Pots apuntar-te a aquesta activitat enviant-nos un e-mail a info@rutespirineus.cat o trucant-nos al 691772966 (horari d´atenció de 9h-14h i de 16h-18h).

Si tens qualsevol dubte, contacta´ns igualment per e-mail o telèfon i t´ajudarem.

Descobrim el nucli abandonat de Montesquiu i visitem Orcau, un dels pobles amb més encantant de la Conca Dellà

Visita al despoblat de Montesquiu
Ruta guiada.Visita al despoblat de Montesquiu
Orcau, Pallars Jussà, Lleida
PER QUÈ FER AQUESTA RUTA?

Aquesta proposta de mitja jornada a peu per la Conca Dellà és perfecte per descobrir l'encant d'aquest territori tan desconegut com, alhora, apassionant i autèntic. El recorregut que proposem ens permetrà gaudir d'excel·lents vistes panoràmiques i ens endinsarà en alguns dels seus elements d'interès cultural i patrimonial més destacats. Una ruta guiada fantàstica, ideal per fer amb amics, família o en parella!

Recorregut

Començarem a caminar al bonic poble d'Orcau. Des d'aquí pujarem fins al castell d'Orcau, observarem les seves runes i gaudirem de magnífiques vistes de la Conca Dellà i del Montsec. Seguirem la ruta cap al coll d'Orcau des d'on agafarem el camí vell fins a Montesquiu. Visitarem el despoblat tot passejant entre les seves cases, que van ser abandonades a meitats del segle passat. Farem la tornada a Orcau variant el recorregut de l'anada passant per Sant Joan d'Orcau. Un cop a Orcau, gaudirem d'un tast de productes locals!

Nota: l´itinerari previst podrà variar lleugerament en funció de les condicions meteorològiques i de l´estat del terreny.

Fitxa resum
Durada de l´activitat:4h aprox.
Temps efectiu caminant (sense parades):2:30h aprox.
Exigència física:Ruta adequada per a persones amb una bona condició física i que poden realitzar caminades de mig dia sense problemes (valoració segons el mètode Sendif: moderada).
Dificultat tècnica:La ruta transcorre per terreny de mitja muntanya.
Distància:9 km
Desnivell acumulat:489m
Hora i punt de trobada:9:00h del matí a Orcau (a l´aparcament que hi ha a l´inici del poble).
Hora i punt de finalització:13:00h a Orcau.
Material individual imprescindible:Roba de temporada i calçat adequat per a la caminada. Protecció solar i barret.
Alimentació:Beguda o aigua i una mica de menjar per a l'excursió (fruita, fruits secs, xocolata, barretes energètiques,...).
Observacions:En finalitzar-se la ruta, a Orcau, hi haurà un tast de productes locals.

Nota: Rutes Pirineus no es fa responsable dels incidents ocasionats pel fet de no portar el material imprescindible indicat. Rutes Pirineus es reserva el dret d´excloure un participant si no porta el material imprescindible. Si alguna persona pren algun tipus de medicació, pateix alguna patologia o ha tingut alguna lesió recentment, si us plau comenteu-ho en el moment de fer la reserva.

Preu

Preu: 12 euros/persona (IVA inclòs)

El preu inclou la planificació i preparació de la ruta, la gestió de la inscripció, la realització de la ruta guiada (guia de muntanya titulat), l'assegurança d'accidents per a activitats realitzades en el medi natural, el tast de productes locals a Orcau.

Reserva i pagament

La reserva es podrà realitzar per e-mail (info@rutespirineus.cat) o mitjançant el formulari web i es considerarà confirmada un cop efectuat el pagament. Mètodes de pagament: transferència bancària o pagament online amb targeta mitjançant la passarel·la de pagament segura de CaixaBank.

Consulta les condicions generals d´anul·lació i canvi per a les sortides organitzades d´un dia.

Punt de trobada

9:00h del matí a Orcau (a l´aparcament que hi ha a l´inici del poble).

1 Opinions de persones que han realitzat aquesta sortida guiada amb nosaltres

També et podria interessar...

imatge
No dubtis en contactar-nos per a qualsevol consulta enviant-nos un e-mail a info@rutespirineus.cat o trucant-nos al +34 691772966 (Gemma, horari de dilluns a divendres de 9h-14h i de 16h-18h).