Pots apuntar-te a aquesta activitat enviant-nos un e-mail a info@rutespirineus.cat o trucant-nos al 691772966 (horari d´atenció de 9h-14h i de 16h-18h).

Si tens qualsevol dubte, contacta´ns igualment per e-mail o telèfon i t´ajudarem.

Lo Festival de Senderisme de la Conca Dellà 2020: un viatge en el temps pels antics camins del Pallars Jussà

Els despoblats de Siall i Llordà
Ruta guiada.Els despoblats de Siall i Llordà
Isona i Conca Dellà, Pallars Jussà, Lleida
PER QUÈ FER AQUESTA RUTA?

Des del santuari de la Mare de Déu de la Posa -on s'hi fan diversos aplecs durant l'any- ens endinsem en un territori de mitja muntanya captivador on farem un apassionant viatge en el temps: passarem a tocar del Jaciment del Cretaci, que ens parla dels dinosaures que poblaven aquesta zona abans de la formació dels Pirineus, descobrirem l'esvelt i panoràmic castell de Llordà, una de les grans fortificacions que va fer aixecar Arnau Mir de Tost al segle XI, toparem amb trinxeres i búnquers que ens parlen dels durs combats del Front del Pallars que hi hagué entre la primavera de l'any 1938 i el gener de l'any 1939, i descobrirem el nucli quasi abandonat de Siall -on actualment ja només hi viu una família-. I, un cop acabem la ruta, gaudirem d'un tast de productes locals!

Fitxa resum
Durada de l´activitat:4h aprox.
Temps efectiu caminant (sense parades):2:30h aprox.
Exigència física:Ruta adequada per a persones amb una bona condició física i que poden realitzar caminades de mig dia sense problemes (valoració segons el mètode Sendif: moderada).
Dificultat tècnica:La ruta transcorre per terreny de mitja muntanya.
Distància:10,7 km
Desnivell acumulat:+475m/-475m
Època recomanable:Primavera i tardor.
Hora i punt de trobada:9:00h davant de l´ermita de la Posa (Isona i Conca Dellà).
Hora i punt de finalització:13:00h a l'ermita de la Posa.
Material individual imprescindible:Roba de temporada i calçat adequat per a la caminada. Protecció solar.
Alimentació:Beguda o aigua i una mica de menjar per a l'excursió (fruita, fruits secs, xocolata, barretes energètiques,...).
Perfil del guia que realitzarà l´activitat:
Observacions:En finalitzar-se la ruta hi haurà un tast de productes locals.

Nota: Rutes Pirineus no es fa responsable dels incidents ocasionats pel fet de no portar el material imprescindible indicat. Rutes Pirineus es reserva el dret d´excloure un participant si no porta el material imprescindible. Si alguna persona pren algun tipus de medicació, pateix alguna patologia o ha tingut alguna lesió recentment, si us plau comenteu-ho en el moment de fer la reserva.

Preu

Preu: 12 euros/persona (IVA inclòs).

El preu inclou la planificació i preparació de la ruta, la gestió de la inscripció, la realització de la ruta guiada (guia de muntanya titulat), l'assegurança d'accidents per a activitats realitzades en el medi natural, el tast de productes locals en finalitzar-se la ruta.

Reserva i pagament

La reserva es podrà realitzar per e-mail (info@rutespirineus.cat) o mitjançant el formulari web i es considerarà confirmada un cop efectuat el pagament. Mètodes de pagament: transferència bancària o pagament online amb targeta mitjançant la passarel·la de pagament segura de CaixaBank.

Consulta les condicions generals d´anul·lació i canvi per a les sortides organitzades d´un dia.

Punt de trobada

9:00h davant de l´ermita de la Posa (Isona i Conca Dellà).

Per què amb Rutes Pirineus?

    També et podria interessar...

    imatge
    No dubtis en contactar-nos per a qualsevol consulta enviant-nos un e-mail a info@rutespirineus.cat o trucant-nos al +34 691772966 (Gemma, horari de dilluns a divendres de 9h-14h i de 16h-18h).