Restaurant CAN RAFA

Passeig, 7, Cadaqués, Alt Empordà, Girona

Web

martinfaixo.com/es/can-rafa.html-http://martinfaixo.com/es/can-rafa.html-http://martinfaixo.com/ca/can-rafa.html-http://martinfaixo.com/fr/can-rafa.html
ComparteixWhatsappFacebookTwitter
  pos_ini
  pos_fi
  num_fotos

  foto_actual

  Cuina de mercat, honesta i transparent, amb peixos i mariscos provinents directament dels pescadors de Cadaqués i de les llotges del Cap de Creus!

  El restaurant Can Rafa, que va obrir l'any 1982, està situat al passeig de Cadaqués, just a primera línia de mar. Can Rafa ofereix una cuina d'altíssima qualitat de la que cal destacar-ne en majúscules el peix fresc i el marisc, del mateix Cap de Creus, i els arrossos, sublims!

  Un restaurant molt i molt bo, que devem a la perseverança del matrimoni d'en Rafa Martín i la Carmen Faixó, que fa més de 30 anys que decidiren seguir les seves pròpies tradicions familiars en l'àmbit de la restauració i ho han fet, fins avui, buscant sempre l'excel·lència!

  Vine i descobreix tot el que t´ofereix el nostre entorn
  • Restaurant Can Rafa
  • Rutes properes
  • Activitats guiades
  • Llocs d´interès
  Com arribar-hi
  Descobreix l´entorn fent ruta al teu aire amb les guies web i PDF properes:
  [ Total 10 Guies web i PDF gratuïtes. Clica aquí per veure-les totes! ]
  Excursions i activitats guiades properes, viu una experiència inoblidable!
  Què més podem visitar? Consulta els llocs d´interès propers:
  • Casc antic de Cadaqués Casc antic de Cadaqués

   Cadaqués és un poble de pescadors preciós, un indret que ha captivat artistes i viatjants al llarg del temps. Passejar pel casc antic de Cadaqués i deixar-se perdre pels seus carreronets és una experiència imprescindible: les cases blanques, els carrerons, l'església, el passeig, els xiringuitus de tota la vida, el Casino, el mar, la boira i la muntanya,... un indret màgic!

  • Dolmen de la Creu d'en Cobertella Dolmen de la Creu d´en Cobertella

   El dolmen neolític de la Creu d'en Cobertella destaca especialment per les seves grans dimensions -5,20m de longitud, 2,45m d'amplada i 2,14m d'altura-, que el converteixen en un dels més rellevants de tot Catalunya. Hi arribem des de Roses agafant la carretera de Montjoi (a 1,5 km de Roses). Haurem de caminar uns 5 minuts des de l'aparcament que hi ha habilitat a peu de carretera.

  • Cooperativa Agrícola de Palau-saverdera Cooperativa Agrícola de Palau-saverdera

   La Cooperativa Agrícola de Palau-saverdera es va constituir l'any 1933 i aplega bona part dels pagesos del municipi. La Cooperativa està especialitzada en la producció d'oli d'oliva però a la seva botiga també podem trobar-hi vi dels cellers de la zona, vi a granel i d'altres productes de proximitat. La Cooperativa es troba situada a l'entrada del nucli urbà, just al costat de la carretera GI-610.

  • Església de Santa Maria de Cadaqués Església de Santa Maria de Cadaqués

   L'actual església de Santa Maria de Cadaqués es va començar a construir a partir de mitjans del segle XVI gràcies a les donacions dels pescadors; el pirata turc Barba-rossa havia destruït completament l'antic temple l'any 1543. L'església està situada just en el punt més elevat del nucli antic de Cadaqués i ens ofereix unes vistes fantàstiques de tota la badia de Cadaqués.

  • El Bulli Foundation El Bulli Foundation

   El Bulli Foundation és el nom que rep el nou projecte de Ferran Adrià a cala Montjoi, dins dels límits del Parc Natural del Cap de Creus. Les antigues instal·lacions de l'aclamat restaurant es convertiran en un museu-laboratori sobre el procés creatiu, l'eficiència i la innovació. (Més informació: www.elbullifoundation.org)

  • La torre del Rellotge La torre del Rellotge

   La torre del Rellotge, també anomenada torre Cantonera, era una antiga torre de defensa amb finalitats militars. La torre estava aïllada fins que a finals del segle XIV es va annexar al castell de Can Mèssio. Segles més tard, l'any 1855, la torre es va reformar per col·locar-hi el rellotge que li dóna nom, i que continua marcant les hores des de llavors. La trobem al costat de la Plaça Major del poble.

  • Casa-Museu Salvador Dalí a Portlligat Casa-Museu Salvador Dalí a Portlligat

   La Casa-Museu de Portlligat, és on Salvador Dalí va viure i treballar de forma estable des de l'any 1930 i fins a la mort de Gala l'any 1982, quan va fixar la seva residència al castell de Púbol. Actualment la casa està habilitada com a museu. Per a visitar-la és necessari reservar prèviament (Més informació: www.salvador-dali.org / 972 251 015).

  • Ciutadella de Roses Ciutadella de Roses

   La Ciutadella de Roses posa de manifest la gran importància militar que tingué la població de Roses a partir del segle XVI. Les seves muralles són un bon exemple de fortificació d'època moderna i en seu interior també podem visitar-hi la ciutat grega i romana de Rhode, el monestir de Santa Maria i les restes de la vila vella de Roses (l'entrada és gratuïta).

  • La font de Dalt La font de Dalt

   La font de Dalt és un indret molt emblemàtic i estimat pels palauencs. Enmig de plataners i lledoners brolla l'aigua de la font, que prové de la serra de Rodes. L'aigua destaca per la seva frescor i el seu gust neutre i, malgrat que la font no té cap garantia sanitària, moltes persones de la zona vénen a buscar-ne en garrafes per endur-se-la a casa. Es troba situada a la part alta del poble.

  • Far del Cap de Creus Far del Cap de Creus

   La punta del Cap de Creus és el punt més oriental de la península Ibèrica. I en una elevació del terreny propera a la punta hi trobem el far del Cap de Creus. L'actual edifici data de l'any 1853, encara que s'han trobat vestigis d'una antiga torre de senyals romana i d'una torre de guaita medieval. Al costat del far hi ha un bar i un restaurant.

  • Àrea d'esbarjo del Mas Ventós Àrea d´esbarjo del Mas Ventós

   És un bon lloc per fer un pícnic mentre gaudim de les impressionants vistes del golf de Roses i la plana empordanesa. Hi ha taules, bancs i barbacoes. L'àrea del Mas Ventós es troba situada a la carena de la serra de Rodes, dins del terme municipal del Port de la Selva, i hi podem arribar en cotxe per la carretera GIP-6041 que uneix Vilajuïga i el Port de la Selva (punt quilomètric 6,5).

  • Monestir de Sant Pere de Rodes Monestir de Sant Pere de Rodes

   El monestir de Sant Pere de Rodes és una construcció romànica excepcional. Encara que tot el conjunt és fabulós, cal destacar especialment l'edifici de l'església: la seva gran riquesa decorativa, l'estretor de les naus laterals i l'alçada monumental de la seva nau central. El monestir es pot visitar (preu de l'entrada: 4,5€/persona; més informació: 972 387 559).

  • Església de Santa Helena Església de Santa Helena

   L'església de Santa Helena, antigament coneguda com a església de Santa Creu de Rodes, es troba situada al despoblat de Santa Creu, molt a prop del monestir de Sant Pere de Rodes. Es tracta d'una antiga i interessant construcció que presenta elements preromànics i que ha sofert moltes modificacions al llarg de la història.

  • Vall de Santa Creu Vall de Santa Creu

   El petit nucli de la Vall de Santa Creu se situa a l'oest (O) del terme municipal del Port de la Selva. Aquest nucli de població va ser un municipi independent fins a l'any 1787 i actualment compta amb unes 40 cases. Val la pena passejar pels carrerons estrets i costeruts d'aquest poblet de "muntanya". S'hi arriba per una carretereta des del mateix Port de la Selva.

  [ Total 14 Llocs d´interès. Clica aquí per veure´ls tots! ]
  OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT! Introdueix la teva opinió i ajuda a d´altres viatgers i excursionistes!
  comment

  AINA C.

  El millor de Cadaqués! Hi anem cada vegada... Can Rafa és espectacular.

  Enviar comentari

  Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t´animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d´educació. Tampoc s´acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s´eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

  Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

  Altres establiments recomanats

  Restaurant CAN RAFA

  Telèfon de contacte:   972 159 401

  Contacta´ns i digues que m´has vist a Rutes Pirineus, et tractarem rebé!