Pots apuntar-te a aquesta activitat enviant-nos un e-mail a info@rutespirineus.cat o trucant-nos al 691772966 (horari d´atenció de 9h-14h i de 16h-18h).

Si tens qualsevol dubte, contacta´ns igualment per e-mail o telèfon i t´ajudarem.

Ruta d'iniciació a les raquetes de neu per a famílies amb nens petits

Famílies amb nens de 4 a 6 anys
Ruta guiada.Famílies amb nens de 4 a 6 anys
Informació
Lles, Guils, Port Ainé, Puymorens,
PER QUÈ FER AQUESTA ACTIVITAT?

Aquesta activitat guiada està pensada per introduir -d'una manera molt divertida i lúdica- els nens petits en la muntanya hivernal i poder-ho compartir tota la família. L'edat ideal dels nens per a realitzar aquesta activitat és des dels 4 fins als 6 anys. L'activitat es pot realitzar en diverses localitzacions: Lles de Cerdanya, Guils de Cerdanya, Puymorens (Cerdanya francesa), les Bulloses (Cerdanya francesa) o Port Ainé (Pallars Sobirà).

Activitat

Abans de començar a caminar farem una breu introducció a les raquetes de neu i explicarem el seu funcionament. Ens calçarem les raquetes i realitzarem diferents jocs i maniobres per familiaritzar-nos amb el seu ús. Durant l'itinerari buscarem petjades i rastres d'animals i aprendrem a orientar-nos a la muntanya. I també us explicarem alguns secrets de la neu i les llegendes més fabuloses dels Pirineus!

Aquesta activitat està pensada perquè gaudiu de la neu i passeu un dia meravellós i molt divertit amb els més petits de la família!

Nota: l´itinerari previst podrà variar lleugerament en funció de les condicions meteorològiques i de l´estat del terreny.

Fitxa resum
Durada de l´activitat:4:00h aprox.
Temps efectiu caminant (sense parades):2:30h aprox.
Exigència física:Baixa. Ruta adequada per a famílies amb nens petits.
Dificultat tècnica:Baixa. Ruta i activitat d'iniciació a les raquetes de neu.
Distància:4 km - 8 km
Desnivell acumulat:150m - 300m
Època recomanable:Hivern i primavera.
Hora i punt de trobada:10:00h del matí.
Hora i punt de finalització:14:00h de la tarda.
Material individual imprescindible:Motxilla individual. Roba d'abric transpirable i còmoda, pantalons i mitjons de muntanya, botes de muntanya impermeables de canya alta, guants, braga i gorro. Per la pluja/neu: ponxo/capelina o anorak impermeable, polaines (recomanable) i funda impermeable per a la motxilla. Pel sol: ulleres de sol, crema solar, protecció pels llavis i gorra.
Alimentació:Cal portar beguda o aigua (mínim 1,5 litres) i el menjar que cadascú consideri oportú per a la excursió (entrepà, pí­cnic, fruita, fruits secs, xocolata, barretes energètiques...). Durant el recorregut es farà una parada per dinar.
Perfil del guia que realitzarà l´activitat:Guia de muntanya titulat. Guia interpretador del medi natural amb amplis coneixements en flora, fauna i geologia.

Nota: Rutes Pirineus no es fa responsable dels incidents ocasionats pel fet de no portar el material imprescindible indicat. Rutes Pirineus es reserva el dret d´excloure un participant si no porta el material imprescindible. Si alguna persona pren algun tipus de medicació, pateix alguna patologia o ha tingut alguna lesió recentment, si us plau comenteu-ho en el moment de fer la reserva.

Algunes coses que t´explicarem...
· Les raquetes de neu: història, utilització, tècniques i progressió. · Tipus de neu i estat del mantell nival. · Les petjades i els rastres dels animals a la neu. · Com ens orientem a la muntanya? · Secrets i llegendes màgiques dels Pirineus!
...i molts dels grans secrets dels Pirineus!
Preu

Aquesta activitat es realitza en format privat per tal de personalitzar-la al màxim segons l´edat i característiques dels nens. Si us plau, contacteu-nos per sol·licitar un pressupost a mida.

Reserva i pagament

La reserva es podrà realitzar per e-mail (info@rutespirineus.cat) o mitjançant el formulari web i es considerarà confirmada un cop efectuat el pagament. Mètodes de pagament: transferència bancària o pagament online amb targeta mitjançant la passarel·la de pagament segura de CaixaBank.

Consulta les condicions generals d´anul·lació i canvi per a les sortides organitzades d´un dia.

Per què amb Rutes Pirineus?
  • Perquè gràcies al nostre guiatge no t'hauràs de preocupar per la seguretat, pel recorregut, per la gestió dels temps ni per les dificultats que la ruta pugui presentar.
  • Perquè farem interpretació del medi natural -flora, fauna, geografia i geologia- i us explicarem totes les anècdotes i curiositats de la muntanya.
  • Perquè ens encarreguem de la formació dels grups -sempre reduïts- i tenim un gran equip de guies.
  • Perquè volem que gaudeixis de la muntanya i la natura i visquis una experiència meravellosa, sol o amb tota la família!
3 Opinions de persones que han realitzat aquesta sortida guiada amb nosaltres

També et podria interessar...

No dubtis en contactar-nos per a qualsevol consulta enviant-nos un e-mail a info@rutespirineus.cat o trucant-nos al +34 691772966 (Gemma, horari de dilluns a divendres de 9h-14h i de 16h-18h).