Lo Festival de Senderisme de la Conca Dellà 2020: un viatge en el temps pels antics camins del Pallars Jussà

Els despoblats de Siall i Llordà
Ruta guiada.Els despoblats de Siall i Llordà
Informació
Isona i Conca Dellà, Pallars Jussà, Lleida
Disposem d'un protocol de seguretat que seguim en totes les rutes guiades per adaptar-nos a les circumstàncies excepcionals que estem vivint aquests mesos i gaudir-les, doncs, amb la mateixa confiança de sempre. Si tens qualsevol consulta o suggeriment no dubtis a enviar-nos un e-mail a info@rutespirineus.cat o trucar-nos al +34 691 772 966 (feiners de 9h-14h). Seguim fent Pirineus!
PER QUÈ FER AQUESTA RUTA?

Des del santuari de la Mare de Déu de la Posa -on s'hi fan diversos aplecs durant l'any- ens endinsem en un territori de mitja muntanya captivador on farem un apassionant viatge en el temps: passarem a tocar del Jaciment del Cretaci, que ens parla dels dinosaures que poblaven aquesta zona abans de la formació dels Pirineus, descobrirem l'esvelt i panoràmic castell de Llordà, una de les grans fortificacions que va fer aixecar Arnau Mir de Tost al segle XI, toparem amb trinxeres i búnquers que ens parlen dels durs combats del Front del Pallars que hi hagué entre la primavera de l'any 1938 i el gener de l'any 1939, i descobrirem el nucli quasi abandonat de Siall -on actualment ja només hi viu una família-. I, un cop acabem la ruta, gaudirem d'un tast de productes locals!

Fitxa resum
Durada de l'activitat:4h aprox.
Temps efectiu caminant (sense parades):2:30h aprox.
Exigència física:Ruta adequada per a persones amb una bona condició física i que poden realitzar caminades de mig dia sense problemes (valoració segons el mètode Sendif: moderada).
Dificultat tècnica:La ruta transcorre per terreny de mitja muntanya.
Distància:10,7 km
Desnivell acumulat:+475m/-475m
Època recomanable:Primavera i tardor.
Hora i punt de trobada:9:00h davant de l´ermita de la Posa (Isona i Conca Dellà).
Hora i punt de finalització:13:00h a l'ermita de la Posa.
Material individual imprescindible:Roba de temporada i calçat adequat per a la caminada. Protecció solar.
Alimentació:Beguda o aigua i una mica de menjar per a l'excursió (fruita, fruits secs, xocolata, barretes energètiques,...).
Perfil del guia que realitzarà l'activitat:
Observacions:En finalitzar-se la ruta hi haurà un tast de productes locals.

Nota: Rutes Pirineus no es fa responsable dels incidents ocasionats pel fet de no portar el material imprescindible indicat. Rutes Pirineus es reserva el dret d'excloure un participant si no porta el material imprescindible. Si alguna persona pren algun tipus de medicació, pateix alguna patologia o ha tingut alguna lesió recentment, si us plau comenteu-ho en el moment de fer la reserva.

Preu
En cas d'anul·lació per covid-19 et mantindrem el 100% de l'import en dipòsit sense caducitat i bescanviable en qualsevol ruta, data o producte de Rutes Pirineus. Consulta la política completa d'anul·lacions i canvis a les nostres condicions per sortides organitzades d'un dia.

Preu: 12 euros/persona (IVA inclòs).

El preu inclou la planificació i preparació de la ruta, la gestió de la inscripció, la realització de la ruta guiada (guia de muntanya titulat), l'assegurança d'accidents per a activitats realitzades en el medi natural, el tast de productes locals en finalitzar-se la ruta.

Reserva i pagament

La reserva es podrà realitzar per e-mail (info@rutespirineus.cat) o mitjançant el formulari web i es considerarà confirmada un cop efectuat el pagament. Mètodes de pagament: transferència bancària o pagament online amb targeta mitjançant la passarel·la de pagament segura de CaixaBank.

Consulta les condicions generals d'anul·lació i canvi per a les sortides organitzades d'un dia i les condicions específiques per covid-19.

Punt de trobada

9:00h davant de l´ermita de la Posa (Isona i Conca Dellà).

Per què amb Rutes Pirineus?
  • Perquè gràcies al nostre guiatge no t'hauràs de preocupar per la seguretat, pel recorregut, per la gestió dels temps ni per les dificultats que la ruta pugui presentar.
  • Perquè farem interpretació del medi natural -flora, fauna, geografia i geologia- i us explicarem totes les anècdotes i curiositats de la muntanya.
  • Perquè ens encarreguem de la formació dels grups -sempre reduïts- i tenim un gran equip de guies.
  • Perquè volem que gaudeixis de la muntanya i la natura i visquis una experiència meravellosa, sol o amb tota la família!

També et podria interessar...

No dubtis en contactar-nos per a qualsevol consulta enviant-nos un e-mail a info@rutespirineus.cat o trucant-nos al +34 691772966 (Gemma, horari de dilluns a divendres de 9h-14h i de 16h-18h).