Hotel Restaurant CAN BOIX DE PERAMOLA****

Can Boix, s/n - 25790 Peramola

hotel@canboix.cat - 973 470 266

www.canboix.cat

Als peus dels cingles de la serra de Sant Honorat, al terme municipal del poble de Peramola, hi trobem un clàssic: l'Hotel Can Boix, que la família Pallarès obrí l'any 1931 i que ens ofereix unes instal·lacions de luxe. La Cuina de Can Boix, amb majúscules, es basa en la tradició catalana però ha anat evolucionant cap a la cuina d'autor utilitzant sempre productes de proximitat i alta qualitat sent mereixedora de múltiples reconeixements gastronòmics. Can Boix de Peramola s'ha sabut imposar als temps que corren i és una referència indiscutible.

L'HOTEL CAN BOIX DE PERAMOLA DISPOSA DE 8 ITINERARIS DE SENDERISME QUE SURTEN DES DEL MATEIX ESTABLIMENT REALITZATS ÍNTEGRAMENT PER RUTES PIRINEUS
L'hotel Can Boix de Peramola, una mena de cel a la terra.
Situació i rutes properes ()
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...