Hotel SABOCOS***

C/ Fondón 1 - 22661 Panticosa

info@hotelsabocos.es - 974 487 488

www.hotelsabocos.es

Hotel SABOCOS***

Descripció

Al cor del Pirineu aragonès, al mateix poble de Panticosa, l'Hotel Sabocos és la referència d'aquesta zona, estiu i hivern. Magnífic per a aprofitar les pistes d'esquí però també per a conèixer la vall de Tena tot fent senderisme. És un hotel còmode, acollidor i disposa d'unes instal·lacions modernes. A més a més, els seus fan que tracte i eficiència siguin objectiu i denominador comú. Sens dubte, una bona elecció!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Joan
20-09-2018 17:46:26h

Magnific!!!! Un tracte molt familiar i proper. Bon preu, bon restaurant i preus assequibles. Varem estar a l'agost del 2017 i ens varem aixecar a les 4:00h del matí ja que anàvem a fer el Garmo Negro i tal com els hi varem demanar, teníem un petit esmorçar per nosaltres sols, amb el cafè amb llet en un termo calentet, calentet i també el "Picnic" per la ruta, perfecte!!! Hi tornarem sense dubte, el meu hotel de referencia a Panticosa.

Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...