya (esquís, botes, bastons i casc).
Alimentació:Beguda o aigua i el menjar que cadascú consideri. Es farà una parada per esmorzar i una altra parada per dinar.
Perfil del guia que realitzarà l´activitat:Guia d’alta muntanya titulat amb gran experiència en formació hivernal i d’esquí alpí i de muntanya. Amplis coneixements en nivologia.
Observacions:Per a l'accés a les instal·lacions de l'estació d'esquí de la Masella serà necessari disposar del forfait de l'estació.

Nota: Rutes Pirineus no es fa responsable dels incidents ocasionats pel fet de no portar el material imprescindible indicat. Rutes Pirineus es reserva el dret d´excloure un participant si no porta el material imprescindible. Si alguna persona pren algun tipus de medicació, pateix alguna patologia o ha tingut alguna lesió recentment, si us plau comenteu-ho en el moment de fer la reserva.

Preu

FORMAT DE GRUP OBERT

Conformació del grup per part de RUTES PIRINEUS en les dates que s'indiquen a la secció "Dates programades".

· Preu del curs dates programades: 205 €/persona (IVA inclòs).

El preu inclou:

· La planificació i preparació del curs i el seguiment de les condicions meteorològiques i del terreny abans i durant la seva realització.

· La gestió de la inscripció i l’assessorament abans de la ruta.

· La realització del curs (guia d'alta muntanya titulat).

· L'assegurança d'accidents per a activitats realitzades en el medi natural.

· El forfait del guia.

El preu no inclou:

· L'allotjament, els desplaçaments, begudes i menjars, les despeses ocasionades per l'abandonament del curs per qualsevol motiu, el material d’esquí de muntanya, el material individual de seguretat.

· El forfait de l'estació d'esquí de la Masella (diverses opcions tarifàries, preu forfait adult 2 dies: 93 €/persona).

Nota: el grup mínim necessari per realitzar-se l'activitat és de 4 persones. En cas de no poder se formar el grup mínim necessari, es tornarà el 100% de l'import. Per a grups de 5 persones o més, si us plau sol·licitar pressupost a mida.

FORMAT DE GRUP PRIVAT

Els preus del curs de 2 dies en format de grup privat en dates a convenir són els següents:

· Preu del curs format privat grup de 1 persona: 695 €/persona (IVA inclòs).

· Preu del curs format privat grup de 2 persones: 390 €/persona (IVA inclòs).

· Preu del curs format privat grup de 3 persones: 285 €/persona (IVA inclòs).

· Preu del curs format privat grup de 4 persones: 235 €/persona (IVA inclòs).

· Preu del curs format privat grup de 5 persones: 205 €/persona (IVA inclòs).

· Preu del curs format privat grup de 6 persones: 188 €/persona (IVA inclòs).

Nota: el grup mínim necessari per realitzar-se l´activitat és de 4 persones. En cas de no poder-se formar el grup mínim necessari, es tornarà el 100% de l´import. Per a grups de 7 persones o més, si us plau sol·licitar pressupost a mida.

Reserva i pagament

La reserva es podrà realitzar per e-mail (info@rutespirineus.cat) o mitjançant el formulari web i es considerarà confirmada un cop efectuat el pagament. Mètodes de pagament: transferència bancària o pagament online amb targeta mitjançant la passarel·la de pagament segura de CaixaBank.

Consulta les condicions generals d´anul·lació i canvi per a les sortides organitzades de més d´un dia (viatge combinat).

Allotjaments propers recomanats

A la Cerdanya hi ha una àmplia oferta d’allotjaments de totes les característiques i preus. Als cercadors més populars, a les pàgines especialitzades en allotjaments o a la pàgina de Turisme de la Cerdanya podeu trobar una àmplia relació d’opcions.

Per altra banda, a RUTES PIRINEUS disposem d’acords amb alguns allotjaments de la Cerdanya. Si estàs interessat/da en incloure l’allotjament a la teva reserva, fes-nos-ho saber i t’enviarem informació perquè ho puguis valorar.

Finalment, també us indiquem alguns allotjaments de referència per si els voleu contactar directament:

  • CERDANYA ECORESORT, Prullans. (a 13,5 km)
  • CAL CALSOT - Casa Rural, Montellà de Cadí. (a 16,1 km)

Nota: distàncies calculades en línia recta. La distància real de viatge pot variar, a vegades de manera considerable.

Punt de trobada

9h del matí a la parada d’autobús de Coma Oriola, a peu de pistes de la Masella.

També et podria interessar...

No dubtis en contactar-nos per a qualsevol consulta enviant-nos un e-mail a info@rutespirineus.cat o trucant-nos al +34 691772966 (Gemma, horari de dilluns a divendres de 9h-14h i de 16h-18h).