Hotel LLACS DE CARDÓS*

c/ Únic s/n - 25577 Tavascan

info@hotelllacsdecardos.com - 973 623 179

www.llacscardos.com

Hotel LLACS DE CARDÓS*

Descripció

Llacs de Cardós és un hotelet enmig de la vall de Cardós, al Pallars Sobirà. Aquest és un hotel de muntanya tan senzill com acollidor que us oferirà sempre un tracte familiar i amable, i des d'on podreu emprendre nombroses rutes per una zona preciosa i encara molt desconeguda.

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Ernesto Hontoria
01-10-2018 23:21:51h

Guardo un bon record de la nostra estada a Llacs Cardós. Un lloc acollidor, ben atès, net, i amb bon menjar. Ho vam passar molt bé les dues nits que vam estar i sens dubte tornaria a anar-hi en una altra ocasió.
(Comentari introduït originàriament en castellà)

Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...