Hotel Restaurant CAN BOIX DE PERAMOLA****

Can Boix, s/n, Peramola, Alt Urgell, Lleida

Web

www.canboix.cat-http://www.canboix.cat/-http://www.canboix.cat/es/-
ComparteixWhatsappFacebookTwitter
  pos_ini
  pos_fi
  num_fotos

  foto_actual
  Contacta sense compromís
  Envia e-mail
  • Tipus d'allotjament

   Hotel

  • Habitacions

   41 habitacions

  • Preu aprox. (persona/dia)

   70-110 euros

  HOTEL CAN BOIX DE PERAMOLA, "UNA MENA DE CEL A LA TIERRA"

  Als peus dels cingles de la serra de Sant Honorat, al terme municipal del poble de Peramola, hi trobem un clàssic: l'Hotel Can Boix, que la família Pallarès obrí l'any 1931 i que ens ofereix unes instal·lacions de luxe. La Cuina de Can Boix, amb majúscules, es basa en la tradició catalana però ha anat evolucionant cap a la cuina d'autor utilitzant sempre productes de proximitat i alta qualitat sent mereixedora de múltiples reconeixements gastronòmics. Can Boix de Peramola s'ha sabut imposar als temps que corren i és una referència indiscutible.

  Número d'inscripció al Registre de Turisme de Catalunya: HL-000110-01

  L' HOTEL CAN BOIX DE PERAMOLA DISPOSA DE DOCUMENTACIÓ EXCLUSIVA PER ALS SEUS CLIENTS DE 8 RUTES DE SENDERISME FANTÀSTIQUES I MOLT VARIADES QUE COMENCEN JUST DES DEL MATEIX HOTEL. ALLOTJA'T A CAN BOIX Y DESCOBREIX-LES!
  Vine i descobreix tot el que t'ofereix el nostre entorn
  • Can Boix de Peramola
  • Rutes properes
  • Activitats guiades
  • Llocs d'interès
  Com arribar-hi
  Descobreix l'entorn fent ruta al teu aire amb les guies web i PDF properes:
  Excursions i activitats guiades properes, viu una experiència inoblidable!
  Què més podem visitar? Consulta els llocs d'interès propers:
  • Nucli antic de Peramola i les seves fonts Nucli antic de Peramola i les seves fonts

   Peramola és un municipi de l'Alt Urgell que compta amb aproximadament 400 habitants i també inclou els nuclis de Castell-llebre, Cortiuda, Nuncarga i Tragó. El topònim -Peramola- es deu a la gran mola de pedra que domina aquesta encantadora població i que es coneix com la Mola de Sant Honorat. Podem passejar pels seus carrers, descobrir els tresors romànics que ens ofereix o bé resseguir el Camí de les Fonts.

  • Església de Santa Llúcia de Tragó Església de Santa Llúcia de Tragó

   Santa Llúcia és una església romànica d'una sola nau amb coberta de volta de canó i que sembla que fou construïda al segle XI. L'església és preciosa i des de la seva part posterior tenim unes molt bones vistes del riu Segre i del poble d'Oliana. Està situada a les rodalies del nucli de Tragó (en direcció sud).

  • Ermita de Sant Andreu del Castell a Oliana Ermita de Sant Andreu del Castell a Oliana

   A un quilòmetre de la carretera principal, hi trobem l'ermita de Sant Andreu del Castell: una bonica capella romànica-llombarda que consta d'una única nau i un àpside semicircular. Situada a dalt del turó on s'ubicava el nucli antic del poble i molt lligada a la història de la vila primitiva d'Oliana, l'ermita, del s. XI, és considerada Bé Cultural d'Interès Nacional des de l'any 1949.

  • El Pou de Gel d'Oliana El Pou de Gel d´Oliana

   De l'entrada sud d'Oliana en surt un camí que al cap de cent metres ens deixa al Pou de Gel. La singular construcció està situada a mig vessant d'un turó i resta totalment soterrada; s'hi accedeix per un túnel estretíssim. La visita, complementada amb plafons a mode d'exposició, ens permet aprofundir en la utilització d'aquest pou que temps enrere fou utilitzat per a conservar-hi glaç i neu. (Per visitar-lo cal contactar amb l'ajuntament: 973 470 035)

  • Casa de la Vila d'Oliana Casa de la Vila d´Oliana

   L'edifici on s'ubica l'Ajuntament d'Oliana és una obra de Fité & Mejón Arquitectes que es projectà l'any 1990 amb l'objectiu de construir "una casa de tots", que transcendís les funcions pròpies d'un ajuntament i integrés espais separats habilitats per a les diverses associacions i clubs locals d'Oliana.

  • Museu de la Moto de Bassella Museu de la Moto de Bassella

   El primer museu d'Espanya dedicat exclusivament al món de les dues rodes i un dels millors museus d'Europa sobre el motociclisme: 1000m2 d'exposició, més de 200 motos de totes les èpoques i material gràfic i audiovisual. L'edifici del Museu de la Moto de Bassella està construït amb pedres, teules i materials centenaris i se situa al cor del Prepirineu català.

  [ Total 6 Llocs d'interès. Clica aquí per veure'ls tots! ]
  OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT! Introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!
  Enviar comentari

  Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

  Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

  Altres establiments recomanats

  Hotel Restaurant CAN BOIX DE PERAMOLA****

  Telèfon de contacte:   973 470 266

  Contacta'ns i digues que m'has vist a Rutes Pirineus, et tractarem rebé!