Restaurant CA L´AMADOR

Carrer de la Font, nº 5, Josa de Cadí, Alt Urgell, Lleida

Web

www.calamador.cat-http://www.calamador.cat-http://www.calamador.cat-http://www.calamador.cat
ComparteixWhatsappFacebookTwitter
  pos_ini
  pos_fi
  num_fotos

  foto_actual

  "La cuina de Ca l'Amador és: PERSONAL, ATREVIDA, RESPECTUOSA, CURIOSA I TRADICIONAL!"


  A Josa de Cadí, dins del Parc Natural del Cadí-Moixeró i al bell mig de la vall de la Vansa, hi trobem el restaurant Ca l'Amador.

  El 7 de juliol de l'any 2000, en Diego i els seus pares (la Virginia i en Diego) van començar un nou projecte per a les seves vides: Ca l'Amador obria les seves portes a l'antiga casa pairal dels avis. En Diego va apostar des del primer dia per una cuina molt personal però, alhora, sense oblidar mai el que significa estar als Pirineus.

  A l'ombra de la captivadora muntanya del Cadinell, Ca l'Amador és una visita ineludible per tots aquells que aprecien la bona taula. No us ho perdeu, us encantarà!

  Podeu consultar la carta de Ca l'Amador aquí.

  EL RESTAURANT CA L'AMADOR APADRINA LA GUIA WEB I PDF DE LA RUTA El Cadinell (2.113m) des de Josa de Cadí, QUE SURT DES DEL MATEIX ESTABLIMENT. NO TE LA PERDIS!
  Vine i descobreix tot el que t´ofereix el nostre entorn
  • Restaurant Ca l´Amador
  • Rutes properes
  • Activitats guiades
  • Llocs d´interès
  Com arribar-hi
  Descobreix l´entorn fent ruta al teu aire amb les guies web i PDF properes:
  Excursions i activitats guiades properes, viu una experiència inoblidable!
  Què més podem visitar? Consulta els llocs d´interès propers:
  • El castell de Gósol El castell de Gósol

   El castell de Gósol està ubicat dalt d'un petit turó que domina la vila de Gósol. Del recinte, que ja existia al segle XI dominant una de les rutes de pas de la Catalunya central vers la Cerdanya i el Llenguadoc, només es conserven algunes restes de la muralla que tancava el costat de tramuntana.

  • Centre Picasso de Gósol Centre Picasso de Gósol

   El Museu Municipal de Gósol acull el Centre Picasso, on es mostren reproduccions de les obres més significatives que Pablo Picasso va pintar l'any 1906, amb 24 anys, durant la seva estada a Gósol amb la seva companya Fernande Olivier, i que actualment s'exposen als museus més importants del món. Més informació: Ajuntament de Gósol (973 370 055 / ajuntament@gosol.ddl.net).

  • Museu de les Trementinaires Museu de les Trementinaires

   Aquest museu de Tuixent ens permet descobrir qui eren les trementinaires, quines herbes i remeis elaboraven i com organitzaven les seves rutes a peu per comercialitzar els seus productes arreu de Catalunya. Al poble, també hi trobarem un jardí botànic i un jardí urbà.

  • El ball de les Cosses de Gósol El ball de les Cosses de Gósol

   El ball de les Cosses de Gósol és una dansa tradicional que es balla Gósol per la Festa Major, el 15 d'agost, i és l'element folklòric més conegut i popular del poble. Durant el ball, els dansaires fan diversos moviments i passos per parelles, en rotllana i de quatre en quatre.

  • Catedral de la Seu Catedral de la Seu

   La sensacional catedral de Santa Maria d'Urgell data del segle XII i és l'única catedral íntegrament romànica de Catalunya. El temple té planta basilical, amb tres naus, i acull, al seu altar major, la talla de la Mare de Déu d'Urgell, del segle XIII. El conjunt queda completat pel claustre, l'església de Sant Miquel, el Museu Diocesà i la Casa Episcopal.

  • Estació d'Esquí Nórdic de Tuixent - La Vansa Estació d´Esquí Nórdic de Tuixent - La Vansa

   L'estació d'esquí nòrdic de Tuixent - la Vansa ens ofereix 30 km de circuits variats per a practicar esquí de fons i/o fer circuits amb raquetes de neu enmig de boscos d'avets que caracteritzen el paisatge. La vall de la Vansa és encara un lloc per descobrir!

  • Els artesans d'Ossera Els artesans d´Ossera

   En els darrers anys, el petit nucli d'Ossera ha esdevingut un petit mercat permanent d'artesania. Aquí hi trobarem petits productors locals, com per exemple la premiada formatgeria Serrat Gros o les melmelades Cal Casal i diversos artistes que s'han instal·lat aquí i exposen la seva obra.

  • Parc del Segre Parc del Segre

   El Parc Olímpic del Segre fou la seu de les proves de piragüisme en aigües braves dels Jocs Olímpics de Barcelona l'any 1992. Actualment les instal·lacions combinen el vessant esportiu, sent la seu de diverses competicions nacionals i internacionals, i el vessant més lúdic, amb una àmplia oferta d'activitats aquàtiques per gaudir amb la família o els amics (ràfting, hydrospeed, piragüisme,...).

  [ Total 8 Llocs d´interès. Clica aquí per veure´ls tots! ]

  Restaurant CA L´AMADOR

  Telèfon de contacte:   973 370 046

  Contacta´ns i digues que m´has vist a Rutes Pirineus, et tractarem rebé!