Hotel Restaurant CAN BOIX DE PERAMOLA****

Can Boix, s/n, Peramola, Alt Urgell, Lleida

Web

www.canboix.cat-http://www.canboix.cat/-http://www.canboix.cat/es/-
ComparteixWhatsappFacebookTwitter
  pos_ini
  pos_fi
  num_fotos

  foto_actual
  Contacta sense compromís
  Envia e-mail
  • Tipus d´allotjament

   Hotel

  • Habitacions

   41 habitacions

  • Preu aprox. (persona/dia)

   70-150 euros

  HOTEL CAN BOIX DE PERAMOLA, "UNA MENA DE CEL A LA TIERRA"

  Als peus dels cingles de la serra de Sant Honorat, al terme municipal del poble de Peramola, hi trobem un clàssic: l'Hotel Can Boix, que la família Pallarès obrí l'any 1931 i que ens ofereix unes instal·lacions de luxe. La Cuina de Can Boix, amb majúscules, es basa en la tradició catalana però ha anat evolucionant cap a la cuina d'autor utilitzant sempre productes de proximitat i alta qualitat sent mereixedora de múltiples reconeixements gastronòmics. Can Boix de Peramola s'ha sabut imposar als temps que corren i és una referència indiscutible.

  Número d´inscripció al Registre de Turisme de Catalunya: HL-000110-01

  L' HOTEL CAN BOIX DE PERAMOLA DISPOSA DE DOCUMENTACIÓ EXCLUSIVA PER ALS SEUS CLIENTS DE 8 RUTES DE SENDERISME FANTÀSTIQUES I MOLT VARIADES QUE COMENCEN JUST DES DEL MATEIX HOTEL. ALLOTJA'T A CAN BOIX Y DESCOBREIX-LES!
  Vine i descobreix tot el que t´ofereix el nostre entorn
  • Can Boix de Peramola
  • Rutes properes
  • Activitats guiades
  • Llocs d´interès
  Com arribar-hi
  Descobreix l´entorn fent ruta al teu aire amb les guies web i PDF properes:
  Excursions i activitats guiades properes, viu una experiència inoblidable!
  Què més podem visitar? Consulta els llocs d´interès propers:
  • Nucli antic de Peramola i les seves fonts Nucli antic de Peramola i les seves fonts

   Peramola és un municipi de l'Alt Urgell que compta amb aproximadament 400 habitants i també inclou els nuclis de Castell-llebre, Cortiuda, Nuncarga i Tragó. El topònim -Peramola- es deu a la gran mola de pedra que domina aquesta encantadora població i que es coneix com la Mola de Sant Honorat. Podem passejar pels seus carrers, descobrir els tresors romànics que ens ofereix o bé resseguir el Camí de les Fonts.

  • Església de Santa Llúcia de Tragó Església de Santa Llúcia de Tragó

   Santa Llúcia és una església romànica d'una sola nau amb coberta de volta de canó i que sembla que fou construïda al segle XI. L'església és preciosa i des de la seva part posterior tenim unes molt bones vistes del riu Segre i del poble d'Oliana. Està situada a les rodalies del nucli de Tragó (en direcció sud).

  • Ermita de Sant Andreu del Castell a Oliana Ermita de Sant Andreu del Castell a Oliana

   A un quilòmetre de la carretera principal, hi trobem l'ermita de Sant Andreu del Castell: una bonica capella romànica-llombarda que consta d'una única nau i un àpside semicircular. Situada a dalt del turó on s'ubicava el nucli antic del poble i molt lligada a la història de la vila primitiva d'Oliana, l'ermita, del s. XI, és considerada Bé Cultural d'Interès Nacional des de l'any 1949.

  • El Pou de Gel d'Oliana El Pou de Gel d´Oliana

   De l'entrada sud d'Oliana en surt un camí que al cap de cent metres ens deixa al Pou de Gel. La singular construcció està situada a mig vessant d'un turó i resta totalment soterrada; s'hi accedeix per un túnel estretíssim. La visita, complementada amb plafons a mode d'exposició, ens permet aprofundir en la utilització d'aquest pou que temps enrere fou utilitzat per a conservar-hi glaç i neu. (Per visitar-lo cal contactar amb l'ajuntament: 973 470 035)

  • Casa de la Vila d'Oliana Casa de la Vila d´Oliana

   L'edifici on s'ubica l'Ajuntament d'Oliana és una obra de Fité & Mejón Arquitectes que es projectà l'any 1990 amb l'objectiu de construir "una casa de tots", que transcendís les funcions pròpies d'un ajuntament i integrés espais separats habilitats per a les diverses associacions i clubs locals d'Oliana.

  • Museu de la Moto de Bassella Museu de la Moto de Bassella

   El primer museu d'Espanya dedicat exclusivament al món de les dues rodes i un dels millors museus d'Europa sobre el motociclisme: 1000m2 d'exposició, més de 200 motos de totes les èpoques i material gràfic i audiovisual. L'edifici del Museu de la Moto de Bassella està construït amb pedres, teules i materials centenaris i se situa al cor del Prepirineu català.

  [ Total 6 Llocs d´interès. Clica aquí per veure´ls tots! ]

  Hotel Restaurant CAN BOIX DE PERAMOLA****

  Telèfon de contacte:   973 470 266

  Contacta´ns i digues que m´has vist a Rutes Pirineus, et tractarem rebé!