Ruta d'iniciació a les raquetes de neu per a famílies amb nens petits

Famílies amb nens de 4 a 6 anys
Ruta guiada.Famílies amb nens de 4 a 6 anys
Informació
Lles, Guils, Port Ainé, Puymorens,
Disposem d'un protocol de seguretat que seguim en totes les rutes guiades per adaptar-nos a les circumstàncies excepcionals que estem vivint aquests mesos i gaudir-les, doncs, amb la mateixa confiança de sempre. Si tens qualsevol consulta o suggeriment no dubtis a enviar-nos un e-mail a info@rutespirineus.cat o trucar-nos al +34 691 772 966 (feiners de 9h-14h). Seguim fent Pirineus!
PER QUÈ FER AQUESTA ACTIVITAT?

Aquesta activitat guiada està pensada per introduir -d'una manera molt divertida i lúdica- els nens petits en la muntanya hivernal i poder-ho compartir tota la família. L'edat ideal dels nens per a realitzar aquesta activitat és des dels 4 fins als 6 anys. L'activitat es pot realitzar en diverses localitzacions: Lles de Cerdanya, Guils de Cerdanya, Puymorens (Cerdanya francesa), les Bulloses (Cerdanya francesa) o Port Ainé (Pallars Sobirà).

Activitat

Abans de començar a caminar farem una breu introducció a les raquetes de neu i explicarem el seu funcionament. Ens calçarem les raquetes i realitzarem diferents jocs i maniobres per familiaritzar-nos amb el seu ús. Durant l'itinerari buscarem petjades i rastres d'animals i aprendrem a orientar-nos a la muntanya. I també us explicarem alguns secrets de la neu i les llegendes més fabuloses dels Pirineus!

Aquesta activitat està pensada perquè gaudiu de la neu i passeu un dia meravellós i molt divertit amb els més petits de la família!

Nota: l'itinerari previst podrà variar lleugerament en funció de les condicions meteorològiques i de l'estat del terreny.

Fitxa resum
Durada de l'activitat:4:00h aprox.
Temps efectiu caminant (sense parades):2:30h aprox.
Exigència física:Baixa. Ruta adequada per a famílies amb nens petits.
Dificultat tècnica:Baixa. Ruta i activitat d'iniciació a les raquetes de neu.
Distància:4 km - 8 km
Desnivell acumulat:150m - 300m
Època recomanable:Hivern i primavera.
Hora i punt de trobada:10:00h del matí.
Hora i punt de finalització:14:00h de la tarda.
Material individual imprescindible:Motxilla individual. Roba d´abric transpirable i còmoda, pantalons i mitjons de muntanya, botes de muntanya impermeables de canya alta, guants, braga i gorro. Per la pluja/neu: ponxo/capelina o anorak impermeable, polaines (recomanable) i funda impermeable per a la motxilla. Pel sol: ulleres de sol, crema solar, protecció pels llavis i gorra.
Alimentació:Cal portar beguda o aigua (mínim 1,5 litres) i el menjar que cadascú consideri oportú per a la excursió (entrepà, pí­cnic, fruita, fruits secs, xocolata, barretes energètiques...). Durant el recorregut es farà una parada per dinar.
Perfil del guia que realitzarà l'activitat:Guia de muntanya titulat. Guia interpretador del medi natural amb amplis coneixements en flora, fauna i geologia.

Nota: Rutes Pirineus no es fa responsable dels incidents ocasionats pel fet de no portar el material imprescindible indicat. Rutes Pirineus es reserva el dret d'excloure un participant si no porta el material imprescindible. Si alguna persona pren algun tipus de medicació, pateix alguna patologia o ha tingut alguna lesió recentment, si us plau comenteu-ho en el moment de fer la reserva.

Algunes coses que t'explicarem...
· Les raquetes de neu: història, utilització, tècniques i progressió. · Tipus de neu i estat del mantell nival. · Les petjades i els rastres dels animals a la neu. · Com ens orientem a la muntanya? · Secrets i llegendes màgiques dels Pirineus!
...i molts dels grans secrets dels Pirineus!
Preu
En cas d'anul·lació per covid-19 et mantindrem el 100% de l'import en dipòsit sense caducitat i bescanviable en qualsevol ruta, data o producte de Rutes Pirineus. Consulta la política completa d'anul·lacions i canvis a les nostres condicions per sortides organitzades d'un dia.

Aquesta activitat es realitza en format privat per tal de personalitzar-la al màxim segons l'edat i característiques dels nens. Si us plau, contacteu-nos per sol·licitar un pressupost a mida.

Reserva i pagament

La reserva es podrà realitzar per e-mail (info@rutespirineus.cat) o mitjançant el formulari web i es considerarà confirmada un cop efectuat el pagament. Mètodes de pagament: transferència bancària o pagament online amb targeta mitjançant la passarel·la de pagament segura de CaixaBank.

Consulta les condicions generals d'anul·lació i canvi per a les sortides organitzades d'un dia i les condicions específiques per covid-19.

Per què amb Rutes Pirineus?
  • Perquè gràcies al nostre guiatge no t'hauràs de preocupar per la seguretat, pel recorregut, per la gestió dels temps ni per les dificultats que la ruta pugui presentar.
  • Perquè farem interpretació del medi natural -flora, fauna, geografia i geologia- i us explicarem totes les anècdotes i curiositats de la muntanya.
  • Perquè ens encarreguem de la formació dels grups -sempre reduïts- i tenim un gran equip de guies.
  • Perquè volem que gaudeixis de la muntanya i la natura i visquis una experiència meravellosa, sol o amb tota la família!
2 Opinions de persones que han realitzat aquesta sortida guiada amb nosaltres

També et podria interessar...

No dubtis en contactar-nos per a qualsevol consulta enviant-nos un e-mail a info@rutespirineus.cat o trucant-nos al +34 691772966 (Gemma, horari de dilluns a divendres de 9h-14h i de 16h-18h).