Pots apuntar-te a aquesta activitat enviant-nos un e-mail a info@rutespirineus.cat o trucant-nos al 691772966 (horari d´atenció de 9h-14h i de 16h-18h).

Si tens qualsevol dubte, contacta´ns igualment per e-mail o telèfon i t´ajudarem.

Clàssica ascensió al cim més emblemàtic del Parc Nacional d'Ordesa i Mont Perdut des de Cierracils

Ascensió al Mont Perdut (1 dia)
Ruta guiada.Ascensió al Mont Perdut (1 dia)
Reserva online
Nerín, Sobrarb, Osca
PER QUÈ FER AQUESTA RUTA?

El Mont Perdut, amb els seus 3.355m d'altitud, és la tercera muntanya més alta dels Pirineus, després de l'Aneto i el Posets. Situada en ple cor del Parc Nacional d'Ordesa i Mont Perdut, aquest cim corona el massís calcari més elevat d'Europa. Us proposem fer la ruta d'ascensió a aquesta imponent muntanya des de Nerín en una única jornada. La ruta és llarga i físicament exigent, per aquest motiu, aquesta és una proposta adequada només per a persones amb una molt bona preparació física. Viu una experiència única i inoblidable de la mà del nostre equip de guies de muntanya!

Recorregut

Des del poble de Nerín agafarem el servei d'autobús llançadora que hi ha habilitat per realitzar l'aproximació fins al punt d'inici de la ruta. Començarem a caminar a les immediacions de Cierracils, a uns 2.200m d'altitud. Primer pujarem fins al refugi de Góriz, on farem una parada per recuperar forces. Des d'aquest punt continuarem pujant fins al Lago Helado, punt des d'on atacarem l'Escupidera que ens portarà fins al cim del Mont Perdut. Realitzarem la baixada pel mateix recorregut.

Nota: l´itinerari previst podrà variar lleugerament en funció de les condicions meteorològiques i de l´estat del terreny.

Fitxa resum
Durada de l´activitat:11h-12h aprox
Temps efectiu caminant (sense parades):8h-9h aprox.
Exigència física:Alta. Ruta adequada per a persones amb una molt bona preparació física i acostumades a fer caminades de jornada completa amb forts desnivells (>1.000m).
Dificultat tècnica:La ruta transcorre per terrenys d'alta muntanya: corriols, terrenys irregulars, tarteres i zones de blocs. És necessari haver realitzat rutes per terrenys d'alta muntanya prèviament.
Distància:22 km
Desnivell acumulat:+1.500m/-1.500m
Grup:màxim 6 persones.
Època recomanable:De juliol a octubre.
Hora i punt de trobada:6:45h del matí a Nerín (a l´estació d´autobusos del poble). A les 7:00h del matí agafarem el primer autobús que en uns 45 minuts per una pista de terra ens deixarà a les immediacions de Cuello Gordo.
Hora i punt de finalització:A las 20:45h de la tarda aproximadament a Nerín.
Material individual imprescindible:És imprescindible portar roba de muntanya per realitzar la ruta (Jaqueta tallavents, roba d'abric, roba transpirable i còmoda, pantalons llargs i mitjons de muntanya, botes de muntanya de canya mitja-alta per protegir els turmells, guants, braga i gorro. Per la pluja: ponxo/capelina impermeable i funda impermeable per a la motxilla. Pel sol: ulleres de sol, crema solar, protecció per als llavis i gorra). Motxilla de muntanya adequada. Bastons telescòpics per caminar.
Alimentació:Cal portar beguda o aigua i el menjar que cadascú consideri oportú per a la excursió (entrepà, pícnic, fruita, fruits secs, xocolata, barretes energètiques,...). Durant el recorregut es farà una parada per dinar.
Perfil del guia que realitzarà l´activitat:Guia de muntanya titulat amb llarga experiència en l'ascensió al Mont Perdut i en rutes al Parc Nacional. Amplis coneixements en flora, fauna i geologia.

Nota: Rutes Pirineus no es fa responsable dels incidents ocasionats pel fet de no portar el material imprescindible indicat. Rutes Pirineus es reserva el dret d´excloure un participant si no porta el material imprescindible. Si alguna persona pren algun tipus de medicació, pateix alguna patologia o ha tingut alguna lesió recentment, si us plau comenteu-ho en el moment de fer la reserva.

Algunes coses que t´explicarem...
· El Parc Nacional d'Ordesa i Mont Perdut, la seva història i els seus valors naturals. · Les llegendes de les Tres Sorores. · El refugi de Góriz, indret privilegiat per gaudir de l'alta muntanya a Ordesa. · La flora i la fauna d'alta muntanya. · Les valls d'origen glacial.
...i molts dels grans secrets dels Pirineus!
Preu

FORMAT DE GRUP OBERT

Conformació del grup per part de RUTES PIRINEUS en les dates que s'indiquen a la secció "Dates programades".

· Preu: 159 €/persona (IVA inclòs).

El preu inclou:

· La planificació i preparació de la ruta i el seguiment de les condicions meteorològiques i del terreny abans i durant la seva realització.

· La gestió de la inscripció.

· La realització de la ruta guiada (guia d'alta muntanya titulat).

· El trajecte amb autobús llançadora entre Nerín y Cierracils (25 €/persona anada i tornada, ja inclòs en el preu de la ruta).

· L'assegurança d'accidents per a activitats realitzades en el medi natural.

El preu no inclou:

· El desplaçament fins al punt de trobada, les despeses ocasionades per l'abandonament de la ruta per qualsevol motiu, les despeses ocasionades per canvis en el recorregut per motius de seguretat (transfers, taxis...).

Nota: el grup mínim necessari per realitzar-se l'activitat és de 4 persones. En cas de no poder se formar el grup mínim necessari, es tornarà el 100% de l'import. Per a grups de 5 persones o més, si us plau sol·licitar pressupost a mida.

FORMAT DE GRUP PRIVAT

Els preus de l'ascensió en 2 dies en format de grup privat en dates a convenir són els següents:

· Ascensió guiada (guiatge + accés llançadora) grup de 1 persona: 455 €/persona (IVA inclòs).

· Ascensió guiada (guiatge + accés llançadora) grup de 2 persones: 275 €/persona (IVA inclòs).

· Ascensió guiada (guiatge + accés llançadora) grup de 3 persones: 208 €/persona (IVA inclòs).

· Ascensió guiada (guiatge + accés llançadora) grup de 4 persones: 175 €/persona (IVA inclòs).

· Ascensió guiada (guiatge + accés llançadora) grup de 5 persones: 159 €/persona (IVA inclòs).

· Ascensió guiada (guiatge + accés llançadora) grup de 6 persones: 148 €/persona (IVA inclòs).

Nota: el grup mínim necessari per realitzar-se l´activitat és de 4 persones. En cas de no poder-se formar el grup mínim necessari, es tornarà el 100% de l´import. Per a grups tancats que vulguin una activitat privada, si us plau consulteu-nos.

FORMAT DE GRUP PRIVAT

En cas de voler realitzar l´activitat en format de grup privat (un guia per a vosaltres sols i dates a convenir), contacteu-nos per e-mail (info@rutespirineus.cat) o telèfon (+34 691 772 966) i us prepararem un pressupost a mida.

Nota: en funció de la neu que hi pugui haver acumulada en cotes altes, podria ser necessari l'ús puntual de grampons, piolet i casc. Si fos el cas, el lloguer d'aquest equip té un cost addicional de 25 €/persona. En cas que es pogués donar aquesta circumstància, des de Rutes Pirineus us contactaríem la setmana anterior a la ruta per informar-vos degudament.

Reserva i pagament

La reserva es podrà realitzar per e-mail (info@rutespirineus.cat) o mitjançant el formulari web i es considerarà confirmada un cop efectuat el pagament. Mètodes de pagament: transferència bancària o pagament online amb targeta mitjançant la passarel·la de pagament segura de CaixaBank.

Consulta les condicions generals d´anul·lació i canvi per a les sortides organitzades d´un dia.

Allotjaments propers
· Alberg AÑISCLO, Nerín. www.albergueordesa.com
· Casa Rural ORTIZ, Nerín. www.turismoruralordesavignemale.com
· Hotel PALAZIO, Nerín. www.hotelpalazio.com
Punt de trobada

6:45h del matí a Nerín (a l´estació d´autobusos del poble). A les 7:00h del matí agafarem el primer autobús que en uns 45 minuts per una pista de terra ens deixarà a les immediacions de Cuello Gordo.

Per què amb Rutes Pirineus?
  • Perquè gràcies al nostre guiatge no t'hauràs de preocupar per la seguretat, pel recorregut, per la gestió dels temps ni per les dificultats que la ruta pugui presentar.
  • Perquè durant l'itinerari farem interpretació del medi natural i parlarem de flora, fauna, geografia i geologia. I viuràs la muntanya com mai abans ho has fet!
  • Perquè ens encarreguem de la formació dels grups -sempre reduïts- i tenim un gran equip de guies.
  • Perquè volem que gaudeixis de la muntanya, t'ho passis bé i descobreixis les grans muntanyes amb nosaltres!
5 Opinions de persones que han realitzat aquesta sortida guiada amb nosaltres

També et podria interessar...

No dubtis en contactar-nos per a qualsevol consulta enviant-nos un e-mail a info@rutespirineus.cat o trucant-nos al +34 691772966 (Gemma, horari de dilluns a divendres de 9h-14h i de 16h-18h).