AHCS Aparthotel Castejón de Sos

C/ La Roqueta, n° 4 - 22466 Castejón de Sos

ahcs@apartahotelcastejondesos.com - 974 55 32 71

www.apartahotelcastejondesos.com

AHCS Aparthotel Castejón de Sos

Descripció

Benestar i pau, pau i benestar; inaugurat l'any 2008 i amb 9 apartaments completament equipats, l'Aparthotel Castejón de Sos, al bell mig de la vall de Benasc, us permetrà gaudir de la comoditat mentre respireu aire pur i descobriu un meravellós paisatge. Aquest és un bon lloc per aprofitar els Pirineus i fer-ho durant tot l'any.

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...