EPICENTRE - Centre de Visitants del Pallars Jussà

Passeig del Vall, 13 - 25620 Tremp

epicentre@pallarsjussa.cat - 973 653 470

www.pallarsjussa.net

EPICENTRE - Centre de Visitants del Pallars Jussà

Descripció

L'Epicentre és un espai modern i atractiu que ens introdueix en el patrimoni natural i cultural del Pallars Jussà. La visita és interactiva, amena i divertida i contempla diversos àmbits interpretatius: "Geologia i terra de dinosaures", "L'espectacle de la natura", "El cel fosc del Pallars", "Els voltors", "Perseguits i salvats", "El pas de les cultures", "Escolta una història" i "Històries del Pallars". L'Epicentre també centralitza i ens ofereix tota la informació turística de la comarca!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...