Cal MATEUET - Casa Rural

Església s/n - 25726 Travesseres

info@calmateuet.com - 973515170

www.calmateuet.com

Cal MATEUET - Casa Rural

Descripció

A Travesseres, un petit poble de la Cerdanya situat a més de 1.100m d'altitud, hi trobem Cal Mateuet. Aquesta casa rural independent us ofereix tranquil·litat, bones instal·lacions i unes vistes meravelloses de la Cerdanya i de la serra del Cadí. Us encantarà!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

EDU
26-08-2014 12:51:04h

Grandíssima casa rural. La millor on hem estat. Una llàstima haver de tornar a casa.

JANA
15-07-2014 17:36:11h

Molt molt recomanable! La casa és més que estupenda! Vam escollir La Morera, amb capacitat per a 8 persones, i hi vam estar de conya. La casa és molt i molt còmode i, a més a més, és molt bonica. La propietària un encant. La major part del temps la vam passar tots junts a la terrassa xerrant, sopant, jugant,...i teníem el Cadí just davant. Les vistes són brutals també!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...