Restaurant NABIU

c/ Baciver, 3 - 25586 Isavarre

contacte@nabiu.cat - 610 034 476

www.nabiu.cat

Restaurant NABIU

Descripció

Al petit poble d'Isavarre, molt a prop d'Esterri, al cor de les Valls d'Àneu, hi trobem aquesta proposta tant excel·lent com singular. La Núria i el Joan ens ofereixen un restaurant petit i acollidor, que aposta pel producte de qualitat però també per la senzillesa i la innovació. Defugint la clàssica cuina de la zona, al restaurant Nabiu les protagonistes són les fondues de formatges i les raclettes, i són boníssimes! Si trepitgeu la zona, no us el deixeu perdre!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...